Hjem Nyheter «Taktisk pause» av jødiske terrorbombinger sør på Gazastripen

«Taktisk pause» av jødiske terrorbombinger sør på Gazastripen

PALESTINA Israel har drept hjelpearbeidere på Gazastripen gjentatte ganger. Nå kunngjør den israelske hæren at de i løpet av dagen har til hensikt å pause terrorbombingen i det sørlige Gaza, for å lette transporten av nødhjelp.

Gaza etter israelsk ødeleggelse. Foto: Tasnim News Agency, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons.

Den sionistiske okkupasjonsmakten kunngjør at de – av «humanitære årsaker» – vil pause terrorkampanjen sin på den sørlige Gazastripen. De «taktiske pausene» skal ifølge SVT holdes mellom klokken 08.00 og 19.00 hver dag, for å gjøre det lettere for hjelpeorganisasjoner å få inn forsyninger til regionen.

Det opplyses at man har koordinert pausene i terrorbombingene sammen med FN og internasjonale hjelpeorganisasjoner. Det finnes imidlertid ingen garanti fra israelsk side om at dens hær vil tilby beskyttelse til hjelpearbeiderne som frakter nødhjelp til ulike regioner i Gaza. Samtidig vil det sionistiske angrepet på grensebyen Rafah fortsette, ifølge IDFs talspersoner.

Det har forekommet flere israelske angrep på hjelpearbeidere i det okkuperte Palestina. Blant annet drepte den sionistiske hæren syv hjelpearbeidere fra World Central Kitchen da de i april reiste med bil i Gaza.