Hjem Nasjonal kamp Talen fra lørdagens torgmøter: «Vi er Motstandsbevegelsen – vi er revolusjonen!»

Talen fra lørdagens torgmøter: «Vi er Motstandsbevegelsen – vi er revolusjonen!»

6

MOTSTANDSBEVEGELSEN Frihetskamp publiserer talen som ble fremført av riksrådsmedlem Tommy Olsen under lørdagens torgmøter i Fredrikstad og Moss. Artikkelen byr også på en liten forsmak på den kommende bildereportasjen fra dagen.

Det er med stolthet jeg står her i dag og taler på vegne av Den nordiske motstandsbevegelsen, og jeg vil allerede nå passe på å takke alle organisasjonskamerater og sympatisører som har tatt seg hit for å ta del i denne historiske hendelsen.

Det er nemlig slik at vi i dag skriver historie. Aldri før har vi arrangert et offentlig utlyst torgmøte i Norge, og i dag arrangerer ikke bare ett, men to torgmøter på én og samme dag. Den nordiske motstandsbevegelsen stormer fremover, noe denne dagen er et levende bevis på. Så til alle fremmøtte: Tusen takk!

Så hva er det vi da vil formidle til folket her i dag? Temaet for dagen er som dere kan lese «Revolusjon – NÅ!» og inngår i organisasjonens pågående kampanje med samme navn. Men hva mener vi egentlig med «revolusjon» og hvorfor må det skje «nå»?

Norden står i dag overfor ekstreme utfordringer. Masseinnvandring og såkalt flerkultur er kanskje det mest åpenbare, ettersom problemene som følger i dets kjølvann er så synlige for folket. Dette er dog bare toppen av isfjellet.

Vårt folk angripes biologisk så vel som psykologisk av en fiende, som vil oss alt annet enn vel. Gjennom folkefiendtlig og destruktivt tankegods forsøker fienden å splitte oss opp i ulike fraksjoner, skape interne stridigheter, og ikke minst bryte oss ned som folk og som individer.

Gjennom uhellige krigsallianser og folkefiendtlige sammenslutninger, som EØS og NATO, kriger vi mot suverene nasjoner som motsetter seg sionistenes finansdiktatur, og skaper lidelse og strømmer av reelle flyktninger, og naturligvis lykkesøkere som henger seg på bølgen av flyktninger.

Dette aksepterer vi, da vi i årevis har blitt matet med folkefiendtlig propaganda fra sionistpressen og det gjennomkorrupte og folkefiendtlige systemet. Propaganda som fremmer floskelen om «alles likeverd», fordelene ved masseinnvandring og den såkalte berikelsen som flerkultur påstås utgjøre.

Gjennom feminismen settes man mot kvinne i destruktiv kjønnskamp. Familier splittes og forårsaker ulykkelige foreldre, så vel som ulykkelige barn. Gjennom kulturmarxismen så får man folket til å fornekte sin egen kultur og eksistens, at kjønn er en sosial konstruksjon og er noe som man selv kan velge.

Barna hjernevaskes med propaganda om det samme. Kjønn er en sosial konstruksjon og man kan til og med bli «født i feil kropp». Hjernevaskede foreldre kastrerer barna sine med hormonblokkere, og forårsaker permanent og irreversibel skade.

Den jødisk-amerikanske underholdningsindustrien, tett etterfulgt av løgnpressen, pumper alle generasjoner fulle med folkefiendtlig antikultur, serverer de dekadente og perverse rollemodeller hvis livsførsel er en oppskrift på et liv i depresjon og hvor selvmord antakeligvis til slutt ses på som den eneste redningen.

Samtidig som det folkefiendtlige og destruktive aksepteres av systemet, og løftes til skyene av løgnpressen og underholdningsindustrien – svartmales, baktales og hetses naturligvis alt sunt, folkevennlig og konstruktivt. Kritikk mot homolobbyen blir til «homohat». Kritikk mot masseinnvandring blir til «fremmedfiendtlighet», og nasjonalisme og nasjonalsosialisme likestilles med «hatkriminalitet» og «folkemord».

Denne listen kunne blitt mye, mye lenger – men poenget med alt dette er å illustrere at problemene vi som nasjon og vi som folk står overfor er alvorlige, dyptgående og sammensatte. Poenget er også å illustrere at vår nåværende styreform, det liberale demokratiet, har bidratt til å gjøre dette marerittet til en virkelighet.

Det liberale demokratiet er våre fienders system. Det liberale demokratiet og politikerpakket som i dag styrer er i storfinansens lomme, danser etter løgnpressens pipe og hopper på sionist-globalistenes kommando. Det knives om ubetydelige småsaker for å distrahere og blidgjøre folket, men de store skjebnespørsmålene er allerede opplest og avgjort.

Den nordiske motstandsbevegelsen er svorne fiender av dette folkefiendtlige systemet. Vi vil rive det opp med roten! Det liberale demokratiet skal falle, og fra dets ruiner skal vi bygge et fritt og forent nasjonalsosialistisk Norden, av og for det nordiske folket. Et sant folkestyre!

Revolusjonære samfunnsendringer er en forutsetning for vårt folks overlevelse og frihet, og radikal, kompromissløs og organisert kamp er en nødvendighet for å nå seier. Kun en full-skala revolusjon, av så vel folket som systemet, vil løse de gigantiske problemene som vårt folk står overfor. Kun nasjonalsosialistisk revolusjon, vil frigjøre vårt folk og gjenerobre Norden!

Revolusjon – NÅ!
Revolusjon – NÅ!
Revolusjon – NÅ!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Stefan
Stefan
3 år siden

Bra talt!

Roar
Roar
3 år siden

Motstandsbevegelsen viser vei!

Arngard
Arngard
3 år siden

Bra tale

JudasGarSviker
JudasGarSviker
3 år siden

✋?

Einar O
Einar O
3 år siden
trackback
3 år siden

[…] Talen fra torgmøtene […]