Hjem Nasjonal kamp Talerlisten for 1. mai i Falun

Talerlisten for 1. mai i Falun

DEMONSTRASJON Nå er det en uke igjen til Den nordiske motstandsbevegelsens demonstrasjon i Falun. Frihetskamp presenterer her de som skal holde tale den 1. mai.

Mandag kveld presenterte Radio Nordfront de som skal holde tale under 1. mai demonstrasjonen i Falun. Det handler om et bredt spekter av talere både med hensyn til alder og ansvarsområder. Her følger en kort presentasjon av hver taler:

Paulina Forslund

Paulina Forslund er 36 år gammel, samboer med Fredrik Vejdeland og sammen har de åtte barn. Paulina er Nordfronts livsstilsredaktør.


Pär Öberg

Pär Öberg er 46 år gammel og bosatt i Dalarna. Öberg er øverste sjef for Motstandsbevegelsens parlamentariske gren i Sverige, organisasjonens pressetalsmann og medlem av kommunestyret i Ludvika. Öberg er også en del Motstandsbevegelsens riksråd i Sverige.


Jörgen Kromann

Jörgen Kromann er 69 år og har tidligere vært aktiv i Svenskarnas parti (SvP). Før sitt engasjement i SvP, var Kronmann aktiv i Sveriges kommunistiske parti (SKP) og i Kommunistiska Förbundet Marxist-Leninisterna (KFML) hvilket var en utbryterorganisasjon fra Vänsterpartiet kommunisterna (nå Vänsterpartiet). Kromann holdt også tale på Motstandsbevegelsens demonstrasjon i Stockholm den 12. november ifjor.


Fredrik Vejdeland

Fredrik Vejdeland er 39 år gammel og er Motstandsbevegelsens politiske strateg i Sverige, samt sjefredaktør for nettavisen Nordfront. Vejdeland er i likhet med Öberg også medlem i det svenske riksrådet.


Simon Lindberg

Simon Lindberg er 34 år gammel og er Den nordiske motstandsbevegelsens leder. Lindberg ble nasjonalsosialist i tenårene og har siden det viet sitt liv til kampen for den nordiske rasen.


Sebastian Elofsson

Sebastian Elofsson er 22 år gammel, bor i Skåne og er i utgangspunktet aktivist. Elofsson er også Nordfronts kampredaktør.


Den første mai kommer håndens og hjernens arbeidere til å marsjere side ved side for folkefellesskap, og mot systemets splittende politikk. Bli med og marsjér du også i folkefelleskapets tegn! Sammen skal vi vise systemet at det finnes et sterkt og kraftfullt motstand mot deres tyranni. Det finnes ingen unnskyldning for å ikke demonstrere!

Les også:
Radio Nordfront Direkte #30: Alt om 1. mai-demonstrasjonen i Falun
Film til politiet før 1. mai-demonstrasjonen
Reklamefilm for 1. mai-demonstrasjonen i Falun
1. mai-demonstrasjon i Falun: «I folkefellesskapets tegn»