Hjem Nyheter Norge Tall fra SSB viser at innvandrere står for 100,8% av Norges befolkningsvekst

Tall fra SSB viser at innvandrere står for 100,8% av Norges befolkningsvekst

7

FOLKEUTBYTTE Tall fra SSB viser at innvandrere og deres barn nå står for 100,8% av Norges befolkningsvekst. Kategorien «norskfødte med to norskfødte foreldre» står for -1,12% av den totale veksten.

Illustrasjonsbilde (CC0).

Tall fra SSB viser at Norge siden 2011 har har hatt en befolkningsvekst på 513 334 nye mennesker. Av disse var 326 153 innvandrere, 103 870 var andregenerasjons innvandrere, og 87 191 var barn født med en utenlandsfødt forelder. Til sammen tilsvarer det 517 214 eller 100,76% av den totale befolkningsveksten i Norge.

Folkevekst i Norge 2011–2021. Skjermbilde: SSB.

Innvandring har stått for 63,5% av Norges totale befolkningsvekst de siste 11 årene. Fra 2050 vil innvandringen stå for hele Norges befolkningsvekst, sier Ane Tømmerås fra SSB.

Fødte i Norge 2011–2021. Skjermbilde: SSB.

Det har fra 2011 blitt født 631 789 nye barn. Av disse er 122 074 andregenerasjons innvandrere, og 85 624 har en utenlandsfødt forelder. Det vil si at minst 33 % av alle barn i Norge som er 11 år og yngre har én eller to foreldre med innvandringsbakgrunn. Dette tar ikke hensyn til tredjegenerasjons innvandrere, siden det ikke finnes statistikk over dem. Dette tar heller ikke hensyn til barn som har kommet til Norge som innvandrer i samme tidsperiode, noe som gjør at vi ikke med sikkerhet kan si hvor stor andel av befolkingen under 11 år som er etniske nordmenn.

Innvandrere og deres barn står nå alene for 100,8% av Norges totale befolkningsvekst. Om man fjerner kategorien «norskfødt med en utenlandsfødt forelder», står fremdeles innvandring og andregenerasjons innvandrere for 84,6% av den totale veksten.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Hans-Simon Dahle
Hans-Simon Dahle
5 måneder siden

Folkeutbyttet er godt i gang, mao. Og dette er en villet utvikling, igangsatt og implementert av våre politikere og «tillitsvalgte». Det er neppe noe etniske nordmenn ville ha valgt om de hadde blitt spurt.

Abraham
Abraham
5 måneder siden

Bjørn Christian leverer en fin tale om tingenes tilstand i Norge. Befolkningsutskiftningen er et av flere angrep.

https://www.youtube.com/watch?v=8S5UXoWseVM

Kim Larsen
Kim Larsen
5 måneder siden

Om vi ikke snur om på denne utviklingen så kommer Norge til og bli forandret for alltid.

Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
5 måneder siden

ABB

Roger M
Roger M
5 måneder siden

Så, å bare bremse eller stoppe masseinnvandringen av rasefremmede holder ikke. De må returneres til sine hjemland eller nærområder.

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
Svar til  Roger M
5 måneder siden

Så må vi ha en bedre familiepolitikk der hvite oppmuntres til å få barn, at det lønner seg. Det virker som dette med lavere fødselsrate blant hvite er «by design», at folkeforræderne og «eliten» bevisst har manipulert det i den retning med sin politikk, m.m. I gamle tider fikk man mange barn, og sånn helt plutselig gikk fødselsraten ned til det kritiske, noe de altså nå bruker som unnskyldning for å drive gjennom en folkemordspolitikk med masseinnvandring av rasefremmede. Vårt folk bør heller oppmuntres til å få flere barn og ikke erstattes av rasefremmede.

Roar
Roar
5 måneder siden

Det at noen enda kan sitte på sidelinjen og bare se på, det forbauser meg. Kanskje flere nyheter fra Sør-Afrika, som vil bli fremtiden her i Europa, ville fått dem til å våkne og organisere seg? Eller må deres barn og familie bli utsatt for flerkulturens bismak før de reagerer? Eller kanskje dem selv? På tide at folkemassen våkner og engasjerer seg aktivt mot globalismen.