Hjem Nyheter Norden Tamim Sultani skrek Allahu Akbar da han stakk med kniven

Tamim Sultani skrek Allahu Akbar da han stakk med kniven

3

FLERKULTUR Nye opplysninger har kommet frem fra Joakim Lamotte, som har intervjuet det ene offeret etter at han kontaktet ham. Offeret påstår at Tamim Sultani skrek Allahu Akbar da han stakk ham med kniven.

Terrorafghaneren Tamim Sultani. Foto: Privat/Instagram.

Et av ofrene for angrepene i Vetlanda har kontaktet Joakim Lamotte. Offeret forteller til Lamotte at Tamim Sultani skrek «Allahu Akbar» samtidig som han stakk med kniven mot ham. «Allahu Akbar» (Gud er større) er et uttrykk som ofte brukes av muslimske terrorister og voldsutøvere når de har begått sine angrep. I intervjuet med Lamotte stiller han spørsmål ved hvorfor aktors rubrisering er drapsforsøk og ikke terror. Initialt utredet politiet det som et terrorlovbrudd, men ombestemte seg og utreder det nå som drapsforsøk.

Mannen gir uttrykk for en misnøye mot politikerne, som han mener er skyldige i at samfunnet er blitt så utrygt. Etter hendelsen føler han seg genuint utrygg, gråter under intervjuet og spør retorisk om han kommer til å våge å gå ut på gatene igjen. Lamotte skriver på Facebook om intervjuet:

Under samtalen spør mannen meg flere ganger: «Hva skal vi gjøre for at folk skal forstå? Hvorfor overser politikerne problemene? Må de selv utsettes for noe før de tar situasjonen på alvor?»

Ifølge Lamotte har mannen kontaktet ham for å få ut sin versjon av hendelsen. Ifølge Samnytt er alle de syv ofrene i angrepet etniske svensker.

Samtidig har mediene i etterdønningene av onsdagens angrep begynt å spre sin propaganda. Kronikkforfatteren Peter Kadhammar i Aftonbladet skriver at folk i Vetlanda ikke er utrygge, og at man tjener på innvandringen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Det kan godt tenkes at denne afghanermuslimen er psykisk forstyrret(= gal/psykotisk), og oppfattet hvite menn(esker) som en dødelig trusel, og derfor brukte kniven. Der er mange muslimer, kommet til våre land, som utgjør en fare for våre landsmenn og -kvinner, men ansvaret ligger hos politikerne – de liberale/sosialistiske – som har åpnet grensene og ønsket invadørene velkommen. De er forrædere mot land og folk. Og bak dem igjen aner vi (((hvem))) som har gitt direktivene.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Politikerne har blod på sine hender, dette er resultatet av deres politikk.

Kim Larsen
Kim Larsen
1 år siden

Utlendingene blir behandlet med silkehansker til tross for grove kriminelle handlinger.

Vanvidd!