Hjem Nyheter Europa Tankeforbryteren Wolfgang Fröhlich løslatt – «for gal for fengsel»

Tankeforbryteren Wolfgang Fröhlich løslatt – «for gal for fengsel»

7

TANKEKRIMINALITET Etter 14 år i fengsel får 67 år gamle Wolfgang Fröhlich reise hjem – ikke fordi han er uskyldig dømt for «holocaustfornektelse», men for at domstolen mener at han er «gal».

Wolfgang Fröhlich ca. 2008.

Såkalt holocaustfornektelse er ulovlig i 16 europeiske land, og i terrorstaten Israel.

Østerrikeren Wolfgang Fröhlich har fra og til – med korte avbrudd – sittet fengslet i 14 år for å ha vitnet og beskrevet at insektmiddelet Zyklon B ikke fungerer for å gasse ihjel jøder med.

På mandag ble den 67 år gamle akademikeren løslatt fra fengselet og fikk reise hjem, til tross for at hans tankeforbrytelse ikke er fullstendig sonet. Han har ikke blitt bedømt uskyldig til tankekriminaliteten han ble dømt for, men ettersom han så hardnakket har nektet å endre mening og lære seg den offisielle sannheten om det såkalte folkemordet på 6 millioner jøder, anses han som gal og trenger ikke lenger sitte i fengsel.

Fröhlich har lovet å ikke skrive flere brev om at jøder umulig kunne ha blitt gasset ihjel med insektmiddel.

At han anses som gal er sannsynligvis en juridisk løsning som hans advokat har ordnet slik at han skal slippe å sitte i fengsel.

Truet av påtalemyndigheten

Ingeniøren Fröhlich er spesialist på å konstruere gasskammer for å drepe skadeinsekter og smittsomme mikroorganismer.

Det var som slik spesialist at han ble kallet inn som ekspertvitne i en rettergang i 1998, til forsvar av historierevisjonistene Jürgen Graf og Gerhard Förster.

I stedet for å bli en støtte til de tiltalte historierevisjonistene ble hans kunnskaper brukt mot ham selv i rettergangen.

Retten likte nemlig ikke å høre om hva han hadde å si om hvor umulig det var å gjennomføre massegassinger av millioner av jøder, slik som den udiskutable offisielle beskrivelsen av «holocaust»-løgnen krever.

Påtalemyndigheten tystet vitnet og truet ham med at hvis han fortsatte å redegjøre for fakte om hydrogencyanid, så ville han bli tiltalt for rasehat.

Fröhlich setter gassen i bunn

Etter å ha blitt truet for å ha vitnet med å beskrive hatfakta, skrev Fröhlich en bok som ble publisert i 2001, «Gasskammerløgnen».

I 2003 ble han arrestert og kastet i fengsel for brudd mot Tysklands tankelover.

En lang rekke tiltaler mot ham fulgte, for han fortsatte å sende brev og egenproduserte videofilmer til forskjellige myndigheter hvor han forklarer sannheten.

Selv bak fengselets murer begår han nye forbrytelser ved å skrive «holocaustfornektende» brev til myndighetspersoner.

Disse brevene og videofilmene førte i sin tur til nye fengselsstraffer.

Å si sannheten om kjemi og biologi er sinnssykt

Nå regnes han altså som gal. I følge retten lider Fröhlich av vrangforestillinger og er derfor ute av stand til å ta ansvar for sine meninger når han sier sannheten om hvordan kjemi og biologi henger sammen.

Et ekspertvitne sier at han lider av en syk vilje til å «forandre hele forståelsen av Europas historie», hvilket betraktes som helsprøtt.

På grunn av at Fröhlichs vrangforestillinger ikke anses utgjøre umiddelbar fare for ham selv eller andre, forflyttes han heller ikke til en mentalinstitusjon, men får reise hjem.

En aktor har dog anket beslutningen; derfor kan Wolfgang Fröhlichs tid i frihet bli relativt kort, enda en gang.

Les også:
Raul Hilberg – «Verdens fremste ekspert på holocaust»
Fem fantastiske «holocaust»-historier
Ti vanlige holocaust-myter
«Holocaust» er en bløff
Douglas Christie – advokaten som avslørte «holocaust-ekspertene»
FILM: «Holocaust»-vitnemålene du aldri fikk høre
Alliert massakre i tysk konsentrasjonsleir ble «bildebevis for holocaust»
Shoah.nu – «holocaust»-testen nå på norsk!
Apples AI har gjennomskuet holocaustbløffen og anbefaler Motstandsbevegelsens artikler
FILM: «Unnskyld mamma, jeg tok feil om holocaust»
Ursula Haverbeck dømt til fengsel for «Holocaust-fornektelse»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Steinar
Steinar
3 år siden

Det er faen helt hårreisende at personer blir satt i fengsel for å si noe annet.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

The truth is no defence. Det har vært gjennomgangsmelodien i alle såkalte rettsaker der «holocaustfornektere» har blitt tiltalt. Fakta er uten betydning for disse show courts, som opererer utelukkende til domfellelse og avskrekking for anderledes tenkende. Men historisk SANNHET er ikke avhengig av domstoler, domfellelse og fengsel, like lite idag som ved hekse- og kjetterprosessene i middelalderen. Og en vakker dag vil alle le av påstandene om gasskamre og 6 millioner døde jøder, på samme måte som vi idag ler av troen på hekser og kjettere for mange hundre år siden.

Reodor
Reodor
3 år siden

Den beste måten å ufarliggjøre regimekritikere på er å få dem erklært åndssvake. Knut Hamsun led visst også av «varig svekkede sjelsevner» i likhet med Herr Fröhlich.

Johan G
Johan G
3 år siden

Å være kritisk til jødenes versjon av historien er strengt ulovlig i 16 europeiske land, dvs. 16 europeiske land hvor jødene har enorm makt, og derav påvirket landets lov.

Det faktum at flere personer har blitt arrestert og sonet flere år i fengsel for KUN å ha sagt seg uenig i jødenes versjon av historien, …bare det burde fått folk til å mistenke at noe ikke helt stemmer her med den offisielle versjon, ettersom det settes i verk et såpass absurd maskineri for å kvele all annen bevis og informasjon. Kun en løgn frykter slikt!

TRUTH FEARS NO INVESTIGATION!

Johan G
Johan G
3 år siden

Det har vært en kjent sak lenge at kommunistene liker å diagnostisere sine motstandere som gale. De klarte ikke å knekke Fröhlich, så de prøver nå med karakterdrap, ved å påstå at han er gal.

Steinar
Steinar
3 år siden

De som tror på «holocaust» idag, de er enten uvitende sauer som kun følger, eller hyrder med uærlige intensjoner og egeninteresser.

https://imgur.com/a/c7Guk3k

https://codoh.com

JudasGarSviker
JudasGarSviker
3 år siden

14 år??? Sykeste jeg har lest! Pendelen kommer til å svinge hardt tilbake.