Hjem Nasjonal kamp Tanker om moskéskytingene på New Zealand og eventuelle paralleller til nordisk kamp

Tanker om moskéskytingene på New Zealand og eventuelle paralleller til nordisk kamp

26

UTTALELSE Den nordiske motstandsbevegelsens leder Simon Lindberg skriver her om dagens terrorhandling på New Zealand og om det finnes noen likheter med organisasjonens kamp.

Tidligere i dag fikk vi alle høre nyheten om at den tilsynelatende nasjonale mannen Brenton Tarrant gikk inn i en moské med skytevåpen og drepte så mange rasefremmede han kunne til tonene av nasjonalistisk musikk. Jeg har sett videoen. Jeg har lest hans manifest. Det er en hendelse som har berørt også meg og som jeg har tenkt og grublet på i hele dag. Jeg deler her mine konklusjoner.

De to hovedmotivene han oppgir i sitt manifest er det vanskelig å ikke føle sympati for. For det første at den hvite rasen går mot sin biologiske undergang gjennom alt for lav fødselsrate i kombinasjon med masseinnvandring av ikke-hvite til alle hvite land. Av ikke-hvite som dessuten statistisk sett føder flere barn enn hvite.

Hvorfor ikke flere mennesker ikke blir oppmerksom på denne enkle konklusjonen og blir opprørt av kunnskapen for deretter å agere, er og forblir et av de viktigste og mest aktuelle spørsmålene som finnes. Hele vårt folks eksistens avhenger nemlig av at folk begynner å forstå og agerer utifra denne fakta. Det er derfor også Den nordiske motstandsbevegelsens aller viktigste forpliktelse i dagens situasjon; å knuse hjernevasklovene som gjør at folk ikke forstår og å rydde unna tåken av den egosentriske transen som står i veien for at folk, hvis de tross alt får kunnskap, likevel ikke skal gjøre noe med saken. Vi må informere folket om kampen og mobilisere de til å delta i den.

For det andre opplyser Tarrant at handlingen var en hevn for terrorangrep begått av rasefremmede muslimer med uskyldige hvite som ofre, men også for de mange andre drap, mishandlinger, voldtekter og ran som rammer hvite mennesker verden over med ikke-hvite som gjerningsmenn.

Det er også her bemerkelsesverdig at ikke noen av de millioner søsken, foreldre, barn, partnere, venner, naboer, kolleger, ofrene som har overlevd selv, eller bare medmennesker med rettferdighetssans, noensinne gjør noe for å slå tilbake og utøve i det minste litt rettferdighet. At de hvite ofrene og deres pårørende bare aksepterer og la seg overkjøre og trykkes ned kommer selvfølgelig av samme omstendigheter som at de aksepterer sin egen biologiske utryddelse, nemlig at de er hjernevaskede, passivisert, defaitistiske, egosentriske og nedtrykt.

Når alt kommer til alt er det altså egentlig ikke noe merkelig med at det som i dag skjedde på New Zealand har skjedd. Egentlig er det som er mest bemerkelsesverdig at ikke slikt skjer oftere.

Rent moralsk kan man så klart resonnere. Visst er død alltid død og noen mener kanskje at det aldri kan rettferdiggjøres å ta livet av noen annen? Vi hvite har dog ufrivillig blitt dratt inn i en lavintensiv utryddelseskrig over hele vesten. I krig dør mennesker. Er det da verre å drepe noen rent fysisk enn å politisk lobbe for, å gjennomdrive, og å utgjøre en aktiv del i en politikk som tar livet av en hel rase? Attentatmannen virker dessuten å ha valgt sine målskiver med omhu for at det i høyest mulig grad ikke er fullstendig uskyldige som skal rammes.

Med alt dette sagt mener jeg dog ikke å ukritisk hylle gjerningen, for selv om jeg som sagt ikke ser det som noe rart eller per automatikk feilaktig på et moralsk plan, så mener jeg samtidig at dette alene selvfølgelig heller ikke fører til at situasjonen blir bedre for hvite mennesker på hverken New Zealand eller i verden. Jeg kan heller ikke svare 100% for hvordan situasjonen ser ut på New Zealand og Australia hvor gjerningsmannen kommer fra, men jeg kan derimot svare for situasjonen her i Norden. Her har den sivile nasjonale kampen momentum, Den nordiske motstandsbevegelsen vokser stadig og får mer og mer innflytelse. Videre er vi her heller ikke fullstendig forbudt, men kan, tross økt represjon, fortsatt drive kampen noenlunde effektivt slik som vi ønsker på lovlig vis. Vi kan altså lykkes.

Dette medfører at slike metoder som de på New Zealand blir kontraproduktive her da de fører til økt sympati for våre motstandere og til at systemet gis legitimitet til enda hardere represalier. Tro meg eksempelvis når jeg sier at vi også kommer til å piskes og jages for denne handlingen også i Norden, tross at vi ikke har noe med dette å gjøre. Denne handlingen kommer til å brukes for å mobilisere opinionen mot oss generelt, og for å rettferdiggjøre et forbud mot oss spesielt. Det ironiske i sammenhengen blir jo bare at med et forbud skaper systemet et miljø der risikoen for at vi får se flere slike handlinger øker betydelig.

Vår kamp er nemlig en skjebnekamp. Det handler om å vinne eller forsvinne. Ikke bare for oss nasjonalsosialistiske aktivister selv, men for hele vårt folk og dermed inkludert såvel minnet av våre forfedre som det fremtidige livet til våre etterkommere. Det er altså for våre barn vi kjemper. For deres overlevelse. Et forbud kommer ikke til å stoppe oss.

Hvis ulovlige metoder er den eneste gjenstående veien å gå for å gjøre sin røst hørt er det jo også enda mindre rart eller feilaktig om noe ulovlig skjer. I en slik situasjon kommer da ikke jeg å på noen måte fordømme det i hvert fall. Jeg kommer derimot til å håpe at slike eventuelle, fremtidige nordiske nasjonale partisaner, tar sikte høyere og sparker oppover mot den globale eliten som flytter brikkene, i stedet for mot brikkene i seg selv – men det er et annet spørsmål.

Hva som dog kan sis angående metoder som disse er at det mer er et uttrykk for desperasjon å ta med seg så mange fiender som mulig i fallet, enn hva det er effektiv kamp for å faktisk forandre situasjonen – i stor skala, på riktig og for evig. Det er eksempelvis ikke gjennom enkelte terrorhandlinger våre forfedre ble herskere over verden. Det er heller ikke gjennom enkelte terrorhandlinger våre fiender har slått oss bort fra tronen og tatt over våre forfedres posisjoner. Nei, det er gjennom organisering. Det har vært en vedvarende prosess som har gått i med- og motgang, der aktørene ha måtte ha tålmodighet. Det er også på den måten vi kjemper og vokser. Det er slik vi kommer til å seire.

Forstår du at noe må gjøres? Bra. Er du modig nok til å gjøre det som kreves? Enda bedre, så gjør det og bli med oss!

Gjør du ikke samme vurdering som jeg og derfor tror at Brenton Tarrants vei er mer korrekt enn min og at du dessuten faktisk er beredt til å ofre det som kreves for å gå denne veien og ikke  bare bruker det som en unnskyldning for å ikke gjøre noe overhodet? Isåfall hadde det vært ulovlig og kanskje også uheldig av meg å oppfordre deg til handling og derfor sier jeg i stedet: Hold deg langt borte fra oss, for både din egen og vår skyld.

Den nordiske motstandsbevegelsen driver ikke med terror (hvor enn systemet gjerne ønsker at vi skulle gjøre det slik at de hadde fått en god grunn til å forby oss). Vi er en revolusjonær kamporganisasjon som agerer sivilt og legalt. For den saks skyld tar vi ikke avstand fra hvite mennesker som agerer – selv om de agerer annerledes enn oss.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
26 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Kloke og innsiktsfulle ord. MSM kommer til å bruke all sin skyts i stemplingen av et «høyreekstremistisk massakre av uskyldige muslimer», men vi må stå fast på vår overbevisning og ikke la oss vippe av pinnen. Organisering og alliansebygging, ikke spontane terrorhandlinger.

Jens
Jens
3 år siden

Enda en nasjonalistisk masseskyting hvor ingen skyldige i folkemordet på oss ble skadet. Hending den der tyrrunen som er synlig på børsa gjennom hele eventen, samtidig som kjenningsmelodien fra ‘Mär än ord’ durer i bakgrunnen.

Noen som har hørt hva som skjedde på Gaza i går?

Arno
Arno
3 år siden

Sannheten er at MSM – løgnmedia/fake news – indirekte har hisset opp til slike terrorhandlinger i 20-30 år nå. Siden den første terroraksjonen mot WTC i Jew York i 1993 (som for øvrig var initiert av FBI) ved å gi «islamister» skylden. Oppiskingen av hat mot muslimer tok fullstendig av fra og med terrorhandlingene 11. september 2001 da de jødeeide og -kontrollerte løgnmediene løgnaktig slo fast at «islamister» og ikke-eksisterende «Al Quida» (som er et påfunn fra CIA og M0SSAD) sto bak terroren. OG ved løgnmedienes samtidige propaganda for masseinvandringen av muslimer fra muslimske land som de sterkt har hisset… Les mer »

Reodor
Reodor
3 år siden

Hvorfor ønsker globalistene nå å fremprovosere en borgerkrig her i Vesten? Forstår de ikke at deres narrespill vil gjennomskues og at muslimene o.l. vil bli ignorert som legitime mål av nasjonalsinnede som er woke/nasjonalsosialister? Det vil jo heller ende med å bli legale skuddpremier på de som profitterer i million/milliardklassen på multikulti faenskapet. Mange av profitørene er sogar hvite, uten at det vil hjelpe dem når timeglasset deres løper ut.

Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

Helt enig. sånne mennesker bør holde seg langt unna oss og vår fantastiske nordiske bevegelse..Tosken gjorde mer skade på miljøet den noe annet.

Det er alt jeg har og si om den saken.

Donald
Donald
3 år siden

Det virker som Lindberg prøver å si mot slutten av artikkelen at han personlig ikke tar avstand fra terrorhandlingen og drapet av uskyldige mennesker, men han vil ikke at organisasjonen sin skal assosieres med terror, fordi det er dårlig reklame. Tarrant oppgir at motivet for terrorhandlingen bl.a. er hevn for islamistiske terrorhandlinger i vesten. Lindberg uttrykker sympati for dette, som om det er åpenbar tilknytning mellom ofrene på New Zealand og islamistiske terrorister i vesten. Det er når jeg leser slik at jeg tenker at det må være noe feil med visse folks forståelse av andre mennesker. La meg illustrere… Les mer »

Jens
Jens
Svar til  Donald
3 år siden

Dette er jo akkurat slik de sinnssyke menneskene som styrer Vesten tenker og slik de FAKTISK ville ha reagert dersom en venstreradikal terrorist hadde gått til angrep på Motstandsbevegelsen.

Når du fremmer dette som et slags retorisk poeng, viser det at du ikke kan ha fulgt særlig nøye med på debatten om nazisme.

Arno
Arno
Svar til  Jens
3 år siden

Ja, nettopp det ville de ganske sikkert gjort.

Reodor
Reodor
Svar til  Donald
3 år siden

Gahr Støre eller Erna Solberg ville selvsagt ikke tatt avstand fra terror mot Motstandsbevegelsen, FMI, SIAN eller Alliansen. Begge de omtalte personene er narsissistiske sosiopater som benytter all sin makt til å spre hat ved å demonisere «høyreekstreme» gjennom svada fortellingen om gassing av 6.000.000 jøder etc. Dette gjør de nettopp for at sadistiske PST-kommisarer, islamister samt antifa skal benytte seg av Regimets voldsmonopol mot politiske dissidenter. Støre & Erna har dessuten begge vært med på å slakte titusenvis av muslimer ved sin støtte til islamistiske terrorganisasjoner som de har finansiert over der norske statsbudsjettet i både Libya og Syria.

Arno
Arno
Svar til  Reodor
3 år siden

Ja, det har de.

Det dinglet folk i Nürnberg for mye mindre enn dette.

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  Donald
3 år siden

Da burde han nok fyrt løs på FRP-tilhengere og ikke tilhengere av Motstandsbevegelsen. Du forstår, det var ikke det «samme tankegods» 😉

Ellers virker det på meg som om Lars Gule fra ytterste venstre tar litt lett på dette med terrorisme. Jeg funderer også litt på, tar venstresiden avstand fra Lars Gule og terrorisme?

Arno
Arno
3 år siden

Efter den ene FFO-terror og falsk terror (dvs. terror-skuespill, som i Boston eksempelvis) skal man være meget mistenksom og forsiktig før man aksepterer løgnmedias fortellinger. Jeg har vanskelig for å tro at dette i NZ er annet enn en ekte terroraksjon, men jeg har sett filmen og det er bemerkelseverdige ting som framkommer i filmen som har så dårlig oppløsning at man – bortsett fra muligens et mulig drap av en kvinne ute på gaten – ikke kunne set at noen faktisk ble truffet. Hva kan hensikten ha vært med å ha en stroboskop-lampe montert på riflen, annet enn at… Les mer »

Roy Vey
Roy Vey
3 år siden

Det er komiske tider vi lever i. Motstandsbevegelsen blir ikke sjeldent sammenlignet med IS, dog har ingen halshugginger eller krig funnet sted i regi av Motstandsbevegelsen. Heller ikke sjeldent får vi Breivik-kortet trykt opp i trynet av hysteriske venstre, det selv om ingen av oss hadde noen forbindelser til vedkomne, eller i det hele tatt støttet den samme ideologi. Og jammen skal man ikke nå også sammenlignes med en mann i New Zealand, helt ukjent for oss, og ikke minst med en fremgangsmåte som Motstandsbevegelsen ikke oppmuntrer til. http://newobserveronline.com/201-muslim-terrorist-attacks-this-year-have-killed-1175-no-outrage-because-attackers-werent-white/?fbclid=IwAR02-igbmtGxCQ43joEMGvon5ysdCO7M2JE1UdoPzhCz4sXJtWJ6-zB4sVc 201 muslimske terrorangrep så langt dette året, 1175 personer drept –… Les mer »

Arno
Arno
3 år siden

Flere har nå lagt ut videoer der de mener å ha bevis for at dette var nok en fake terror. Dette virker ikke som den vanlige desinfoen som alltid kommer ved FFOs, med formål å drite ut skeptikere og å skape forvirring hos sannhetssøkere. Det virker troverdig, og jeg har selv studert videoen «terroristen» strømmet ut på nettet mens han holdt på, og har oppdaget enda flere forhold som ikke rimer: Først kan jeg nevne at det med sideruten som knuses har sin forklaring i at skytteren lader med ny ammunisjon (skarpe skudd) før han skyter gjennom sideruten. (Om han… Les mer »

Jens
Jens
Svar til  Arno
3 år siden

Dette var en idiotisk påstand, Arno. Har du noen gang mistet objekter av metall på polerte stengulv før? Det er ikke utenkelig at de beveger seg veldig langt fra fallstedet. Skyteren hadde godt med bevegelsesmengde da han var på vei inn i moskéen, og rotasjonen mot inngangen til høyre ville ha bidratt enda mer til det. En annen teori er at han kommer borti magasinet med foten etter at det har truffet gulvet. Her kan man se at magasinet faktisk beveger på seg i minst én frame: http://i.4cdn.org/pol/1552672836117.webm . Rundt 6:50 i originalvideoen er det også mulig å høre en… Les mer »

Arno
Arno
Svar til  Jens
3 år siden

Lær deg å sitere, Jens! Hvilken konkret «påstand» mener du er «idiotisk»? «Fake terror igjen? Argumentene for andre falske terrorhandlinger er jo like idiotiske som dette.» Det er en sitert påstand fra Jens som vel kan sies er mer «idiotisk» enn noe av det andre her måtte ha skrevet. Jeg går ut fra at Jensegutt også tror at «terroren» under Boston-maraton, og i Sandy Hook, var reell… For øvrig har jeg ikke slått fast – slik den nevnte videoprodusenten gjør – at dette er fake terror. Jeg har kun stilt spørsmålet, og vist til at der er en rekke argumenter/idisier… Les mer »

Jens
Jens
Svar til  Arno
3 år siden

Jeg har ikke sitert deg i det hele tatt. Du påstod at dette var «fake terror», og jeg tilbakeviste veldig grundig begrunnelsen du gav for den påstanden. Så da hopper du selvfølgelig bare til et nytt argument, samtidig som du forsøker å være spydig.

Du er en idiot, Arno. Hold deg til Alex Jones. Du gir nasjonalister dårlig rykte med nærværet ditt.

Arno
Arno
Svar til  Jens
3 år siden

Du er idioten her, Jensegutt. Ikke kan du sitere, og ikke kan du lese. Jeg skrev IKKE at du hadde sitert noe, jeg ba deg lære deg å sitere, og SÅ sitere hva du karakteriserte som «en idiotisk påstand». Har du evne til å se forskjellen? Jeg tviler.

Du lyver nok en gang om hva jeg skrev. Det jeg skrev var, sitat: «Fake terror – igjen?» Skjønner du ikke hva et spørsmålstegn betyr, Jensegutt. Hvor dum er du egentlig?

Johannes
Johannes
3 år siden

Det burde ikke finnes noe skille mellom raser. Det er som å skille mennesker, men det går ikke ann å skille mennesker. Alle er mennesker (homo sapiens). Innenfor menneskeheten er det grupper. De hvite, svarte, røde, osv. Men vi er fortsatt alle mennesker. Isteden for å drepe mennesker for å vise at en rase er bedre enn en annen, er det bedre å ikke drepe, for du utrydder menneskeheten ved å utrydde raser. Alle er mennesker, og ingen bør skille menneske fra menneske på grunn av rase, religion, politiske syn osv.

Reodor
Reodor
Svar til  Johannes
3 år siden

Faren til Ebba Åkerlund er nok enig med deg der, Johannes.

Veien til helvete er brolagt med gode intensjoner.

Reodor
Reodor
Svar til  Johannes
3 år siden

Hei Johannes, Du burde vurdere å skrive et indignert leserbrev til Aftenposten om alle mordene som Stoltenberg, Støre og Erna Solberg står bak på titusener av muslimer i Libya og Syria siden du har et så stort humanitært hjerte? Våre demokratiske liberale politikere drepte dem ikke fordi de hatet dem pga rase osv, men simpelthen fordi det har gitt dem både makt og penger. Men det gjelder kanskje ulike regler for «Kong Salomo» og «Jørgen Hattemaker»?

Atle
Atle
3 år siden

Grunnene Lindberg nevner for ikke å støtte Tarrant sine handlinger er altså i denne artikkelen at det ikke er den MEST effektive måten å stoppe den såkalte «lavintensive utryddelseskrigen» av hvite på, og at det øker motstanden blant allmennheten mot nasjonalistiske bevegelser. Handlingen blir altså beskrevet som feilslått fordi den ikke er den beste taktikken for å fremme «den hvite sak». Forfatter bryr seg ikke verdien på menneskelivene som ble tatt, og viser null sympati med ofrene. Måten hvite ofre i terroraksjoner beskrives her, at de «aksepterer sin egen biologiske utryddelse, nemlig at de er hjernevaskede, passivisert, defaitistiske, egosentriske og… Les mer »

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  Atle
3 år siden

Tull! Lindberg/ Motstandsbevegelsen og andre nasjonalister og patrioter har ropt varsku om denne utviklingen i årevis! De kan derfor gå med rak rygg, vel vitende om at de har gjort det de kan for å forhindre nettopp slike grusomheter. Denne terroraksjonen er et direkte resultat av multikulturen dere applauderer. Du burde ta en lang og grundig titt på deg selv, og se hva ideologien du forfekter fører til av lidelse.

Marius
Marius
3 år siden

Hvis Simon Lindberg har sett videoen slik vedkommende uttaler, så er det rart at han ikke så at denne hendelsen var et organisert skuespill, og ikke noe annet. Dette var en psykologisk operasjon for å fremme agendaen med avvæpning av sivile og for å befeste frykt i folk flest slik at den internasjonale agendaen kan fortsette etter planen. Å gå fem på og tro på det offisielle narrativet i falsk-flagg-operasjoner som dette er virkelig sørgelig og alt annet enn positivt. Hvis en ønsker å endre fremtiden til det bedre, og å gjøre sitt for å få nødvendige endringer i systemet,… Les mer »

Reodor
Reodor
Svar til  Marius
3 år siden

Lindberg gjør rede for organisasjonens ståsted m.h.t. til å fronte arbeidet med å debunke falsk-flagg-operasjoner i podcasten «Lederperspektiv #40: Propaganda, konspirasjoner og fremmede voldtektsmenn»

https://www.frihetskamp.net/lederperspektiv-40-propaganda-konspirasjoner-og-fremmede-voldtektsmenn/

Privat så kan man selvsagt mene hva man vil. Min egen konspirasjonsteori er at 90% av disse ’’terror’’ aksjonene blir utført av patsyer med hjelp fra våre egne vestlige etterretningstjenester; så jeg gidder ikke lenger bruke tid på debunking, med unntak av Holocaust- og klima-bløffen.

Marius
Marius
Svar til  Reodor
3 år siden

Uavhengig av hva Lindberg uttaler i podcasten, så er det fortsatt bemerkelsesverdig at en person som er i ledelsen av en organisasjon som uttaler at de ønsker å være ærlige og at de søker sannheten, faktisk går fem på og faller for massive bløffer som det vi så nå sist i New Zealand. Det kreves ikke massiv innsats for å avsløre denne hendelsen for hva den er, og en trenger ikke å lytte til styrt opposisjon som Infowars for å finne ut av det. Alex Jones er en vits som bedriver sabotasje, og de som faktisk har gravd dypt nok… Les mer »