Hjem Artikler Kommentar Tanker omkring krigen, Ukraina og dets folk

Tanker omkring krigen, Ukraina og dets folk

5

KOMMENTAR Emma Karlsson i Den nordiske motstandsbevegelsen formidler her sine tanker omkring Ukraina-frivillige, ukrainske flyktninger og hvem som egentlig vinner på brødrekrigen i øst.

Mine kamerater, det hender mye i verden akkurat nå. Mye ondskap og mye sorg. Atter igjen blør den hvite rasen og atter igjen dør hvite menn, kvinner og barn for de globalistiske interessene. Atter igjen er vi brikker i deres spill.

Jeg vet at mange av oss lider av å se og høre om det som folket i Ukraina blir utsatt for. Jeg vet at flere enn jeg får tårer i øynene når bilder rulles ut av ihjelbombede barn og blodige hvite kvinner. Jeg vet at mange av dere, samme som meg, føler stolthet når kvinner og barn sendes i sikkerhet og når menn tar til våpen for sitt land og sitt folk.

MEN, og dette er et stort men, dette er ikke en befrielseskrig for den hvite rasen. Dette er ikke en krig mellom godt og ondt. Dette er en krig skapt av globalister for sine interesser og der resultatet er drepte hvite mennesker. Ingen krig er svarthvite og sjeldent er krig der hvite mennesker dør noen bra krig.

Selv om hvite mennesker har ulike oppfatninger og uansett hvilket språk de snakker så er de en del av den hvite folkestammen. De hvite brødrekrigene må få en ende. Bare om vi forenes mot den felles globale fienden kan den hvite rasen bli hel og sterk igjen.

Jeg vet at dere vil gjøre rett. Jeg vet at dere vil slåss mot fienden. Jeg forstår at kampen gløder i deres hjerter og at dere etter flere år av maktesløshet kjenner at det endelig finnes noe riktig å ta på. En kamp som faktisk er mer enn ord. En kamp for blod, jord og ære.

Når det ukrainske folket blør så blør den hvite rasen og jeg forstår fullt ut den medlidelsen og den forbannelsen som gror. Men, kjære venner, dette er ikke en krig for det ukrainske folket. De er bare innklemte mellom to onde ting. To onde makter der vi faktisk egentlig bare kan anslå deres målsetting eller deres bakenforliggende spill.

Dere vet hvilken fiende jeg snakker om. Dere vet hva de er, hvem det er og hva de vil. De er beredt på å ofre til og med sine egne for å oppnå sine mål og det er det disse gjør nå. Det er det som de alltid har gjort. La dere ikke lures inn i deres feller.

Jeg oppfordrer dere til å ikke gi etter før følelser, men i stedet samle dere og se situasjonen for det den er: En krig mellom to giganter – med hvite ofre som målskiver.

Mitt hjerte blør for våre hvite brødre og søstre som får gjennomgå og jeg kommer til å ønske dem velkommen inn i vårt fellesskap med åpne armer. Men å dø i en krig – oppfunnet og skapt, diktert og utstudert av den hvite rasens største fiende er ikke den rette veien. Det er ikke der du skal dø min kamerat. Kampen er her i gamle Norden – for det nye Norden. Skal du møte døden på slagmarken skal du gjøre det i en krig skapt av hvite folkefrender – for hvite folkefrender. Ikke for fienden. Når fienden maner deg til kamp for sin side skal du ikke høre, tvi hans ønske er bare å lokke deg inn i døden.

Vi må tenke langsiktig. Vi får ikke la oss bli dratt med i reaksjonære feller. Behersk deg hvite mann og innse at denne krigen ikke har en god og en ond side. Den har to onde sider og de vil utslette ditt folk!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Ragnar
Ragnar
2 måneder siden

Veldig bra artikkel…. tankevekkende

Haraldsson
Haraldsson
2 måneder siden

Jeg støtter det ukrainske folk og det russiske folk, men ikke krigen og deres ledere.

proverbs 26:11
proverbs 26:11
2 måneder siden

Det som har skjedd er at store deler av den ukrainske befolkningen har latt seg forføre av ideer og propaganda om «frihet», aka LHBTQ og annen liberal styggeskap, samt å bli fri fra de store stygge russiske bjørnen. Nå blør de i tjeneste for den jødiske forfører, homoseksualist og skuespiller Zelensky og hans stammebrødre i Israel, og deres blodsbrødre fra Russland blør på sin side i en krig som kunne ha vært unngått, men det ville ikke USA, EU og NATO vite av. De arbeider for å underkue og dominere Russland, så Kina og andre land som ikke frivillig underkaster… Les mer »

Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
2 måneder siden

De som kaller seg «uavhengige ukrainere» mistet sitt hjemme land allerede for 20-30 år siden da disse lettsindige og dumme sauer har solgt seg nesten gratis til USA og dens «demokratiske verdier». Historisk, genetisk og kulturell «ukrainere» er simpelheten russere, som ble forført og lurt på vegne av «Bandera frigjørelse». Selv Bandera var jødisk massemorder og Hitler sendte ham i Sachsenhausen. Komisk nok navnet «Bandera» betyr på hibrew (jødisk språk): «bordell sjef». Men «uavhengige ukrainere» forguder sin bordell sjef samt dagens jødisk klovn. Det eneste løsning for «ukrainere» er å komme tilbake til sitt mødrelandet Russland. Ellers de fortsetter å… Les mer »

Kim Larsen
Kim Larsen
2 måneder siden

Veldig bra skrevet