Hjem Nyheter Tankesmie anklager Putin for å stå bak sexangrep

Tankesmie anklager Putin for å stå bak sexangrep

TYSKLAND En tankesmie med koblinger til EU hevder at Russland og Syria kan stå bak sexangrepene mot tyske kvinner utført av arabiske og afrikanske inntrengere.

spyttendeflyktning

Ifølge Gustav Gressel fra European Council on Foreign Relations så kan russiske og syriske hemmelige tjenester ha oppmuntret såkalte flyktninger i Tyskland til å gjennomføre orkestrerte sex-angrep, i et forsøk på å presse forbundskansler Angela Merkel til å avgå.

Han viser blant annet til en rekke overgrep i byen Köln i løpet av nyttårsfeiringer i begynnelsen av 2016 og forteller den tyske avisen Bild:

– Hva ville skje, hvis for eksempel en lignende hendelse ble gjentatt på en sommerfestival før valget, som på nyttårsaften i Köln? Hvordan ville Merkel stå da? Hva ville være konsekvensen for valget?

LES OGSÅ: Ett år etter sex-angrepene i Köln – bare seks personer brakt til retten

Uttalelsen føyer seg inn i en rekke av absurde anklager om at Russland og Vladimir Putin skal stå bak valget av Donald Trump, spredning av «falske nyheter» og propagandasider, en planlagt invasjon av Sverige og utfallet av Brexit-valget i Storbritannia.

Den stadige mindre populære Angela Merkel skal ha advart om at Russland allerede prøver å påvirke den tyske valgprosessen:

– Vi må allerede nå forholde oss til informasjon ut av Russland eller med internett-angrep som er av russisk opprinnelse eller med nyheter som sprer falsk informasjon, skal hun ha sagt sist måned.

Det har ennå ikke blitt presentert noe bevis på at Russland skal være involvert i handlingene de har blitt beskyldt for, og ser ut til å være utelukkende basert på anonyme kilder eller teorier fra såkalte eksperter.

Se anklagene om russisk involvering i Brexit-valget bli diskutert nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=cmw59R5vKr8

Den grove retorikken mot Russland kommer i kjølevannet av at (((globallistene))) nå taper terreng på alle fronter. De holder på å tape krigen i Syria, de har mistet kontrollen over spredningen av informasjon, EU rakner og pro-invasjons-politikere mister troverdigheten blant sin egen befolkning. Dette samtidig som at nasjonalistiske krefter er på fremmarsj over hele verden, og valget av Donald Trump truer etablissementet på hjemmebane.

Kilde:
Pro-EU think-tank says Russia and Syria could be orchestrating migrant sex attacks to swing the upcoming German elections