Hjem Nyheter Tegnet «prideparade» vises i barneprogram

Tegnet «prideparade» vises i barneprogram

HOMOLOBBYEN Det amerikanske barneprogrammet «Blue Clues», med små barn som målgruppe, viser en tegnet prideparade. Akkompagnert av en syngende «dragqueen» marsjerer homofile krokodiller og «transseksuelle» bevere forbi.

Det amerikanske barneprogrammet «Blue Clues & You» beskrives som et utdanningsprogram for små barn. I forkant av homolobbyens såkalte pride-måned publiserte man en video med et animert «pride-tog».

Barna oppfordres til å synge med «dragqueenen» om alle slags seksuelle avvik, mens homofile krokodiller og bjørner, og «transseksuelle» bevere marsjerer forbi. Overalt viftes det med ulike varianter av regnbueflagg.

En detalj som er verdt å notere er at «dragqueenens» mikrofon har en BLM-neve på siden, slik at produksjonen også får med et antihvitt budskap i videoen.

Homolobby-sangen kaller man «Families go marching».

Programmet sendes om morgenen på kanalene Nickelodeon og Nick. Jr. Barneprogrammet er produsert av 9 Story Media Group, som eies av jøden Strauss Zelnick, og Nickelodeon Animation Studios, som i sin tur eies av den jødiske mediegiganten ViacomCBS.

I skrivende stund har YouTube-videoen nesten like mange tomler ned som tomler opp, med hhv. 56 312 og 60 689. Kommentarfeltet er også blitt deaktivert.