Hjem Nyheter Tenåringer selger sin jomfrudom til høystbydende via Internett-tjeneste

Tenåringer selger sin jomfrudom til høystbydende via Internett-tjeneste

6

DEKADANSE En britisk kvinne solgte nylig kroppen sin for flere millioner kroner via et nettsted som spesialiserer seg på salg av jomfrusex. Ifølge nettstedet skal kjøperen være en Hollywood-kjendis.

Unge kvinner blir nå oppfordret til å auksjonere bort jomfrudommen på nettet etter at en kvinne fra Storbritannia skryter på sosial medier om hvordan hun solgte kroppen sin for mangfoldige millioner.

Det er nettstedet Cinderella Escorts som blir brukt som en plattform for å megle mellom jomfruer og de som søker sex med dem. Den 26 år gamle britiske kvinnen Jasmin skal ifølge nettstedet ha solgt sin jomfrudom for hele 1,2 millioner euro, noe som tilsvarer i overkant av 11 millioner norske kroner, til en skuespiller fra (((Hollywood))).

Den britiske kvinnen er ikke den første som selger jomfrudommen for svimlende summer via nettstedet. En 19-åring med navn Giselle er rapportert å ha solgt sin første seksuelle opplevelse til en arabisk forretningsmann fra De forente arabiske emirater for 2.5 millioner euro (24 millioner norske kroner) i 2017.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Veldig mange vestlige studiner drar på «ferie» til Dubai også. Ikke noe nytt under solen dette her med kakser og unge damer.

trackback
4 år siden

[…] Tenåringer selger sin jomfrudom til høystbydende via Internett-tjeneste Virginity auctions: Brit teens sell sex online as one offer fetches […]

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Det er totalt absurd å betale i dyre dommer for å ta møydommen fra en jente, uansett hvor vakker og deilig hun er. Dessverre er det slik at jenter stort sett ser på sex som byttemiddel, på auksjon til høystbydende, og da kommer våre egne gutter og menn dårlig ut i forhold til rike arabere og hollywoodjøder med gull og shekels.

Kim Larsen
Kim Larsen
4 år siden

Hva i helvete??? Ekkelt

Thyra
Thyra
4 år siden

En jomfru er i dag IKKE een dag over 14 år.!!! Slet IKKE for arabiske/jødiske mænd

Roar
Roar
4 år siden

Helt forbanna trist!
Ikke mye selvrespekt blant disse jenter, og faen til ekle mannfolk som bruker sin rikdom til å utnytte småjenter. De skulle blitt ført frem i lyset og spottet på.