Hjem Nyheter Tenåringer selger sin jomfrudom til høystbydende via Internett-tjeneste

Tenåringer selger sin jomfrudom til høystbydende via Internett-tjeneste

DEKADANSE En britisk kvinne solgte nylig kroppen sin for flere millioner kroner via et nettsted som spesialiserer seg på salg av jomfrusex. Ifølge nettstedet skal kjøperen være en Hollywood-kjendis.

Unge kvinner blir nå oppfordret til å auksjonere bort jomfrudommen på nettet etter at en kvinne fra Storbritannia skryter på sosial medier om hvordan hun solgte kroppen sin for mangfoldige millioner.

Det er nettstedet Cinderella Escorts som blir brukt som en plattform for å megle mellom jomfruer og de som søker sex med dem. Den 26 år gamle britiske kvinnen Jasmin skal ifølge nettstedet ha solgt sin jomfrudom for hele 1,2 millioner euro, noe som tilsvarer i overkant av 11 millioner norske kroner, til en skuespiller fra (((Hollywood))).

Den britiske kvinnen er ikke den første som selger jomfrudommen for svimlende summer via nettstedet. En 19-åring med navn Giselle er rapportert å ha solgt sin første seksuelle opplevelse til en arabisk forretningsmann fra De forente arabiske emirater for 2.5 millioner euro (24 millioner norske kroner) i 2017.