Hjem Nyheter Norge Tenåringsjente utsatt for grov overfallsvoldtekt – mørkhudet mann etterlyst

Tenåringsjente utsatt for grov overfallsvoldtekt – mørkhudet mann etterlyst

OSLO: En tenåringsjente ble natt til lørdag overfalt, jaget og utsatt for en overfallsvoldtekt på Furuset i Oslo. En mørkhudet mann er etterlyst for ugjerningen.

voldtektsforsøk-640x360

Det var natt til lørdag rundt klokken 02.30 ved Kurlandstien på Furuset i Oslo, at voldtekten fant sted. Offeret, en jente i slutten av tenårene, hadde akkurat gått av nattbussen, da hun ble overfalt av en mørkhudet mann som kom løpende mot henne. Til VG forteller Kari-Janne Lid, leder for avsnitt for seksualforbrytelser ved Oslo politidistrikt, at jenta forsøkte flykte fra stedet.

– På vei fra nattbussen ble hun opperksom på en person som kom løpende mot henne. Hun prøvde å løpe unna, ble tatt igjen og utsatt for en overfallsvoldtekt. Hun ble rett og slett jaget og utsatt for et overgrep.

Lid forteller at det på lørdag var flere [muslimer red. anm.] ute enn normalt, da det pågikk feiring av at ramadan var slutt. Hun håper derfor at det kan finnes vitner som har observert noe.

Jenta har beskrevet gjerningsmannen som en mørkhudet mann mellom 20 og 30 år med mørkt hår og mørkt skjegg. Han skal ha vært iført mørk skinnjakke og mørke klær.

Kilde:

Kvinne har anmeldt grov overfallsvoldtekt i Oslo