Hjem Nyheter Tennisstjerne angrepet av media etter å ha twittret om Pizzagate og Alt-Right

Tennisstjerne angrepet av media etter å ha twittret om Pizzagate og Alt-Right

8

SPORT Tennisspilleren Tennys Sandgren har blitt kritisert av media etter at han publiserte  nasjonalistiske og globalist-kritiske innlegg på Twitter.

Tennys Sandgren. Faksimile: www.wsj.com.
Tennys Sandgren. Faksimile: www.wsj.com.

Tennisverdenen sjarmeres for tiden av den 97-rangerte amerikaneren med det passende navn Tennys Sandgren etter at han mot alle odds kom til kvartfinalen i Australian Open.

Men etter at noen hadde lagt merke til at Sandgren spredte nasjonalistiske og globalist-kritiske innlegg på Twitter endret medias toner plutselig seg. Sandgren har blant annet spredt informasjon om den mistenkte pedofiliskandalen Pizzagate – som involverer USAs maktelite – og publisert materiale fra Alt-Right-koblede Nick Fuentes og den sørafrikanske aktivisten Dan Roodt, som jobber for landets hvite minoritet.

Etter oppmerksomheten har Sandgren slettet alle sine innlegg og annonsert at han ikke er en hvit nasjonalist. Han har imidlertid ikke helt krøpet til korset, men innrømmer at han mener at «noen nasjonalistiske meninger er interessante».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Thule
Thule
4 år siden

Media åpenbarer for folket at angendaen er global når de oppfører seg synkront på tvers av landegrenser. Det finnes ikke et spekter av meninger eller agendaer i media, bare et konsensusdiktatur styrt av internasjonale, globalistiske krefter. Ellers ville det vært åpen diskusjon rundt slike «hendelser» der noen kunne finne på å ytre seg med en fot utenfor overton-vinduet. ( https://en.wikipedia.org/wiki/Overton_window )

Kritiker
Kritiker
4 år siden

All ære til kjendiser som gir oppmerksomhet til pizzagate. Jo mer man leser om teorien, jo mer troverdig virker den. Vi lever i en bisarr kultur når dette ikke tas på alvor.

Simon
Simon
4 år siden

Dette er nok ikke riktig sted for å si det (relativ ny), men regner med at oss norske her savner ett åpen forum hvor en kan skrive om de nyheter som skjer i deres nærområde. Det er ofte «negative» nyheter som havner utenfor media (spesielt i disse dager), derfor mener jeg at det er viktig at det er en plattform hvor man kan utveksle lokal info. Så er dette en funksjon dere DNM kan ordne?

Andreas H
Andreas H
Svar til  Simon
4 år siden

Gå inn på vår discord server ,mange og skrive med der.

Simon
Simon
Svar til  Andreas H
4 år siden

Er det en link? Søkt men finner lite…

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Simon
4 år siden
Simon
Simon
Svar til  Tommy Nyberg
4 år siden

Takk 🙂

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Enhver «offentlig» person som ytrer seg «motstrøms» i vår tid vil bli angrepet av PK-geriljaen, selv om det skjer utenfor den arena – som her tennis – personen er kjent for. Sosiale medier har blitt «hunting grounds» for forfølgelse og utestengelse av nasjonalister og rasebevisste, og ytringsfriheten er snart bare for de sertifiserte, som på Twitter og Facebook.