Hjem Nyheter Europa Terroristen i Nice kom til Europa som «flyktning» for en måned siden

Terroristen i Nice kom til Europa som «flyktning» for en måned siden

1

FRANKRIKE Terroristen som torsdag morgen drepte tre mennesker i et terrorangrep i Frankrike kom nylig til Europa som «flyktning». Bare for et par uker siden steg tunisieren i land i Italia, sier franske myndigheter.

Franske myndigheter har kartlagt terroristen som torsdag morgen drepte tre personer i et terrorattentat i Nice. Terroristen gikk under morgenen inn i Notre Dame-basilikaen der folk ba morgenbønnen og skrek «Allahu Akbar» (Gud er stor), før han gikk til angrep med kniv.

Franske myndigheter har identifisert terroristen som Brahim Aouissaoui, en 21 årig tunisier som kom til Europa som «flykting» for bare noen uker siden. I slutten av september steg afrikaneren i land på øya Lampedusa i Italia, hvor han tilbragte to uker i karantene.

Aouissaoui fikk med seg ID-dokumentasjon fra det internasjonale Røde Kors i Italia, og reiste videre til Paris. Torsdag morgen tok tunisieren et tog ned til Nice, byttet klær på togstasjonen, og gikk direkte inn i katedralen hvor han utførte attentatet. Etterpå beslagla politiet en 30 centimeter lang kniv som ble brukt i ugjerningen, to andre kniver, en veske, to mobiltelefoner og en koran fra gjerningsmannen.

Frankrikes president, Emmanuel Macron, sier at gjerningen hadde islamistiske motiver, og sammenlignet torsdagens angrep med halshuggingen av læreren Samuel Paty. Macron beskriver også forholdene med at «Frankrike er under angrep» og øker nå landets terrorberedskap til det høyeste nivået.

Tungt bevæpnet politi og militære styrker kommer fremover til å patruljere omkring viktige områder for å forhindre flere attentater, for eksempel ved skoler.

Terrorangrepet i Frankrike blir applaudert av rasefremmede

Nedenfor er et klipp som viser reaksjonene på en nyhetssak fra Russia Today om terrorhendelsen, der hundrevis av personer med ikke-vestlige navn har trykket på et hånflirende smiletegn over hendelsen ved katedralen:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Heimdal
1 år siden

Ansvaret for terrorhandlingen og likeså den flerkulturelle volden på europeiske folkeslag er politikernes skyld, som ivrig har åpnet grensene for innvandring av aggressive og totalt fremmede folkeslag under en falsk ondskapelig propaganda av «medmenneskelighet, flerkultur, mangfold, hjertevarme og flyktningehjelp». Det mangler ikke på ord i vakre forpakninger når det gjelder å brenne for å bytte ut europeiske folkeslag.