Hjem Nyheter Utenriks Terrorister forkledde seg som kvinner – glemte å ta skjegget

Terrorister forkledde seg som kvinner – glemte å ta skjegget

 NIGERIA  Militante islamister fra Boko Haram ble nylig pågrepet av militæret i nærheten av byen Baga. Dette da islamistene hadde forkledd seg som kvinner, men glemt å ta skjegget.

terrorist_forkledd_som_kvinne-640x357

Det nigerianske militæret tok nylig kontroll over byen Baga. Kort tid etter begynte man å sette opp avsperringer rundt byen som del av en større operasjon for å rense byen for militante islamister fra Boko Haram.

De ettersøkte mennene fra Boko Haram hadde dog en genial plan for å komme seg upåaktet ut av byen – nemlig å kle seg ut som kvinner. Den geniale planen hadde dog en liten hake. Mennene glemte nemlig å barbere vekk sine skjegg, noe som medførte at de ganske lett ble oppdaget av militæret.

De skjeggete kvinnene fra Boko Haram kan nå vente seg harde straffer. De mistenkes blant annet for å ha stått bak et selvmordsangrep på søndag, hvor en syv år gammel jente sprengte seg selv og fire andre. Boko Haram har tidligere oppgitt at de har bortført hundrevis av skolejenter for å selge de som slaver. Gruppen skal tidligere ha brukt tenåringsjenter i selvmordsangrep.

Kilde:
Boko Haram terrorists caught after disguising themselves as women… but not shaving their beards off