Hjem Nyheter Norge Terrorsikring er «bare noe vi må bli vant til»

Terrorsikring er «bare noe vi må bli vant til»

9

FLERKULTUR Da julegrana skulle tennes på Torvet i Arendal, ble byen sikret mot terror.  Dette er noe vi nordmenn bare må bli vant til, mener ordføreren.

Arendal kommune valgte i samarbeid med politiet å terrorsikre byen lørdag ettermiddag da julegrana skulle tennes. Store lastebiler ble plassert slik at de sperret veiene inn mot Torvet. Dette er en utvikling ordfører Robert Cornels Nordli (AP) mener nordmenn bare må bli vant med, i stedet for å stoppe masseinnvandringen og returnere såkalte flyktninger.

— Vi må forholde oss til hvordan verden er blitt, forteller Nordli, og fortsetter:

— Dette er noe Arendals innbyggere må bli vant til. Ved større arrangementer er det naturlig å sikre seg.

Kilde:
Sperret av torvet i Arendal med lastebiler i frykt for terror

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Johan G
Johan G
5 år siden

Nei lille klovn, dette er ikke noe nordmenn bare må bli vant med. Deres importerte problemer skal returneres! Europeere skal ikke bare akseptere at hverdagen har blitt utrygg som følge av masseinnvandringen.

Thule
Thule
5 år siden

Verden er blitt slik fordi korrupte folkeforrædere støtter NATO kriger i midtøsten! Ingen har bedt om dette, hverken vi eller de reelle flyktningene(som utgjør en minimal del av dem som kommer hit) som har fått hjemmene sine ødelagt. Det er de som har gjort dette som skal stå til ansvar og kompensere dem. Ikke oss! Ingen av oss har bedt om dette, og når folket har protestert mot kriger har de korrupte politkere lukket ørene og kjørt på likevel. Det såkalte demokratiet de snakker så høyt om finnes ikke. Så har de arroganse og frekkhet til å be oss bite… Les mer »

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Thule
5 år siden

NATO ? Ta en prat med Jensegutt .

Roar
Roar
5 år siden

Den orkestrerte masseinnvandringen til Europa og alt hva det har kostet vårt folk vil en dag slå hardt tilbake på de skyldige!

https://youtu.be/Eqain8VShmg

Espen
Espen
5 år siden

NEI! Dette er ikke noe vi «bare må bli vant til»! Håper Arendals befolkning setter deg i skammekroken og at du snarest slår følge med dine «kulturberikere» ut av landet.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Skikkelig Jul i skomakergata dette. (Ironi)

Heidi S
Heidi S
5 år siden

Slik blir det når de dummeste blir satt som ledere i Norge.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Heidi S
5 år siden

Som det har vært i 40 år nå .

trackback
5 år siden

[…] Terrorsikring er «bare noe vi må bli vant til» Sperret av torvet i Arendal med lastebiler i frykt for terror Norska Säpo: Det var en […]