Hjem Nyheter Tesak funnet død i fengselscellen – tyder på mord

Tesak funnet død i fengselscellen – tyder på mord

9

RUSSLAND Den velkjente russiske nasjonalisten Maxim Martsinkevich, alias Tesak, er funnet død i fengselscellen sin i den russiske byen Tsjelabinsk. Advokaten krever nå drapsetterforskning.

Maxim Martsinkevich, alias Tesak.

Nasjonalisten Maxim Martsinkevich (36), kjent som Tesak, ble onsdag morgen funnet død i fengselscellen sin i Sizo-3, i den russiske byen Tsjelabinsk. Her skal han ha blitt overført i påvente av rettssak for forbrytelser han stod mistenkt for å ha begått i 1999. Tesak sonet for tiden dom for å ha angrepet narkolangere med strømpistol, pepperspray og balltre.

I forrige uke klaget han til sin advokat, Ivan Sidorov, over at han var blitt torturert og tvunget til å signere tilståelser for drap han ikke hadde begått. Tesak skal på forhånd av overføringen til Tsjelabinsk også ha uttalt at om han blir funnet med avskårne pulsårer eller hengt, så har han blitt hjulpet, sterkt.

Tesak ville ha vært kvalifisert for tidlig prøveløslatelse allerede neste år.

En vakt skal ha funnet Tesak i sin seng, blodig i ansiktet og hals, med kutt/stikkskader og kvelemerker etter et snøre som lå rundt halsen hans. Han skal angivelig ha dødd av kvelning.

Enkelte medier har omtalt hans død som selvmord og henvist til et påstått selvmordsbrev, men hans advokat krever nå at det igangsettes en drapsetterforskning.

Jaktet på pedofile

Maxim «Tesak» Martsinkevich jaktet på pedofile.

Tesak, som var leder av Format 18, ble godt kjent for sine aktiviteter som han lastet opp på sosiale plattformer. Blant disse aktiviteter innebar å konfrontere pedofile som hadde møtt opp for å ha sex med små barn. Bortsett fra litt juling ble de pedofile barbert på toppen av hodet, som deretter ble malt i regnbuens farger.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tom
Tom
1 år siden

Fy faen! Håper virkelig dette blir etterforsket.
Jeg har fulgt Tesak i mange år og han har gjort veldfig mye bra.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Han må være jævla rå som tar selvmord på den måten. Herregud, det er jo tydelig at det der ikke er selvmord. Han har sikkert ligget i senga og duppet av, og blitt overrasket av flere personer som har holdt han nede, stukket han og kvelt han.

Kim Larsen
Kim Larsen
Svar til  Gjallarhorn
1 år siden

Ja at de konkluderer at det der liksom skal være et selvmord er jo helt sinnsykt.

H.L
H.L
1 år siden

R.I.P!

Ronny
Ronny
1 år siden

Ja det var en trist nyhet dette. Maxim vil alltid bli husket og hedret for å være selveste spydspissen i kampen mot pedofile svin. Ingen over, ingen ved siden av. Maxim var en ekte viking som sto for det som var rett og lot seg ikke knekke av tortur og forfølgelse. Prisen for å gjøre det er at dine fiender ikke ser andre muligheter enn å drepe deg og iscenesette et selvmord. Samme som ble gjort med Rudolf Hess. La oss hedre Tesak for den kjempen og inspirasjonen han var for veldig mange. Han døde med stor ære, men lever… Les mer »

Kim Larsen
Kim Larsen
1 år siden

Husker han godt. Han fant på mye rart og lagde en god del artige videoer.

Hvil i fred

Sverre Holm
Sverre Holm
1 år siden

Det er nok mord ja. Så kan man spekulere i om det er gjort av andre fanger eller betjenter. Men om han har blitt torturert kan det jo godt hende at det er betjenter.

Snofrid
1 år siden

R.I.P en av de virkelig store legendene i den Nasjonalsosialistiske organisasjonen, der vår kjære Maxim Martsinkevich var utvilsomt å betegne som en majestetisk frontfigur, der han ga absolutt alt av hans energi i bekjempelse av pedofili og annet svineri. Å ja, vi vil aldri i livet glemme deg, men ta med oss din ånd i våres hjerter, med å fortsette din helt uerstattelige arbeidskraft … kamerat ???

JudasGarSviker
JudasGarSviker
1 år siden

En legende og en kriger har gått bort. Dette er en gledens dag for pedofile, sodomitter og rødt avskum. Hvil i fred Maxim. Måtte de som står bak din død få betale den ultimate prisen ✋✋✋