Hjem Nyheter Globalt The Daily Stormer tilbake på Internett

The Daily Stormer tilbake på Internett

9

SENSUR En av verdens mest velbesøkte nasjonalistiske nettsider, The Daily Stormer, er atter tilbake etter det nå fjortende forsøket på å bli fjernet fra Internett.

Nettsiden, som drives av 33 år gamle Andrew Anglin, er nå den mest sensurerte publikasjonen på Internett i historien. The Daily Stormer ble etter demonstrasjonen i Charlottesville droppet av sin domeneleverandør GoDaddy og fikk deretter sitt .com-domene stjålet av Google. Etter flere forsøk å komme tilbake på Internett via andre leverandører ble nettsiden omsider tvunget over på det «mørke nettet».

Nyhetssiden, som er i tråd med amerikansk lovgivning gjeldene ytringsfrihet, er også den eneste lovlige nettsiden som noensinne har blitt droppet fra selskapet Cloudflare, et selskap som tilbyr internettjenester som forhindrer dataangrep.

De siste månedene har nyhetssiden blitt droppet fra følgene domener i flere ulike land:

 • dailystormer.com
 • dailystormer.wang
 • dailystormer.ru
 • dailystormer.lol
 • punishedstormer.com
 • dailystormer.al
 • dailystormer.at
 • dailystormer.is
 • dailystormer.cat
 • dailystormer.ph
 • dailystormer.ai
 • dailystormer.ws
 • dailystormer.hk
 • dailystormer.red
 • dailystormer.top

The Daily Stormer har også blitt blokkert fra en rekke andre internettjenester og sosiale medier som for eksempel PayPal, Patreon, Google Wallet, Kickstarter, Twitter og Facebook. Anglin er for tiden også truet med et søksmål på over 2,5 millioner kroner fra den jødisk-amerikanske sionistorganisasjonen Southern Poverty Law Center (SPLC) på grunn av sin journalistikk.

Enn så lenge kan du besøke nyhetssiden på adressen dailystormer.name, samt på det mørket nettet på adressen dstormer6em3i4km.onion (ved bruk av nettleseren Tor Browser).

Viktige oppdateringer gjeldene domene-status kan du finne på Anglins gab-konto.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Hatkriminell
Hatkriminell
5 år siden

Hvem faen bryr seg om Daily Stormer?

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Jeg har fulgt DS i et par-tre år nå, og hatt stor glede både av dypsindige akademiske artikler og ubetalelige harselleringer med jøder, negre, chinks og feminister, samt cucks av alle slag, spesielt i USA. Og jeg beundrer AA for hans stå-på-evne til ikke å la seg knekke av alle (((de))) som iherdig har forsøkt å stenge ham ute fra nettet, fra betalingstjenester, osv. Få ville ha klart det han har gjort, og bøyd av med cucking og boot-licking.

Johan G
Johan G
4 år siden

DS for meg er til tider svært usmakelig. Og da spesielt «white sharia». Noen liker måten de operer på, andre ikke.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Jeg gir min fulle sympati og støtte til DS og AA for deres heroiske og humørfylte kamp for å bevare ytringsfriheten i USA og verden for øvrig. Reell ytringsfrihet er under voldsomt press fra jødelobbyen og dens støttespillere, noe vi opplever til daglig også i Norge og Sverige, der såkalt «hatkriminalitet» gjør det mulig å straffeforfølge de som ytrer seg kritisk.

Andreas H
Andreas H
4 år siden

Går nok ikke lang tid før de blir jagd videre til ett nytt nettsted, 13 ganger er ganske så mye, regner dog med at de ikke gir seg så fort, stå på

Fredrik
Fredrik
4 år siden

99% sikker på at Anglin jobber for FBI, for ikke å snakke om (((Weev)))…

LARS
LARS
Svar til  Fredrik
4 år siden

Næh, han kunne kanskje vært bedre, men alt i alt har han hatt en positiv påvirkning på mange. Anglin altså, vet ikke hvem Weev er.

Thule
Thule
Svar til  Fredrik
4 år siden

Det lukter ugler i mosen ja, som med TRS og Red Ice.

SuperFascisten
SuperFascisten
4 år siden

«Vokste opp» med stormfront.org jeg med Don Black og hele pakken. Er dette en søstergreie?