Hjem Artikler Kommentar The Rape of Britain

The Rape of Britain

1

FILM Tommy Robinson har dokumentert den pakistanske voldtektsgjengens overgrep mot hvite jenter i Storbritannia. Dokumentarserien «The Rape of Britain» hadde premiere tidlig i 2022.

De faste leserne av Frihetskamp vet at vi ikke liker deler av Tommy Robinsons politikk ettersom han ikke tenker rase og er en sionist. Hans kamp er mot muslimer, og denne linjen finnes også i hans nye dokumentarserie The Rape of Britain. I dokumentaren kaster han nok en gang lys over hendelsene i britiske Telford, Rotherham og andre britiske byer der utenlandske menn i flere tiår har groomet og voldtatt hvite mindreårige jenter.

Gjerningsmennene er for det meste pakistanske innvandrere med muslimsk tro, Robinson stiller ikke spørsmål ved hvorfor samme oppførsel ikke finnes i alle muslimske grupper med ulik etnisitet.

Dokumentaren er likevel verdt å se, om man da ikke dør av høyt blodtrykk. Flere ganger var jeg nødt til å ta en pause for å roe meg ned og Robinson selv viste stor emosjonell sorg da han hørte historiene deres. Robinson intervjuer flere kvinner som forteller hvordan de i ung alder (noen 11 år) ble groomet av disse mennene. Første er de snille, sier at de elsker dem, kjøper gaver til dem. Så blir de voldtatt, de blir sendt rundt blant vennene sine og de forsyner dem med narkotika, noen ganger med narkotika slik at de kan gruppevoldta dem. Hvis de ønsker å komme seg vekk fra disse kriminelle gjengene, truer de med å misbruke eller drepe dem. De sier de kommer til å drepe eller misbruke familiene deres. Alle disse truslene er også blitt utført mot noen av de utnyttede jentene. I dokumentaren får man også se angrep som fant sted etter at noen av dem vitnet, og politiet bryr seg ikke.

Hvorfor går ikke disse jentene til politiet? Den første anledningen er at disse mindreårige jentene befant seg i lokalene der de så politifolk ta imot bestikkelser. Den andre anledningen er at de ikke har fått hjelp fra politiet historisk sett. Frykten deres viste seg også å være sann, for til tross for at alle hendelsene ble oppdaget, får de fortsatt ikke hjelp fra rettsvesenet, og de pakistanske pedofile voldtektsmennene er fortsatt på frifot. Det til tross for at DNA kunne knyttes til en av gjerningsmennene gjennom et abortert foster fra en mindreårig jente. Deres holdning til hvite kommer tydelig frem i dokumentaren. Deres fiendtlighet mot jentene er hovedsakelig på et rasegrunnlag, der deres hvite hudfarge parres med nedsettende ytringer.

Robinson konfronterer disse mennene med anklagene mot dem, hvorpå disse mennene da kaller ham en rasist, samt truer ham og familien hans. Altså den samme «attitude» som kan forventes av de som har begått disse handlingene. Ifølge Robinson fortsetter voldtektene også i dag.

I slutten av dokumentaren oppsøkes en hvit mann som har unge hvite ungdommer som ansatte og som har forbindelser med pakistanere som er anklaget for voldtekt. Den hvite mannen forklarer at hvite mennesker også voldtar når Robinson snakker med ham om pakistanerne i kretsen hans, og som prikken over i-en kaller også han Robinson for en rasist.

Dokumentaren er tilgjengelig i to deler, men Robinson forteller at flere deler vil bli utgitt i fremtiden.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
8 måneder siden

Tommy Robinson gjør enkelte ting bra, det skal han ha. Men dessverre er han også en hykler som ivrig kritiserer koranen på samme tid som han helt ignorerer den jødiske talmuden som er 6 millioner ganger verre enn koranen. Hans ensidige fokus på islam er villedende. Det er ikke bare muslimer, men rasefremmede generelt, som invaderer Europa, voldtar, trakasserer og dreper hvite. Og uansett om alle muslimer og rasefremmede sånn helt plutselig med et trylleslag skulle begynne å oppføre seg bra, ville de likevel vært et problem i Europa ettersom raseblanding medfører at vår egen rase forminskes og erstattes med… Les mer »