Hjem Nyheter Europa The Sunshine skinner ikke fullt så sterkt lengre

The Sunshine skinner ikke fullt så sterkt lengre

3

FLERKULTUR Ole Gunnar Solskjær ble på pressekonferansen i forkant av fotballkampen foregående fredag konfrontert med hvorfor han benyttet og støttet den voldtektstiltalte senegalesiske Babacar Sarr, da sistnevnte spilte i Molde mens Solskjær var trener. Et av voldtektsofrene kommer også med knusende kritikk av Solskjær.

Foto: VG

Ole Gunnar Solskjær i Manchester United ble på pressekonferansen i forkant av fotballkampen mot Chelsea foregående fredag konfrontert med hvorfor han benyttet, og støttet, den da voldtektstiltalte senegalesiske spilleren Babacar Sarr, da sistnevnte spilte i Molde mens Solskjær var trener. I tillegg er ett av voldtektsofrene intervjuet av The Telegraph hvor hun kommer med knusende kritikk av Solskjær.

Historien er aktuell igjen nå da saken er anket. Rettssaken er imidlertid utsatt på ubestemt tid, da Sarr befinner seg i Saudi Arabia og ikke lar seg hente eller utlevere. Solskjær har foruten knusende kritikk fra voldtektsofrene også fått kritikk av ledende britiske advokater for nettopp å ha latt Sarr spille og til og med forsvart beslutningen og Sarr, all den tid spilleren var mistenkt for voldtekter.

Den ene kvinnen som ble voldtatt levner ikke Solskjær mye ære.

– Jeg tror ikke han har verdiene til å lede en stor fotballklubb – eller folk i det hele tatt, hevder kvinnen.

Manchester United er eid av den jødiske familien Glazer og derfor ser engelske Manchester United slik ut (i følge Glazer har Solskjær nettopp på grunn av dette de «verdiene» som skal til for å lede en stor fotballklubb):

Den jødiske familien er imidlertid svært upopulære blant United-fansen i det sistnevnte mener at United brukes kun som en melkeku for familien og deres prosjekter i USA, hvor de bor. Hvem kunne gjettet?

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Solskjær er kjøpt og betalt av MU’s jødiske eiere, og da må han pent kjøpe og bruke testosterontunge negre til å spille ball, aktivt jobbe mot «rasisme», og tjene penger for sine herrer. Negre benyttes for øvrig av omtrent alle europeiske fotballag og endog landslag, for slik å markere antirasisme i fotballen. Det er nå forresten omtrent det eneste negre duger til – fysiske prestasjoner – men det gjør dem ikke noe mere europeiske eller «norske», som sportsjournalister ynder å kalle de som har slått seg ned i Norge.

Trleiv Kråk
Trleiv Kråk
2 år siden

Skulle het Globalists united

JudasGarSviker
JudasGarSviker
2 år siden

Jews gonna jew.