Hjem Nyheter Ti kriminelle jøder benådet av Trump

Ti kriminelle jøder benådet av Trump

6

JØDISK KRIMINALITET Blant alle kriminelle jøder som ekspresident Donald Trump benådet før sin avgang velger en stor Israelbasert jødisk avis å løfte frem ti særskilt prominente figurer.

Artikkelen i avisen Jerusalem Post begynner med å konstatere at «Trump har benådet mange prominente jøder som er dømt for en myriade av forbrytelser».

Man presenterer deretter det man finner for å være de ti mest interessante eksemplene på jøder benådet av Trump.

1. Først på listen kommer spionen Aviem Sella. Nordfront skrev forleden dag om han. Han har bidratt til at underrettelser om amerikanske militære hemmeligheter har havnet i israelske hender og han har tjent den jødiske storspionen Jonathan Pollard – hvilket i slutten av det forrige året, etter 34 år i amerikansk fengsel ble benådet av Trump og deretter dro tilbake til Israel, der han ble hilst velkommen hjem av statsminister Benjamin Netanyahu.

2. Elliott Broidy er en betydelig innsamler og sponsor av det Republikanske Partiet. Han befant seg i oktober skyldig til å ha agert som en uregistrert fremmed agent og erkjente at han hadde tatt imot penger for å bedrive lobbyvirksomhet innad i Trump-administrasjonen, for kinesiske og malaysiske interesser.

Broidy satt i Trumps valgkampanje i 2016 på ulike posisjoner med økonomisk ansvar. Han inngikk også i installasjonskomisjonen samme år.

Aktoratet visste at Broidy mottok flere millioner dollar i betaling fra en ikke navngitt utenlandsk person for å få til nedstengingen av en utredning om hvor flere milliarder dollar forsvant fra 1MDB, et malaysisk statlig investeringsfond.

3. Sholam Weiss ble dømt for å ha underslått 125 millioner dollar fra forsikringsselskapet National Heritage Life Insurance Co og deres forsikringstakere.

Han flyktet deretter fra USA og ble dømt i år 2000 med sin unnlatelse til 845 år i fengsel, og ble tilslutt utlevert av Østerrike.

Ifølge Federal Bureau of Prisons har Weis frem til nå befunnet seg på en anstalt i Pennsylvania.

Trumps advokater Alan Dershowitz og Jay Sekulow har sendt brev til Det hvite hus der man krever Weiss frigivelse.

4. Den innflytelsesrike bankiren Abel Holtz fikk en kortere fengselsdom for å ha forhindret en juris utredningsarbeid.

5. Jonathon Braun ble dømt til ti års fengsel for å ha inngått i en gruppe som sysslet med importering av marijuana og pengevasking.

Han rakk å avtjene fem år av sin straff før Trumps benådning.

6. Eliyahu Weinstein fikk en 24 års fengselsdom for et antall bedrageriforbrytelser på eiendomsmarkedet, hvilket førte til at investorer tapte 200 millioner dollar.

Avisen presenterer en lang liste med prominente personer innenfor rettsvesenet, politikk og akademisk liv som har virket for Weinsteins frigjørelse.

7. Noah Kleinman fikk en 20-årig fengselsdom, som han ved benådelsen hadde avtjent seks år av – i forbindelse med marijuana.

Avisen fremholder at marijuana etter Kleinmans dom ble legalisert i California – den samme staten han ble dømt i.

8. Stephen Odzer ble funnet skyldig i sammensvergelse og bankbedrageri og fikk en 18 måneders fengselsdom.

I motiveringen til hans benådelse står det at han har «egnet midler for å støtte og bygge synagoger…»

9. Norm Drew Brownstein, advokaten fra Denver, ble gitt full beklagelse og benåding for å ha bedrevet omfattende insiderhandel og derav mottatt sin fengselstraff.

Avisen fremholder Brownsteins «ideelle arbeid innen dommen».

10. Kunsthandleren Hillel Nahmad ble dømt i 2014 for ulovlig spillvirksomhet innenfor idretten.

Liste med Trumps benådelser

På nettsiden til The United States Department Of Justice kan man se den fullverdige listen av benådelser som Trump, under sin presidentperiode, har tildelt kriminelle, likeså hva de har blitt dømt for:

https://www.justice.gov/pardon/pardons-granted-president-donald-trump

Les også:
«Finkel-Think» – den jødiske valgstrategien som lå bak Trump og Orbáns dramatiske valgseire
Israel påvirket valget i USA for at Trump skulle vinne
Kasinomogulen Sheldon Adelson er igjen Trumps største giver
Dagens video: Trump og Chabad Lubavitch
Systemgransker: «Donald Trump støtter Chabad og Noahide-loven»
Trump er en idiot som lyder jødisk makt – i iransk tegnefilm
Alt prat om «planen» og QAnon er direkte skadelig for hvite
«Den israelske lobbyen er USAs største problem»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Volk ans Gewehr
Volk ans Gewehr
1 år siden

Trump har klart å lure hvite amerikanere til å stemme på seg når han i realiteten er like ille som Biden og Bush. Han har latt seg omringe av jøder. Han har deportert færre illegale en Obama.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Skal vi anta at dette var jøder på en liste forelagt Trump til benådning av hans backstabbing svigersønn Jared Kushner? Som vel mere enn andre og som Grima Wormtongue har hvisket Trump i øret og fått ham til å gi jødene ALT de har drømt om, og mere til? Jeg unnskylder ikke Trump, men hans mangel på kunnskap om jødenes subversive natur kostet ham bokstavelig all makt. En som skal lede folket MÅ være Jew-wise. Uansett hvor mye du gjør for jødene vil det ikke være nok, og når du er utbrukt blir du eliminert.

Kim Larsen
Kim Larsen
1 år siden

Trump viser sitt sanne ansikt!

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Shabbos goy

Catabienze
Catabienze
1 år siden

Donald Trump er selv kriminell, så det er ikke rart at han benåder andre kriminelle, og da i samme gjeng som han selv. Jeg satt og tenkte på noe jeg trengte å sette ord på, og nå synes jeg denne artikkelen var en bra anledning. Saken er den at Trump har sagt at han ønsker å utrydde Hashd al-Shaabi, de som i selvforsvar og for landet sitt har kjempet mot ISIS i mange år. Men Trump øsket altså å utslette dem. Da er han som ISIS. Hashd al-Shaabi er en paraplyorganisasjon for mange militære grupper som ble dannet for å… Les mer »

Catabienze
Catabienze
Svar til  Catabienze
1 år siden

Her er artikkelen som har stått i Forsvarets Forum, men som de ser ut til å ha fjernet eller gjort usynlig: Dei mektige militsane i Irak – HHD Artikkel | NUPI Hashd al-Shaabi blir finansiert og bevæpnet i henhold til Iraks grunnlov, men i denne artikkelen står det at «Iraks grunnlov forbyr væpna grupper som opererer uavhengig av Iraks eigne styrker», og det skaper et inntrykk av at Hashd al-Shaabi er ulovlig. Hashd al-Shaabi har dessuten blitt implementert i Iraks militære. NUPI Skole tilbyr informasjon og lærestoff spesielt til elever og lærere i skolen, så skoleelever her i landet blir… Les mer »