Hjem Nyheter Ti kriminelle jøder benådet av Trump

Ti kriminelle jøder benådet av Trump

JØDISK KRIMINALITET Blant alle kriminelle jøder som ekspresident Donald Trump benådet før sin avgang velger en stor Israelbasert jødisk avis å løfte frem ti særskilt prominente figurer.

Artikkelen i avisen Jerusalem Post begynner med å konstatere at «Trump har benådet mange prominente jøder som er dømt for en myriade av forbrytelser».

Man presenterer deretter det man finner for å være de ti mest interessante eksemplene på jøder benådet av Trump.

1. Først på listen kommer spionen Aviem Sella. Nordfront skrev forleden dag om han. Han har bidratt til at underrettelser om amerikanske militære hemmeligheter har havnet i israelske hender og han har tjent den jødiske storspionen Jonathan Pollard – hvilket i slutten av det forrige året, etter 34 år i amerikansk fengsel ble benådet av Trump og deretter dro tilbake til Israel, der han ble hilst velkommen hjem av statsminister Benjamin Netanyahu.

2. Elliott Broidy er en betydelig innsamler og sponsor av det Republikanske Partiet. Han befant seg i oktober skyldig til å ha agert som en uregistrert fremmed agent og erkjente at han hadde tatt imot penger for å bedrive lobbyvirksomhet innad i Trump-administrasjonen, for kinesiske og malaysiske interesser.

Broidy satt i Trumps valgkampanje i 2016 på ulike posisjoner med økonomisk ansvar. Han inngikk også i installasjonskomisjonen samme år.

Aktoratet visste at Broidy mottok flere millioner dollar i betaling fra en ikke navngitt utenlandsk person for å få til nedstengingen av en utredning om hvor flere milliarder dollar forsvant fra 1MDB, et malaysisk statlig investeringsfond.

3. Sholam Weiss ble dømt for å ha underslått 125 millioner dollar fra forsikringsselskapet National Heritage Life Insurance Co og deres forsikringstakere.

Han flyktet deretter fra USA og ble dømt i år 2000 med sin unnlatelse til 845 år i fengsel, og ble tilslutt utlevert av Østerrike.

Ifølge Federal Bureau of Prisons har Weis frem til nå befunnet seg på en anstalt i Pennsylvania.

Trumps advokater Alan Dershowitz og Jay Sekulow har sendt brev til Det hvite hus der man krever Weiss frigivelse.

4. Den innflytelsesrike bankiren Abel Holtz fikk en kortere fengselsdom for å ha forhindret en juris utredningsarbeid.

5. Jonathon Braun ble dømt til ti års fengsel for å ha inngått i en gruppe som sysslet med importering av marijuana og pengevasking.

Han rakk å avtjene fem år av sin straff før Trumps benådning.

6. Eliyahu Weinstein fikk en 24 års fengselsdom for et antall bedrageriforbrytelser på eiendomsmarkedet, hvilket førte til at investorer tapte 200 millioner dollar.

Avisen presenterer en lang liste med prominente personer innenfor rettsvesenet, politikk og akademisk liv som har virket for Weinsteins frigjørelse.

7. Noah Kleinman fikk en 20-årig fengselsdom, som han ved benådelsen hadde avtjent seks år av – i forbindelse med marijuana.

Avisen fremholder at marijuana etter Kleinmans dom ble legalisert i California – den samme staten han ble dømt i.

8. Stephen Odzer ble funnet skyldig i sammensvergelse og bankbedrageri og fikk en 18 måneders fengselsdom.

I motiveringen til hans benådelse står det at han har «egnet midler for å støtte og bygge synagoger…»

9. Norm Drew Brownstein, advokaten fra Denver, ble gitt full beklagelse og benåding for å ha bedrevet omfattende insiderhandel og derav mottatt sin fengselstraff.

Avisen fremholder Brownsteins «ideelle arbeid innen dommen».

10. Kunsthandleren Hillel Nahmad ble dømt i 2014 for ulovlig spillvirksomhet innenfor idretten.

Liste med Trumps benådelser

På nettsiden til The United States Department Of Justice kan man se den fullverdige listen av benådelser som Trump, under sin presidentperiode, har tildelt kriminelle, likeså hva de har blitt dømt for:

https://www.justice.gov/pardon/pardons-granted-president-donald-trump

Les også:
«Finkel-Think» – den jødiske valgstrategien som lå bak Trump og Orbáns dramatiske valgseire
Israel påvirket valget i USA for at Trump skulle vinne
Kasinomogulen Sheldon Adelson er igjen Trumps største giver
Dagens video: Trump og Chabad Lubavitch
Systemgransker: «Donald Trump støtter Chabad og Noahide-loven»
Trump er en idiot som lyder jødisk makt – i iransk tegnefilm
Alt prat om «planen» og QAnon er direkte skadelig for hvite
«Den israelske lobbyen er USAs største problem»