Hjem Nyheter Europa Ti politibetjenter skadet i Londons BLM-opptøyer

Ti politibetjenter skadet i Londons BLM-opptøyer

3

STORBRITANNIA Black Lives Matter-banditter kastet sykler og andre gjenstander på det ridende politiets hester i opptøyene i London. En politikvinne ble kastet av sin hest og slått bevisstløs.

Skjermbilde: Youtube.

Voldsomme motsetninger mellom London-politiet og Black Lives Matter (BLM)-hooligans utspilte seg på lørdag. Et tusentalls BLM-tilhengere hadde samlet seg på Westminster.

Pøbler som sympatiserer med den afrikanske rasen og protesterer mot «den hvite volden» gikk til angrep mot det ridende London-politiet.

Det ble kastet harde gjenstander mot politiets hester. En politikvinne ble kastet på bakken da pøbler kastet glassflasker, brennende gjenstander og en sykkel mot politikvinnens hest, som deretter stakk av og ukontrollert løp fra stedet, idet dens rytter ikke var i stand til å kontrollere det skremte dyret.

Hesten kolliderte med et trafikklys og politikvinnen falt på bakken, og slo på sin vei til en afrikansk demonstrant.

Volden eskalerte etterpå ytterligere da svarte demonstranter fortsatte å kaste prosjektiler mot det ridende politiet. Flere sykler ble kastet mot politihestene, ifølge vitner.

En afrikaner ble fotografert av pressen da han angrep politihestene med en sykkel utenfor utenriksdepartementet.

Daily Mail Online rapporterer at ti politibetjenter ble skadet i sammenstøtene som sies å ha vært til støtte for en kriminell afrikaner i USA, George Floyd, som tidligere ble rapportert død under en politioperasjon.

Demonstrasjonstogene som gikk gjennom Londons gater besto ikke bare av svarte og brune afrikanere; en hel del hvite – fortrinnsvis unge hvite kvinner – kan også ses på videofilmer som ble publisert i løpet av dagen. En del av dem har omfavnet trolleoppfordringen «Barber hodet for BLM» som ble spredt via 4chan.

Les også:
Obduksjonen bekrefter: George Floyd ble ikke kvalt til døde
FILM: Løgnene som satt USA i brann
FILM: Black Lives Matter-afrikaner i USA: «Drep alle hvite barn!»
«Ville drepe hvite mennesker, spesielt hvite politimenn»
Jøden George Soros finansierer «Avfinansier politiet»-bevegelsen i USA
På tide å våkne?

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
JudasGarSviker
JudasGarSviker
2 år siden

Jeg tror hvite folk i stor grad har mistet sympatien med politiet. De holder en beskyttende hånd over inntrengerne og parasittene, imens de jager nasjonalister og patrioter som elsker landet sitt. La dem steke i sitt eget fett.

von List
von List
2 år siden

Jeg synes ikke synd på disse politibetjentene, det er de samme som går mot nasjonalistiske grupperinger verden over. MEN, dette kan kanskje få dem til å omfavne sannheten og forstå hva som skjer.

Katrine
Katrine
2 år siden

For en gangs skyld så sympatiserer jeg med politiet.