Hjem Nasjonal kamp Ti talere på våre demonstrasjoner 1. mai

Ti talere på våre demonstrasjoner 1. mai

41

FOLKEFEST Her presenteres talerne til Den nordiske motstandsbevegelsens demonstrasjoner i Boden og Ludvika 1. mai.

I Boden vil følgende personer holde tale:

  • Simon Lindberg
  • Fredrik Vejdeland
  • Bo Nilsson
  • Robert Eklund
  • Simon Holmqvist

I Ludvika vil følgende personer holde tale:

  • Pär Öberg
  • Jörgen Kromann
  • Pär Sjögren
  • Sebastian Elofsson
  • Jimmy Thunlind

Simon Lindberg er leder for Den norske motstandsbevegelsen og er førstenavn på det svenske partiets riksdagsliste i høstens valg. Han har holdt hundrevis av taler ved nasjonale arrangementer og demonstrasjoner de siste to tiårene. Lindbergs taler pleier å være veldig populære og mange mener at han er den fremste nålevende nasjonalsosialistiske taleren i verden. Lindberg taler i Boden 1. mai.

Her kan du høre tre av Lindbergs taler fra i fjor:

Pär Öberg er sjef for Den nordiske motstandsbevegelsens parlamentariske gren i Sverige og er førstenavn i årets valg til Ludvika kommunestyre hvor han har sittet valgt siden forrige valg. Öberg er også kjent fra Radio Nordfront og Studio Nordfront. Han er en populær taler og foredragsholder med god erfaring. Öberg taler i Ludvika 1. mai.

Her kan du høre Öbergs tale fra fjorårets 1. mai i Falun.

Fredrik Vejdeland sitter i Den nordiske motstandsbevegelsens svenske riksråd og er dessuten sjef for Nordfronts radiovirksomhet. Han har i flere år vært bosatt i Kungälv hvor han også er førstenavn på listen til kommunestyrevalget i år, men kommer opprinnelig fra Östersund i Norrland. Han er en vandt taler og etterforskes akkurat nå for «hets mot folkegruppe» for den siste offentlige talen han holdt under demonstrasjonen i Göteborg den 30. september i fjor. Vejdeland taler i Boden 1. mai.

Her kan du høre Vejdelands tale fra demonstrasjonen i Göteborg 30. september.

Jörgen Kromann har bakgrunn som politisk aktiv kommunist, men har siden mange år tilbake revurdert sitt syn på den røde sosialismen til fordel for den nasjonale sosialismen. Han er en følelsesladet taler som ikke skjuler hva man mener og som dessuten sjelden bruker manus – i stedet taler han direkte fra hjertet. Kromann taler i Ludvika 1. mai.

Her kan du høre Kromanns tale fra fjorårets 1. mai i Falun.

Bo Nilsson er en sann veteran i den nasjonale bevegelsen og var med allerede på oppstartsmøtet til Sverigedemokraterna og var dessuten nestleder for partiet. Han har dog lenge fordømt SD som fullstendig ute av stand til å løse problemene vi står ovenfor. Som født og boende i Boden utgjør han det selvklare valget til førstnavn på Den nordiske motstandsbevegelsens liste til kommunestyret i høst og dessuten som en av talerne 1. mai i Boden.

Pär Sjögren har i mange år vært sjef for Den nordiske motstandsbevegelsens virksomhet i Dalarna og sitter valgt som representant i kommunestyret i Borlänge. Sjögren har mange ganger vært synlig som offentlig representant for organisasjonen i form av taler, konferansier og reporter for Studio Nordfront. Pär Sjögren taler i Ludvika 1. mai.

Robert Eklund er Den nordiske motstandsbevegelsens sterke mann og sjef i øvre Norrland. Foruten dette ansvaret har han i mange år vært høyst involvert i organisasjonens drift av nettsiden og IT-sikkerhet. Internt har Eklund holdt flere interessante foredrag om hovedsakelig disse emnene og han har også talt ved et fåtall lokale offentlige aktiviteter, men Boden 1. mai kommer til å bli hans hittil største offentlige opptreden.

Sebastian Elofsson er en verdsatt skribent på Nordfront og en returnerende taler på lokale og mer interne arrangementer. Han gjorde en veldig god debut som taler i større offentlige sammenhenger 1. mai i Falun i fjor og taler i år i Ludvika 1. mai.

Simon Holmqvist er en regelmessig skribent og nyhetsredaktør for Nordfront. Han er dessuten en del av det faste panelet i Radio Nordfront og har gjort verdsatte inntredener i Studio Nordfront. Tale har han tidligere utelukkende gjort internt og debuten for allmenheten skjer altså for Holmqvist 1. mai i Boden.

Jimmy Thunlind har mange år bak seg i den nasjonale bevegelsen og er en godt likt ideologisk skribent på Nordfront under pseudonymet Leif Eriksson. Han har tidligere talt lokalt på interne arrangementer for svenske Rede 1 og i sitt yrkesliv, men gjør 1. mai sin offentlige talerdebut for Den nordiske motstandsbevegelsen i Ludvika.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
41 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Folkemordsaktivist
Folkemordsaktivist
4 år siden

1. mai er en internasjonal solidaritetsdag, og ikke en dag for rasister som dere.

Andreas Haglund Arnesen
Andreas Haglund Arnesen
Svar til  Folkemordsaktivist
4 år siden

Moro at du sier det når 1. mai ble startet av oss nasjonalsosialister i Tyskland.

Folkemordsaktivist
Folkemordsaktivist
Svar til  Andreas Haglund Arnesen
4 år siden

Bare tull. 1. mai er arbeidernes internasjonale kampdag.

Andreas Haglund Arnesen
Andreas Haglund Arnesen
Svar til  Folkemordsaktivist
4 år siden

Tyskerne gjorde 1 mai om til en hellig dag uten klassekamp og dekadanse.

https://www.frihetskamp.net/nasjonalsosialistene-gjenerobrer-1-mai/

Andreas Haglund Arnesen
Andreas Haglund Arnesen
Svar til  Andreas Haglund Arnesen
4 år siden

I Norge er 1. mai offentlig høytidsdag og offisiell flaggdag. Datoen ble innført som fridag i Norge under krigen av ministerpresident Vidkun Quisling 23. april 1942, da som «arbeidets dag» etter tysk forbilde. Vedtaket ble opphevet etter frigjøringen i 1945, men dagen ble gjeninnført som offentlig fridag av Stortinget i 1947.

https://no.wikipedia.org/wiki/1._mai

Folkemordsaktivist
Folkemordsaktivist
Svar til  Andreas Haglund Arnesen
4 år siden

Bare tull…1. mai var en internasjonal kampdag lenge før dette: Den internasjonale arbeiderkongressen møttes i Paris i 1889 for å stifte Den annen Internasjonale. Etter forslag fra de fagorganiserte i USA ble 1. mai vedtatt som demonstrasjonsdag. Dette hang sammen med at politiet 3. mai 1886 skjøt og drepte fire demonstranter under en generalstreik i Chicago, der kravet var innføring av åtte timers arbeidsdag. Streiken hadde begynt 1. mai. Disse hendelsene minnes i dag som første mai eller arbeidernes dag i de fleste industrialiserte land. Fra Norge deltok Carl Jeppesen, som sørget for at denne dagen ble valgt også i… Les mer »

Folkemordsaktivist
Folkemordsaktivist
Svar til  Andreas Haglund Arnesen
4 år siden

Bare tull….1. mai ble feiret i Norge lenge før den datoen.
Nazister har ingenting på 1.mai å gjøre det er en internasjonal solidaritetsdag. Rasister og Nazister vet ikke hva solidaritet betyr.

Stefan
Stefan
Svar til  Folkemordsaktivist
4 år siden

Bare tull…dere kommunister og kapitalister er ikke verdige til å være talerør for arbeiderne.

https://youtu.be/L89k0H1ozgU

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
Svar til  Folkemordsaktivist
4 år siden

Hovedpoenget her er at 1. mai som høytidssdag (eller natten til 1. mai) har svært lange tradisjoner i Europa. Det at noen anarkister/kommunister fant det for godt å kuppe den dagen til å spre sitt giftige budskap under dekke av å kjempe for arbeiderenes rettigheter forandrer ikke dette faktum. NSDAP Tyskland var det første land som gjeninnførte 1. mai som en ekte høytidsdag. Således er det høyst passende at Motstandsbevegelsen markerer denne dag som en høytid der folkefelleskapet står i sentrum. Ett annet viktig moment, om man skal snakke om 1. mai som arbeiderenes dag, er at de facto så… Les mer »

Folkemordsaktivist
Folkemordsaktivist
Svar til  Jarl Stoltz
4 år siden

Når skal dere lære historie. 1. mai har vært en internasjonal kampdag lenge før Nazistenes tid i Tyskland. Samtlige av dere må ha strøket i historie på skolen…makan…..

Revolusjonæren
Revolusjonæren
Svar til  Folkemordsaktivist
4 år siden

1. mai er opprinnelig er gammel germansk høytid for å feire vårens ankomst. På slutten av 1800-tallet kuppet imidlertid kommunistene dagen. Ved å utnytte arbeidernes dårlige kår til sine egne formål ble det under Den (kommunistiske) andre internasjonalen i 1889 i Paris besluttet å gjøre 1. mai til en dag for klassekampen. Da nasjonalsosialistene kom til makten i Tyskland kjempet de til døden mot folkesplittelse og klassekamp, enten den kom fra høyre eller venstre. En del av denne folkefellesskapskampen var å ta tilbake 1. mai-dagen og igjen gjøre den til en dag for hele folket. Den 24. mars 1933 la… Les mer »

Folkemordsaktivist
Folkemordsaktivist
Svar til  Jarl Stoltz
4 år siden

Den internasjonale arbeiderkongressen møttes i Paris i 1889 for å stifte Den annen Internasjonale. Etter forslag fra de fagorganiserte i USA ble 1. mai vedtatt som demonstrasjonsdag. Dette hang sammen med at politiet 3. mai 1886 skjøt og drepte fire demonstranter under en generalstreik i Chicago, der kravet var innføring av åtte timers arbeidsdag. Streiken hadde begynt 1. mai. Disse hendelsene minnes i dag som første mai eller arbeidernes dag i de fleste industrialiserte land. Fra Norge deltok Carl Jeppesen, som sørget for at denne dagen ble valgt også i Norge. Dagen ble første gang feiret i 1890 som arbeidernes… Les mer »

Rogaland
Rogaland
Svar til  Folkemordsaktivist
4 år siden

Hadde du og dine likesinnede plutselig innsett hvor ufølsomme, fordomsfulle og stygge dere er så hadde dere ikke greid annet enn å sitte å gråte. Det er utrolig billig og feigt å slenge ut slike kommentarer som du gjør her. Tenk deg om, tror du faktisk at vi hater folk fra andre deler av verden? At vi hater «mørkhudede» , fordi… de ikke ser ut som oss? Hvis alle bodde i fred og frihet i sitt land, tror du at noen av oss hadde misslikt disse fremmedrasene? Vi hadde respektert dem og deres nasjon og vi hadde ønsket dem alt… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Folkemordsaktivist
4 år siden

Negere er tilpasset et liv nær ekvator gjennom hundretusener av år med evolusjon. Hvis du virkelig hater en neger importerer du vedkommende til et land med kun 20% sollys per kvadratmeter jordflate i forhold til ved ekvator og lar negeren jobbe/slave som lavtlønnet nav-subsidiert medarbeider på Deli de Luca for å servere Caffèllatte til ignorante champagne sosialister fra den EKTE Rasistiske prateklassen som du tilhører, herr Folkemordsaktivist.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
4 år siden

1 Maj är arbetarens dag.
Godhetsknarkarna kan hålla sig hemma.

Folkemordsaktivist
Folkemordsaktivist
4 år siden

Budskapet til Nazister passer ike på 1. mai. Det er en internasjonal solidaritetsdag. Holde dere hjemme.

Andreas Haglund Arnesen
Andreas Haglund Arnesen
Svar til  Folkemordsaktivist
4 år siden

Hva er så ille med «nazistene» Nasjonalsosialistenes budskap da?

Her har du parti programmet i 9 deler, hvor er dette forferdelige hatet du peker på?
https://www.frihetskamp.net/var-vei-punkt-6/
https://www.motstandsbevegelsen.org/var-politikk/

Folkemordsaktivist
Folkemordsaktivist
Svar til  Andreas Haglund Arnesen
4 år siden

Hatet ligger i at dere vil sende ut alle innvandrere.

Andreas Haglund Arnesen
Andreas Haglund Arnesen
Svar til  Folkemordsaktivist
4 år siden

prøv igjen og les på nytt
https://www.frihetskamp.net/var-vei-punkt-1
Ikke ALLE og på så humant sett som mulig, men vi vil sikre at vi har et eget land for vårt eget folk, om du mener det er hatefullt av oss «Folkemordsaktivist» så mener nå jeg at det er du som sprer hatet med dine argumenter for hvites folkemord. Alle folkeslag skal ha en rett til og leve i sitt eget territorium med selvstyre, om det så er oss i Norden, Somaliere eller boerne i Sør-afrika.

Folkemordsaktivist
Folkemordsaktivist
Svar til  Andreas Haglund Arnesen
4 år siden

Hvorfor vil dere da kaste ut fargede som er født i Norge?

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Folkemordsaktivist
4 år siden

Inte så svårt för dig att spela dum när du faktiskt är det.
Bara fortsätt att vara dig själv du. Du behöver inte anstränga dig i onödan.

Martin
Martin
Svar til  Folkemordsaktivist
4 år siden

Folkemordsaktivist: Om man setter sin egen familie foran naboens familie, så betyr ikke det at man hater naboens familie. Det samme gjelder når vi skriver i vårt manifest at vi vil repatriere mennesker med ikke-nordisk/Europeisk bakgrunn på en så human måte som mulig til sine hjemland eller nærliggende områder hvor det lar seg gjøre. Vi vil bevare og forsikre det nordiske folkets fremtidige eksistens. Og om vi skal ha totalt forskjellige raser i et Norden hvor våre forfedre har levd og blødd for i tusenvis av år, så vil etniske nordboere vaskes ut på sikt. For meg er det, det… Les mer »

-
-
Svar til  Martin
4 år siden

Alle mennesker er like mye verdt uansett etnisitet.

Andreas Haglund Arnesen
Andreas Haglund Arnesen
Svar til  -
4 år siden

Et utrolig dårlig argument som ofte kommer fra politisk korrekte det der ja. La meg spørre deg om dette: er dine barn like mye verdt for deg, som feks meg som er Nasjonalsosialist? eller ett annet eksempel en serie morder som er en voldtektsmann? svarer du ja på dette så lyver du for deg selv og oss som leser dette. Både med tanke på følelser og objektivitet er ikke alle like mye verdt. En kirurg som redder liv dag inn og dag ut er rent objektivt mer viktig for samfunnets helhet enn feks en arbeidsløs narkoman selv om man kanskje… Les mer »

NNN
NNN
Svar til  Andreas Haglund Arnesen
4 år siden

Skremmende tanker. Selvsagt er alle mennesker like mye verdt.

1. mai er en internasjonal solidaritetsdag som fokuserer på nettopp dette.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  NNN
4 år siden

Vilket otroligt dumt påstående.
Förklara nu för mig hur en pedofil lustmördare är lika mycket värd som Ervin Kohn.

1 Maj är arbetarens dag.
Detta är värt att hålla i minnet idag när majoriteten av dem som demonstrerar på 1 maj är korrupta och välavlönade socialdemokrater som själva sitter vid makten eller degenererade kommunister som med sitt homokramande och mångkulturhycklande är så långt ifrån hederligt arbetande man kan komma.

Halvor
Svar til  NNN
4 år siden

Ja, mange opplever det skremmende at noen tenker logisk og rasjonelt. At alle mennesker skulle være like mye verdt er for det første en floskel som når den bare slenges ut uten forbehold slik som du og mange andre gjør, fullstendig mangler reelt innhold. Men det er klart, dersom man angir hvilke forbehold man foretar en slik verdivurdering utfra så kan den vel i enkelte situasjoner bli korrekt. Men det jeg nettopp skrev forsto naturligvis ikke du noe av. At «1. mai er en internasjonal solidaritetsdag som fokuserer på nettopp dette» er vel i og for seg korrekt. Men det… Les mer »

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  -
4 år siden

Er da ingen her som mener eller sier at noen andre er mer verdt enn andre ? Om ukjente bryter seg inn i ditt hus og du vil dem skal forlate huset ditt, betyr det at du mener dem har mindre menneskeverdi ? Skal du bli kalt en ‘hater’ fordi du ikke ønsker innbruddstyver velkommen i ditt hus ?

Stefan
Stefan
Svar til  -
4 år siden

«Alle mennesker er like mye verdt» Dette går igjen som om det er en slags religiøs sektisk bønn. Som om de dummeste blant oss er programmert. Hver eneste gang man kommer i diskusjon med disse…da kommer den samme setningen fra de alle; «Alle mennesker er like mye verdt». Høres så fint ut, ikke sant? Men faktum er at dette handler om et føleri og da totalt fravær av tanke bak hva dette egentlig betyr. Kun et føleri. Hadde disse folk virkelig ment hva de sa, ville de ikke skilt mellom sine egne barn og andres barn. Det hadde da vært… Les mer »

Rogaland
Rogaland
Svar til  Folkemordsaktivist
4 år siden

Det er for faen meg ikke hat å ønske å sikre sitt eget folk sin overlevelse! Det er over 3 milliarder mennesker i verden som er lutfattige og tjener under 10 kroner pr dag. Det er 1 milliard mennesker som lever i direkte sult, som ikke får mat hver dag engang, og 25 000 stk pr dag dør som følge av skittent drikkevann. Ingenting av dette hadde vært tilfellet om utfallet av 2.verdenskrig hadde vært annerledes, men nå som situasjonen dessverre er som den er, tror noen virkelig at vi hjelper verden med at Europa tar inn kanskje 2-3 millioner… Les mer »

Stefan
Stefan
Svar til  Folkemordsaktivist
4 år siden

Idiotien ligger i det at du vil føre hele verdens folk hit, og tror det vil løse verdens problemer. Idiotien ligger i det at du ikke forstår hvorfor det i det hele tatt er uroligheter der de kommer ifra, men sannsynlig tar parti med problemet. Idiotien ligger i det at du ikke forstår at dette er vårt land, og at masseinnvandringen går på bekostning av vårt folk. Idiotien ligger i det at du ikke forstår at det finnes andre alternativ til hjelp som vil gagne både vårt eget folk og disse fremmede. Idiotien ligger i det at du faktisk tror… Les mer »

Halvor
Svar til  Folkemordsaktivist
4 år siden

«Hatet ligger i at dere vil sende ut alle innvandrere.»

Da har du ødelagt hat-begrepet for å klare å innpasse nasjonalsosialistene i det.

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Folkemordsaktivist
4 år siden

Folkemordsaktivist; Så alle skal ha rett til og møte opp, men ikke vi «nazister»? Er ikke du en sånn anti diskriminerings hippie som mener at We are all Equal ? Du liker ikke hets mot folkegrupper, men du vil at en bestemt folkegruppe skal holde seg hjemme ?

Vet ikke om jeg helt forstår logikken din .

NNN
NNN
Svar til  Returning Ghost
4 år siden

Er det så vanskelig å forstå at rasister ikke har noe å gjøre på en internasjonal solidaritets dag. Har du tungt for det??????

Andreas Haglund Arnesen
Andreas Haglund Arnesen
Svar til  NNN
4 år siden

Vil du ikke ha folk du er uenig i som feirer 1 mai? er du ikke for mangfold? hvor er denne solidariteten du gnåler om? ser du ikke selv hvor mye dere hykler og hyler her? jeg ser ikke noe solidaritet her fra dere, vis dere vil ha såkalt solidaritet, mangfold og ytringsfrihet så skal vel ALLE få lov til og ytre seg på denne dag som på alle andre dager? eller er det bare visse meninger som får lov til og ytres basert på hva som er politisk korrekt?

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  NNN
4 år siden

Du har missförstått.
Det är arbetarens dag.

Stefan
Stefan
Svar til  NNN
4 år siden

Sutre sutre….
På arbeidernes dag bør istedet kommunistpakket holde seg hjemme. De er ikke verdige til å være talerør for arbeiderne.

Ellers bør dere snart innse at dere ikke har monopol på det å ytre seg, holde demonstrasjoner, osv.

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
4 år siden

Ser virkelig frem til 1. mai. Gleden det gir å stå side ved side med dedikerte kamerater i et ekte folkefellskap for et forent Norden er noe jeg unner enhver nasjonalist å få med seg.

Vi sees i Ludvika!

Rogaland
Rogaland
4 år siden

Utrolig kjekt! Gleder meg SYKT til 1 mai 😀 At folk mener at Simon Lindberg er den fremste nasjonalsosialistiske taleren er jeg helt enig i! Kom over en tale senest i går som faktisk fikk meg til å felle noen tårer. Linker her til den talen (en av mange) som gikk rett inn i hjertet mitt: https://youtu.be/9x7gHM5qYIs Talene til Lindberg blir alltid gitt med maksimalt engasjement og de inspirerer oss noe enormt. Bra at lederen tar seg til Boden da dette er den første demonstrasjonen ifbm 1.mai som blir holdt der. Personlig skal jeg til Ludvika og gleder meg til… Les mer »

Returning Ghost
Returning Ghost
4 år siden

Snakk slim-ålene rett i mot !

Si det «forbudte» med Store Bokstaver !

Berør det infeksjonerte såret med smertefull desinfeksjon !

***Skru Opp Kokeplata på Max***

trackback
4 år siden

[…] Fredrik Vejdeland, while Ludvika’s lineup features Pär Öberg and Jörgen Kromann. You can read introductions to all of the ten speakers here (in […]