Hjem Nasjonal kamp Ti talere på våre demonstrasjoner 1. mai

Ti talere på våre demonstrasjoner 1. mai

FOLKEFEST Her presenteres talerne til Den nordiske motstandsbevegelsens demonstrasjoner i Boden og Ludvika 1. mai.

I Boden vil følgende personer holde tale:

  • Simon Lindberg
  • Fredrik Vejdeland
  • Bo Nilsson
  • Robert Eklund
  • Simon Holmqvist

I Ludvika vil følgende personer holde tale:

  • Pär Öberg
  • Jörgen Kromann
  • Pär Sjögren
  • Sebastian Elofsson
  • Jimmy Thunlind

Simon Lindberg er leder for Den norske motstandsbevegelsen og er førstenavn på det svenske partiets riksdagsliste i høstens valg. Han har holdt hundrevis av taler ved nasjonale arrangementer og demonstrasjoner de siste to tiårene. Lindbergs taler pleier å være veldig populære og mange mener at han er den fremste nålevende nasjonalsosialistiske taleren i verden. Lindberg taler i Boden 1. mai.

Her kan du høre tre av Lindbergs taler fra i fjor:

Pär Öberg er sjef for Den nordiske motstandsbevegelsens parlamentariske gren i Sverige og er førstenavn i årets valg til Ludvika kommunestyre hvor han har sittet valgt siden forrige valg. Öberg er også kjent fra Radio Nordfront og Studio Nordfront. Han er en populær taler og foredragsholder med god erfaring. Öberg taler i Ludvika 1. mai.

Her kan du høre Öbergs tale fra fjorårets 1. mai i Falun.

Fredrik Vejdeland sitter i Den nordiske motstandsbevegelsens svenske riksråd og er dessuten sjef for Nordfronts radiovirksomhet. Han har i flere år vært bosatt i Kungälv hvor han også er førstenavn på listen til kommunestyrevalget i år, men kommer opprinnelig fra Östersund i Norrland. Han er en vandt taler og etterforskes akkurat nå for «hets mot folkegruppe» for den siste offentlige talen han holdt under demonstrasjonen i Göteborg den 30. september i fjor. Vejdeland taler i Boden 1. mai.

Her kan du høre Vejdelands tale fra demonstrasjonen i Göteborg 30. september.

Jörgen Kromann har bakgrunn som politisk aktiv kommunist, men har siden mange år tilbake revurdert sitt syn på den røde sosialismen til fordel for den nasjonale sosialismen. Han er en følelsesladet taler som ikke skjuler hva man mener og som dessuten sjelden bruker manus – i stedet taler han direkte fra hjertet. Kromann taler i Ludvika 1. mai.

Her kan du høre Kromanns tale fra fjorårets 1. mai i Falun.

Bo Nilsson er en sann veteran i den nasjonale bevegelsen og var med allerede på oppstartsmøtet til Sverigedemokraterna og var dessuten nestleder for partiet. Han har dog lenge fordømt SD som fullstendig ute av stand til å løse problemene vi står ovenfor. Som født og boende i Boden utgjør han det selvklare valget til førstnavn på Den nordiske motstandsbevegelsens liste til kommunestyret i høst og dessuten som en av talerne 1. mai i Boden.

Pär Sjögren har i mange år vært sjef for Den nordiske motstandsbevegelsens virksomhet i Dalarna og sitter valgt som representant i kommunestyret i Borlänge. Sjögren har mange ganger vært synlig som offentlig representant for organisasjonen i form av taler, konferansier og reporter for Studio Nordfront. Pär Sjögren taler i Ludvika 1. mai.

Robert Eklund er Den nordiske motstandsbevegelsens sterke mann og sjef i øvre Norrland. Foruten dette ansvaret har han i mange år vært høyst involvert i organisasjonens drift av nettsiden og IT-sikkerhet. Internt har Eklund holdt flere interessante foredrag om hovedsakelig disse emnene og han har også talt ved et fåtall lokale offentlige aktiviteter, men Boden 1. mai kommer til å bli hans hittil største offentlige opptreden.

Sebastian Elofsson er en verdsatt skribent på Nordfront og en returnerende taler på lokale og mer interne arrangementer. Han gjorde en veldig god debut som taler i større offentlige sammenhenger 1. mai i Falun i fjor og taler i år i Ludvika 1. mai.

Simon Holmqvist er en regelmessig skribent og nyhetsredaktør for Nordfront. Han er dessuten en del av det faste panelet i Radio Nordfront og har gjort verdsatte inntredener i Studio Nordfront. Tale har han tidligere utelukkende gjort internt og debuten for allmenheten skjer altså for Holmqvist 1. mai i Boden.

Jimmy Thunlind har mange år bak seg i den nasjonale bevegelsen og er en godt likt ideologisk skribent på Nordfront under pseudonymet Leif Eriksson. Han har tidligere talt lokalt på interne arrangementer for svenske Rede 1 og i sitt yrkesliv, men gjør 1. mai sin offentlige talerdebut for Den nordiske motstandsbevegelsen i Ludvika.