Hjem Nyheter Tidligere fotballspiller i Ghana hadde kjøleskapet fullt av likdeler

Tidligere fotballspiller i Ghana hadde kjøleskapet fullt av likdeler

UTENRIKS En tidligere fotballspiller i Ghana har blitt avslørt med et kjøleskap fullt av likdeler etter at en tenåringsgutt forsvant.

Den tidligere fotballspilleren Richard Gyamfi (28) hadde et kjøleskap fullt av likdeler, hjemme i sin bolig i Sunyani, Ghana.

Den makabre oppdagelsen ble gjort etter at en tenåringsgutt forsvant i området. Venner til gutten pekte ut Gyamfi, da de så ham ta gutten inn i Gyamfis hjem.

Guttens familie brøt seg deretter inn i fotballspillerens hjem, der de ikke kunne finne gutten med det samme. Imidlertid fant de en låst dør som de krevde at Gyamfi skulle åpne. Da han nektet sparket de rett og slett inn døren, og fant der guttens kropp uten hodet.

Politiet ble kalt til stedet og ransaket hjemmet, inkludert et kjøleskap som var i rommet der guttens hodeløse kropp ble funnet.

I kjøleskapet, foruten guttens avskårne hode, var det flere kroppsdeler som var blitt avskåret fra lik. Bortsett fra gutten har ikke identiteten til de andre ofrene blitt avslørt. Richard Gyamfi sitter nå i varetekt i påvente av etterforskning.

Les også:
Afrikanske kannibaler arrestert i Paris – angrep og spiste av en manns ansikt