Hjem Nyheter Tidligere IDF-befalhaver ønsker å fordrive palestinerne

Tidligere IDF-befalhaver ønsker å fordrive palestinerne

6

MIDTØSTEN En tidligere befalhaver i det israelske forsvaret mener at Israel har vært «for snill» og vil nå se palestinerne fordrevet fra sine områder fullstendig.

Amiram Levin

En tidligere befalhaver i det israelske forsvaret, Amiram Levin, uttalte i et intervju at Israel har vært «for snille» med palestinerne. Blant annet synes han at landet ikke gjorde nok under seksdagerskrigen. Nå ønsker han at palestinerne skal fordrives til «den andre siden av elven Jordan».

Under onsdagens intervju sa Levin, at når en ny krig bryter ut, så skal jernhanskene tas på. Med jernhansker mener Levin indirekte at palestinerne burde utryddes fra hva han anser er israelsk territorium.

— Jeg har sagt det flere ganger, neste gang en krig bryter ut, så vil palestinerne ikke finnes igjen her. Vi kommer til å sparke dem ut til den andre siden av elven Jordan, sa Levin.

Den tidligere befalhaveren tok også stilling til jødiske bosetninger på palestinsk jord og gjorde det klart for publikum at Israel ikke tenker å trekke seg ut av disse områdene.

Kilde:
Före detta IDF-befälhavare vill se Israel totalförstöra palestinierna

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
V.L
V.L
4 år siden

Det er jo ganske åpenlyst for den som følger med i verden og kan litt historie hvorfor det som skjer skjer. Kan vel starte med å si: hva er det Jødene ønsker mest av aldt ? Ja de ønsker seg Israel. Dette har de nå tatt fra Muslimene. Jødene har fulgt nøye med i lang tid og kjenner godt til hvoran Islam fungerer og ønsker at verden skal se det samme ved å tvinge Islam på Europa og verden slik at vi alle kan «hate» slik som Jødene hater Islamister. De vet at Islamister aldri vil kunne bosette seg i… Les mer »

JudasGarSviker
JudasGarSviker
Svar til  V.L
4 år siden

Godt oppsummert.

Roar
Roar
4 år siden

Skurkestaten Israhell og de sanne terrorister tar seg til rette. Bare så synd at det ennå finnes så mange nyttige idioter her til lands, også kalt kristen-sionister som er så forblindet av kjærlighet for og tilbedelse av disse kyniske terrorister.

Simon
Simon
4 år siden

Helt ærlig, ønsker jeg ett fritt samfunn! Hvor jeg kan si og tenke uten å måtte tenke meg om hvem som vil ta «skade». I dette tilfelle vil jeg heller ha ett jødisk fremfor muslimsk østen. Israel burde bli kristent/jødisk delt. Jeg har lest og ikke funnet ett samfunn hvor muslimer har hatt ett suksessfullt land som i eks. I Europa. Det nærmeste er i Tyrkia på 1600-tallet.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Simon
4 år siden

Det enda juden vill er att sola i fred i Eilat och slippa ha totalt inflytande i media, banker och underhållning.
Jag ønskar det jag med.