Hjem Nyheter Tidligere IDF-befalhaver ønsker å fordrive palestinerne

Tidligere IDF-befalhaver ønsker å fordrive palestinerne

MIDTØSTEN En tidligere befalhaver i det israelske forsvaret mener at Israel har vært «for snill» og vil nå se palestinerne fordrevet fra sine områder fullstendig.

Amiram Levin

En tidligere befalhaver i det israelske forsvaret, Amiram Levin, uttalte i et intervju at Israel har vært «for snille» med palestinerne. Blant annet synes han at landet ikke gjorde nok under seksdagerskrigen. Nå ønsker han at palestinerne skal fordrives til «den andre siden av elven Jordan».

Under onsdagens intervju sa Levin, at når en ny krig bryter ut, så skal jernhanskene tas på. Med jernhansker mener Levin indirekte at palestinerne burde utryddes fra hva han anser er israelsk territorium.

— Jeg har sagt det flere ganger, neste gang en krig bryter ut, så vil palestinerne ikke finnes igjen her. Vi kommer til å sparke dem ut til den andre siden av elven Jordan, sa Levin.

Den tidligere befalhaveren tok også stilling til jødiske bosetninger på palestinsk jord og gjorde det klart for publikum at Israel ikke tenker å trekke seg ut av disse områdene.

Kilde:
Före detta IDF-befälhavare vill se Israel totalförstöra palestinierna