Hjem Nyheter Norge Tiggere reiser hjem etter å ha blitt avslørt i NRK-dokumentar

Tiggere reiser hjem etter å ha blitt avslørt i NRK-dokumentar

10
DEL

GLADSAK Etter å ha blitt avslørt som bedragere i NRK-dokumentaren Lykkelandet reiser mange sigøynerne nå tilbake til Romania.

Daglig leder Marcos Amano

Ifølge hjelpeorganisasjonen «Robin Hood Huset» skal mange sigøynere nå ha kjøpt flybillett tilbake til Romania etter å ha blitt avslørt som bedragere i NRK-dokumentaren Lykkelandet. Flere tiggere har fortalt at de ikke lenger synes det er trygt å være i Bergen etter at dokumentaren ble vist, påstår daglig leder Marcos Amano.

– I dag har minst elleve personer kjøpt flybilletter hjem til Romania med praktisk hjelp fra ansatte ved Robin Hood-huset. De sier de synes det er utrygt og ubehagelig å være i Bergen nå.

NRK-dokumentaren Lykkelandet som sist tirsdag ble vist på Brennpunkt skal ha fått øynene opp på en god del nordmenn rundt om i landet. Her vises det hvordan tiggerne bevisst utnytter seg av nordmenns godhet og samtidig ler av det. Her vises det hvordan de bedrar og driver med organisert kriminelle virksomheter i Norge, og således håver inn millioner. Dokumentaren kan du se HER.

NRK skriver på sin nettside at Brennpunkt i 2015 ble oppmerksom på et hus i Bergen der det bodde svært mange mennesker. Dette skal ha ledet til en to års periode med spaning og kartlegging av «tiggermiljøet» i Bergen, og organisert kriminalitet viste seg å være et faktum.

Etter å ha blitt avslørt påstår Marcos Amano at tiggerne skal ha følt seg truet og nå ønsker å vende tilbake til Romania. Flybillettene som viser seg å være ganske rimelige, er det selvfølgelig den norske hjelpeorganisasjonen tiggerne forventer at skal betale.

– Flybillettene fra Torp til Bucarest er rimelige. De koster ned til 149 kroner, forteller Amano.

Kilde:
Hjelpeorganiasjon: – Tiggere reiser hjem til Romania etter NRK-dokumentar
Sex, dop og tiggerkopp

10
Delta i debatten

avatar
10 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Alexander NævdalKim LarsenVibeckeProverbs 26:11knut Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Credo
Credo

Kriminelle tiggere reiser hjem; Hurra!
Takk til NRK for denne dokumentaren.
Det er makt i den journalistiske vinklingen….

trackback

[…] Hjelpeorganiasjon: – Tiggere reiser hjem til Romania etter NRK-dokumentar Tiggere reiser hjem etter å ha blitt avslørt i NRK-dokumentar Sex, dop og […]

Ut med packet!
Ut med packet!

De har ju själva försatt sig i den här situationen, så vad har de att klaga över, dessa zigenska patrask?

Ut med packet!
Ut med packet!

Det är väl klart att, blir man mottagen med öppna armar (nåja) av ett värdfolk, och sedan utnyttjar och bedrar sitt värdfolk, ja då är det väl ganska självklart att värdfolket vill bli av med sina gäster?

Kan man inte uppföra sig som gäst i främmande hem, ja då har man inget där att göra. Så enkelt är det bara!

Det är nog trots allt «borta bra men hemma bäst.» som gäller för dessa zigenare.

Ut med packet!
Ut med packet!

Kommer att tänka på en händelse i t-banan i Oslo för några år sedan. Där ropade föraren vid någon station ut i högtalarsystemet «I don´t want any gypsies on board. Get off the train, please!».

Måste för en vit person ha varit en fantastisk upplevelse att få höra, önskar jag varit med då. 😀 😀 😀

Någon som vet mer om den händelsen och kan berätta fortsättningen på den? Fick man t.ex. tag i föraren och hur gick det sedan?

knut
knut

Endelig gjør NRK noe bra for landet.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

You have to go back! Vi er altfor snille i dette «lykkelandet» i nord, og tar imot velferdsparasitter som mange andre land ikke vil ha i sine gater og streder. Det samme bør skje med «de mindreårige asylbarna», som enkelte godhetsapostler bekymrer seg for: http://www.dagbladet.no/nyheter/landsmotejomfru-kristoffer-joner-maner-til-religionsoppror—den-k-en-ma-vekk-er-dere-heilt-sinnssyke/67502473

Vibecke
Vibecke

Mon tro om kompani Døvik er igang med en hetsartikkel om sine nazi-kollegaer i NRK 🙂

Kim Larsen
Kim Larsen

Artig og høre. har skjelt ut en hel hurv med tiggere denne helgen. jeg har sett og hørt flere som har gjort det samme. UT med pakket!

Alexander Nævdal
Alexander Nævdal

Skulle du sett! Eit problem som har begynt å fjerne seg sjølv. Kan ikkje resten av dei som ikkje høyrer til her gjere det same?