Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Til ære for Adolf Hitler på hans fødselsdag

Til ære for Adolf Hitler på hans fødselsdag

35

AKTIVISME I anledning Adolf Hitlers fødselsdag den 20. april ble det mandag gjennomført en rekke aksjoner rundt om i landet.

Aktivister fra Den nordiske motstandsbevegelsen gjennomførte mandag den 20. april en rekke aksjoner rundt om i Norge. Dette i anledning at det var 131 år siden Adolf Hitler ble født (20. april 1889).

En god del plakater, noen også gigantiske, ble satt opp for å gjøre Norges befolkningen oppmerksom på hvilken nettside de skal besøke for å få lese sannheten om Adolf Hitler og nasjonalsosialismen. Dette i kombinasjon med at Frihetskamp publiserte relevante artikler til den nye lesere.

Vestlandet:Sørlandet:
Østlandet:
Midt-Norge:

(Oppdateres etterhvert som flere bilder kommer inn)

Les også:
«Adolf Hitler: The Greatest Story Never Told»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
35 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Jan-Christopher
2 år siden

Heil Hitler! Død men ikke glemt!

H.L
H.L
2 år siden

Wow, …for en svær plakat. Sinnsykt fin. Bra jobbet aktivister!

Marius
Marius
Svar til  H.L
2 år siden

Ja, helt enig! Stor applaus til alle de flinke aktivistene våres!
Hill seier!

Heimdal
2 år siden

De kjempet for Europa og for en bedre verden.
Konsekvensene at de tapte merker man så tydelig idag, ikke bare vårt folk.

Anbefaler dokumentaren «New World Order – Communism by the backdoor»:
https://www.bitchute.com/video/dK1ISoojWgAI/

I.Olena
I.Olena
2 år siden

Vestlandet har meget gode bilder og plakat.

Arno
Arno
2 år siden

Det er sikkert flott patriotisk, idealistisk norsk ungdom som har brukt mye tid og energi på å skaffe og henge opp disse plakatene. Men beklager, folkens: Persondyrkelse av den fyren vil aldri slå an her i landet. Dere ødsler deres innsats i en blindgate. Det beklager jeg sterkt – fordi vårt folk og land er på veg mot undergangen og dere svekker bare motstanden mot den utviklingen ved den persondyrkelsen.

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
Svar til  Arno
2 år siden

Der tar du nok feil. Selvsagt finnes dem som lider av berøringskrekk som følge av globalistenes propaganda mot denne mannen, …men igjen, hva er dette for folk? Jo, det er folk som stort sett ikke gjør noe i kampen, og hele tiden kryper for globalistenes merkelapper. Gå gjerne å heng med disse du, men her satser vi mer på folk som SKITER i globalistenes merkelapper og løgnpropaganda. Folk som faktisk er en STERK kraft, fremfor evige cucks. Adolf Hitler stod opp mot globalismen, han er selve symbolet på kampen mot globalismen. Så reis deg og gi en rak høyre istedet.… Les mer »

Heimdal
Svar til  Arno
2 år siden

Anbefaler å se dokumentaren «the greatest story never told»
Du kan se alle 25 episodene gratis online her:
https://www.tgsnt.tv

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
Svar til  Heimdal
2 år siden

Han er av den oppfatning at Hitler var en «falsk agent». Er nok kun derfor han er kritisk. Hadde det vært en annen som han likte bedre, så hadde nok tonen vært annerledes. Om ikke han da tenker slik at man må forkaste alle hvite historiske kjemper på bålet som globalistene har klart å svartmale? Kanskje Astrid Lindgren neste? etc…

Steinar
Steinar
Svar til  Nasjonalsosialist
2 år siden

Strasserist?

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  Heimdal
2 år siden

Absolutt å anbefale! Dette er en dokumentar alle burde se.

Øystein
Øystein
2 år siden

Greie den øverste plakaten ja 😀
Bra jobbet folkens!

Marius
Marius
2 år siden

Lenge leve Føreren!
Din evige flamme vil for alltid bestå i våre hjerter, og i våre viljer.
Når du handler, handler folket. Når folket handler, handler Europa.
Med kompromissløs kamp skal vi ære det germanske blodet.
Vi hilser deg alle ydmykt og bestemt, Hill Hitler! Hill Germania! Hill seier!

Askeladden
Askeladden
2 år siden

Herlig!

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
2 år siden

Make Adolf Hitler human again! Bort med globalistenes løgnpropaganda!

Steinar
Steinar
2 år siden

Helt konge!

Håkon
Håkon
2 år siden

Jeg er stolt av dere, noe Hitler også hadde vært.
Han lever for alltid i oss, mitt folk❤

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Meget bra levert kampfeller!

Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

Flotte plakater

Røding
Røding
2 år siden

Jeg forstår ikke hvordan man kan støtte en fremmed makts okkupasjon av landet og samtidig kalle andre for svikere.

Grim
Svar til  Røding
2 år siden

Hadde ikke tyskerne vert så tidlig ute hadde jøssingene invadert. Finnmark hadde trolig hørt til sovjet.

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  Røding
2 år siden

Jeg tror nok årsaken til at du ikke forstår dette skyldes at du høyst sannsynlig siden barneskolen har blitt indoktrinert med de allierte globalisters propaganda om «ondskapsfulle tyske okkupanter som ville okkupere og ta fra oss Norge». Men helt slik var det nok ikke. https://www.frihetskamp.net/hvorfor-kom-9-april-1940-forord/ Datidens regjering var svikere som gikk bak ryggen på det norske folk og dro Norge inn i krigen, stikk i strid med hva folket ønsket. Det var en regjering som ga grønt lys til de alliertes planer om å invadere Norge allerede den 7.april, hvilket var årsaken til at Hitler reagerte og kom Norge til… Les mer »

Røding
Røding
Svar til  Roy Vey
2 år siden

Du vet nok mer om krigen enn meg, og det er vel ingen ting jeg kan komme med som du ikke har lest et sted. Det eneste som står igjen er din og min dømmekraft, og der vurderer vi dette ulikt.

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  Røding
2 år siden

Det stemmer nok Røding 🙂

Tom
Tom
Svar til  Røding
2 år siden

Jeg forstår ikke hvordan det er mulig å bli så tilbakestående som deg

anonym
anonym
2 år siden

Dere i NRM må mene det dere vil om NS og Hitler og kompani. Men nå er det viktig at vårt folk våkner og slår tilbake mot globalismen, er mange som er enig i at vi må ha tilbakevandring, utmeldelse av EØS, FN også videre men som aldri kan stille seg bak Hitler. Jeg mener at slikt som dette skader kampens legitimitet fordi det støter fra seg mange gode nordmenn. Jeg kan si som sant det at patrioter og antiglobalister fant man også blant motstandsfolk under krigen. Selv om dere forbinder all norsk motstand mot tyskerne som ensbetydende med støtte… Les mer »

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  anonym
2 år siden

Anonym: «Dere i NRM må mene det dere vil om NS og Hitler og kompani. Men nå er det viktig at vårt folk våkner og slår tilbake mot globalismen, er mange som er enig i at vi må ha tilbakevandring, utmeldelse av EØS, FN også videre men som aldri kan stille seg bak Hitler.» Svar: Det at mange enda har en berøringskrekk og vegrer for å faktisk innse at de er lurt av de allierte globalisters propaganda om den «store stygge Adolf Hitler», …det er vi helt innforstått med. Men fremfor å krype for de alliertes svarte propaganda og til… Les mer »

anonym
anonym
Svar til  Roy Vey
2 år siden

Et greit svar, men som sagt, Hitler og hva som enn skulle være sannheten rundt ham er ikke dagsaktuelle tema for nordmenn, hva hjelper det norske menn og kvinner som blir slått, banket og på det groveste ydmyket av innvandrere i Oslo om de skulle finne ut at Adolf ikke er den de trodde? Hadde det ikke da vært bedre å hengt opp plakater hvor man sier at forbryterne skal straffes og repatrieres. Det er mer virkningsfullt, det er et språk folk forstår. eller nå i disse tider med arbeidsløshet så kan dere ha plakater hvor norske arbeidsplasser skal til… Les mer »

Nordboer
Nordboer
Svar til  anonym
2 år siden

Nå som du har kommet med så mange gode forslag til hva vi skal gjøre, søker du kanskje om medlemskap også? Eller er det bare prat?

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  anonym
2 år siden

Anonym: «Et greit svar, men som sagt, Hitler og hva som enn skulle være sannheten rundt ham er ikke dagsaktuelle tema for nordmenn!» Svar: Det er nok et svært dagsaktuelt tema ettersom vårt folk daglig blir bombadert med propaganda om «den store stygge Adolf som var nasjonalist» etterfulgt av «vær ikke nasjonalist». Dette løgnaktige narrativ som de har skapt er deres makt (!), hvilket de hele tiden anvender for å trykke ned vårt folk og da ikke minst legge debatten død, …ettersom de med berøringskrekk hele tiden kryper og går i forsvarsmodus så fort merkelappene hagler! Det er derfor svært… Les mer »

enmann
enmann
2 år siden

HEIL! Mannen som kjempet for vår alles frihet.

Remi
Remi
1 år siden

Dere i frihetskamp er en skam for vårt land. Det at dere får holde på og hylle Hitler samt hevde at holocaust er en løgn så er det noe galt. Håper noen tar seg av dere og får dere dit dere hører hjemme. Nemlig på lukket avdeling. Hitler var en ond ond mann.

Morten
Morten
Svar til  Remi
1 år siden

Du mener alle som anser at Hitler har blitt løyet om bør bli sperret inne på lukket avdeling? Jøss, skal ikke mer til altså.

trackback
1 år siden

[…] Til ære for Adolf Hitler på hans fødselsdag […]