Hjem Nasjonal kamp Til nye lesere!

Til nye lesere!

6

OPPLYSNING Frihetskamp tipser om grunnleggende og forklarende artikler til den nye leser.

På lørdag arrangerte Den nordiske motstandsbevegelsen torgmøter i Østfold som har fått mye oppmerksomhet i løgnpressen. Torgmøtene inngikk i organisasjonens pågående kampanje «Revolusjon – NÅ!». Ettersom Frihetskamp har en storm av nye lesere, velger vi her å lenke til grunnleggende og forklarende artikler som tar for seg alt i fra nasjonalsosialisme, organisasjonen, «holocaust» og kampen mot homolobbyen.

Frihetskamp ønsker å oppfordre alle som leser dette, og som ser på selv som selvstendige frittenkende individer, om å bruke litt tid å gå igjennom våre forklarende artikler eller vårt politiske program for å gjøre opp sin egen mening om Den nordiske motstandsbevegelsen, fremfor å blindt akseptere løgnpressens bilde av organisasjonen.

Vi i Den nordiske motstandsbevegelsen har full forståelse for at enkelte av våre meninger, holdninger og løsninger ved første øyekast kan virke kontroversielle for mange mennesker. Vi mener derimot at dette først og fremst baserer seg på seierherrenes krigspropaganda og det skrekkbildet av nasjonalsosialismen som har blitt videreformidlet i skole og media, fremfor en åpen og ærlig debatt om emner som rase, andre verdenskrig, «holocaust», innvandring, kulturmarxisme og internasjonal storfinans. Vi som er nasjonalsosialister frykter ikke debatt. Det er derfor vi, i motsetning til NRK og andre massemedier, har et åpent kommentarfelt på alle våre artikler med stor takhøyde for diskusjon. Sannheten frykter ikke etterforskning!

God lesning!

Motstandsbevegelsen

Nasjonalsosialisme

Homolobbyen

«Holocaust»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
anonym
anonym
3 år siden

hva mener dere om øst europeere? kan en nordmann være med en øst europeer?

King Leonidas
King Leonidas
Svar til  anonym
3 år siden

Du kan sikkert spøre ledere deres her https://www.spreaker.com/user/radionordfront/ledarperspektiv00023
eller email simon.lindberg.se
Personlig skulle jeg ikke se noen stor problem bare at det ikke blir for mange. regner du Estonia og Finland som øst europeere og?

anonym
anonym
Svar til  King Leonidas
3 år siden

tenkte hovedsaklig på slavere.

Stefan
Stefan
Svar til  anonym
3 år siden

Det står godt forklart i det politiske manifest, punkt 1: https://www.frihetskamp.net/wp-content/uploads/2016/05/Vår-vei-Ny-politikk-for-en-ny-tid.pdf. Utdrag: «Vårt mål er ikke først og fremst å skape en helt ren nordisk rase, men snarere å bevare de nordiske folkene slik de er i dag, hvor den nordiske rasetypen er et dominerende innslag i det nordiske genbassenget.» «Repatriering av majoriteten av alle som ikke er etniske nordeuropeere, eller nærbeslektede folkeslag, må innledes så raskt som overhode mulig etter innvandringen har blitt stoppet.» «De som kommer til å få bli værende i Norden er blant annet samtlige som er av nordeuropeisk etnisitet, større deler av de av sentral-… Les mer »

King Leonidas
King Leonidas
Svar til  anonym
3 år siden

Vel der har du Svaret. det fleste Står i PDF Format, viss ikke så Bruke det og stå på Deres web-side som er bare for politikk https://www.motstandsbevegelsen.org/

trackback
1 år siden

[…] det her, her og her. Vil du vite mer om hva nasjonalsosialisme faktisk innebærer kan du gjøre det her, eller lytte til avsnitt 25 av podkasten […]