Hjem Annonse Tilbake til skyttergravene

Tilbake til skyttergravene

110
DEL

NASJONALSOSIALISME Frihetskamp publiserer en eldre artikkel forfattet av Motstandsbevegelsens grunnlegger, Klas Lund, om viktigheten av en organisert kamp.

Skyttergrav
Illustrasjonsfoto.

Som hver offiser vet, så nytter det ikke å argumentere, når man skal stoppe en gruppe flyktende soldater. For å få nordiske kvinner og menn til å begynne å kjempe for sitt folk, vil det kreves mye mer enn bare argumenter. I en del tilfeller vil man antakelig være nødt til å statuere eksempler, særskilt for de feigeste og mest karakterløse individene. Foruten bruken av gulrot og pisk, må den organisasjonen som har i oppgave å stoppe flukten, være utrustet med høy røst og en imponerende fysisk styrke.

Forestill deg at vi befinner oss i en krig, gruppert like bak frontlinjen, i et område fylt med kratre og skyttergraver, piggtråd og ødelagte stridsvogner. Her har noe hendt, alle soldatene befinner seg i en panisk tilstand og flykter bakover, bort fra forsvarsstillingene sine mot en illusorisk og vag forestilling om trygghet. Ingen vil forbli i kuleregnet, ingen vil bli revet i stykker av granateksplosjonene. Ingen våger bli ved sine stillinger, det vil si nesten ingen, de få som blir igjen kan ikke yte annet enn høyst middelmådig motstand.

Arméen befinner seg i full retrett, og fienden vinner mer og mer mark. All autoritet er så godt som borte, bare fienden synes å ha en bestemt plan, og ledes av målbevisste og dyktige ledere. All organisering har brutt sammen, mindre grupper kjemper videre på egen hånd, og etter eget skjønn, men de utgjør muligens bare et irritasjonsmoment og kan ikke på noe vis hindre fienden i å rykke frem.

masseinnvandring_flyfoto

Fiendens propaganda

Foruten enkelte lyspunkter, som Den nordiske motstandsbevegelsen, er det ovenfor beskrevne scenarioet ganske likt situasjonen i Norden i dag. Folket er i full flukt. Fienden har det absolutte initiativet og kan velge tid og sted for nesten hver strid av avgjørende karakter. Våre fiender anvender psykologisk krigføring til det ytterste, de er svært dyktige til å demoralisere både våre menn, som burde være ved fronten, og resten av befolkningen.

Fiendens agenter splitter folket i klassekamp og kjønnskamp, de forsøker å avlede folkets oppmerksomhet fra striden, til mer trivielle og bekvemme illusjoner. Hans agenter sprer all slags stimuli blant folket for at det skal svekkes ytterligere. Gjennom sine indre agenter sprer han subversive og falske idéer, han understøtter alle former for overtro og villfarelser.

Fienden forteller oss at våre land er alles land, hvis vi bare overgir våre fordommer og vår mistenksomhet, hvis vi bare gir opp all motstand – så kommer alt til å løse seg, alle kommer til å leve i fred med hverandre i et paradisisk «demokrati». Han forteller oss også at okkupasjonen allerede er et faktum – de fremmede er her for å bli –  og at vi bare må «venne oss til det» og at «vi må lære oss å leve i og akseptere det nye og berikende samfunnet».

Pride

De som gjør motstand mot det tilskrives epiteter som «nazister», «rasister» og «kriminelle». Den organiserte religionen mobiliseres av våre fiender som en trojansk hest, som også den bryter ned folkefellesskapet fra innsiden. Prester og biskoper tar aktivt stilling for de fremmede, og fremstiller alle motstandere av deres verdensanskuelse som «onde». Tinget vårt er fullt av ryggradsløse ormer som kryper omkring i skitten fremfor de fremmede herrenes føtter.

De fremmede voldtar nordiske kvinner for fote, mens nordisk ungdom ranes, fornedres og knivstikkes på åpen gate. Våre eldre blir ranet og mishandlet i byene så vel som på landsbygden. Våre forfedre blir spottet, kulturen hånet og benektet. Mennesker og natur eksploateres. Alle former for syke samfunnsfenomener understøttes av fiendens propaganda – alt edelt blir vanæret og fornedret.

Seieren viktigst

Flukten må stoppes. Her gjelder det å gjenoppta striden. Det flyktende mannskapet må overtales til å vende tilbake til sine skanser. Spørsmålet er hvorledes. Jeg har sett offiserer og soldater, selv offer for fiendens desinformasjon, forsøke å stoppe flyktende skarer med argumenter og fagre ord. Dette har alltid feilet.

Jeg har sett små grupper av nordiske menn ta opp striden mot fienden, jeg har sett dem kjempe med feilaktig taktikk, og aldri har de vært en del av en større og overgripende strategi. Jeg har sett en del kjempe bare for kampens skyld, uten hensyn til konsekvensene for seg selv – ekte idealister beredt til å ofre seg for sitt folk.

Vi glemmer ofte i kampens hete at det overgripende målet må være å seire. Alt annet må være underordnet dette. Vår strategi og taktikk må tilpasses slagfeltets vilkår. Fienden er heller ikke sen med å spre desinformasjon hva gjelder vår eventuelle fremgangsmåte.

demonstranter
Den nordiske motstandsbevegelsen er organisert og forent motstand.

Han vil under alle omstendigheter forhindre oss fra å tillempe effektiv strategi og effektiv taktikk. Vær sikker på at han har sine agenter midt iblant oss, «offiserer» som maner soldatene mot feil hold, «soldater» som sprer illesinnede rykter og andre som saboterer krigsmaskineriet på andre måter. Metodene er mange – og så langt fremgangsrike.

Som hver offiser vet, eller burde vite, så er det definitivt ingen idé å stoppe et antall flyktende med en smiskende tone, for siden å forsøke å få dem tilbake til forsvarsstillingene sine med argumenter. Rasjonell og sivilisert argumentasjon leder bare til at man blir trampet ned.

Samtlige nordboere er fra barnsben av eksponert for fiendens nedbrytende propaganda og anser, enfoldige og illojale som de er, at det eneste rimelige er å dra seg så langt bort fra stridens larm som overhodet mulig. Hos de fleste har sørgelig nok denne egoistiske siden av deres personlighet tatt overhånd, og styrer deres handlinger.

En del flykter på grunn av feighet, andre fordi de er forvirrede, men de fleste flykter nok fremst fordi «alle andre gjør det». Det er nemlig slik at de fleste nordiske menn, selv om de offentlig skulle påstå noe annet, innerst inne støtter vår sak. Det er bare det at de er demoraliserte, de ser at det mangler ledelse, at fienden besitter all autoritet, og at det derfor virker meningsløst å ta opp striden.

narkotika
Identitetsløse og demoraliserte – stadig flere søker tilflukt i rusmidler.

Ingen har formulert deres følelser til ord, argumenter og handling. En del krek har visselig byttet side og arbeider mer eller mindre aktivt for fienden. Men disse utgjør folkets absolutt verste og mest skamløse elementer – det er foraktelige små rotter som enten har tatt fiendens parti av rent egoistiske årsaker, eller på grunn av at de er kraftig forvirrede eller rett og slett sinnssyke.

Disse små rottene kan synes å være både flere og «bedre» enn hva de egentlig er, ettersom fienden stadig løfter de frem som «forbilder», «ledere» og «kjendiser» i sin propaganda. Alle kan se dem på sine TV-apparater hver dag, oppsminkede og velregisserte som marionetter i et glitrende, men motbydelig og tragisk, skuespill.

Folket har latt seg vugges inn i en søvnliknende tilstand, og glemt at anledningen til krig og kolonisering nesten alltid har vært, og er drevet av behovet for ny mark og nye ressurser til et spesifikt folk eller en spesifikk rase, når deres opphavlige livsrom ikke lenger strekker til.

kriger

Feighet skal koste

Å mane til soldatenes edleste sider i all ære, men den brutale sannheten er enda den at soldatene må sparkes tilbake til sine stillinger, samtidig som de får høre at feighet er det verst tenkbare, at kampen for folkets overlevelse er viktigst av alt. Offiserene må true og brøle, mane og appellere til soldatene for å stanse dem. En del av dem må gå foran som gode eksempler – men først når de har fått mannskapets oppmerksomhet. En del desertører straffes hardt, ikke for at det er «rett», men fordi det må statueres eksempler, slik at alle skal forstå at feighet kan koste like mye som mot.

En hard kjerne

For å oppnå dette må det et sted under retretten dannes en kjerne av hardføre og realistiske offiserer, underoffiserer og soldater som i sin tur, når autoritet har blitt opprettet, med gulrot og pisk er i stand til å få en voksende skare nordiske menn og kvinner til å stille seg opp i rekkene. Men for dette kreves det disiplin, hensynsløshet og en autoritet bygget på styrke.

Artikkelen har også blitt publisert i Motstandsbevegelsens medlemsblad Stormlykten, nummer 1, 2016.

Engasjement

 • Alexander Sjursæther

  Det flotte bilde med teksten «Den nordiske motstandsbevegelsen er organisert og forent motstand.» er fra Sverige… Hadde ikke Norge mer enn en håndfull medlemmer som kunne stille opp på ett og samme bilde så da tok man ett bilde fra Sverige hvor hatet dere formidler og står for står sterkere enn i Norge eller hvordan ligger det an? Hvor mange medlemmer har denne mikrominimale «bevegelsen»?

  • VHK

   Bevegelsen er alt annet enn «mikrominimal». Dette er antakeligvis et uttrykk du bruker i forsøk på å sette frykt og tvil i nye og yngre lesere som vurderer å bli medlemmer. Typisk sjakktrekk fra nettroll som får betalt for å kontre «høyreekstreme».

   Ja, bildet er fra Sverige. Hva så? Kunne like gjerne vært fra Norge, Finland eller et annet nordisk land. Det er en nordisk organisasjon. Det er nok av bilder her på hjemmesiden som er tatt både Norge og Sverige, hvor det er ganske mye mer enn «en håndfull medlemmer» nordmenn.

   Vårt hat mot organiserte krimminelle er i hvert fall bedre enn ditt hat mot organiserte frihetsforkjempere.

   • Alexander Sjursæther

    Jeg vet ikke hvor mange dere er, men basert på hva det fremstår som så virker det som en mikrominimal bevegelse. Dette er selvsagt ikke ett argument for å ikke bli medlemmer dersom noen skulle ønske dette…

    Jeg får ikke betalt fra noen for å vise min avsky mot dere ukjente, anonyme mennesker som ikke tør vise hva som egentlig foregår i hodene deres for resten av verden. Det er jo selvsagt alle andre som er hjernevasket av homolobbyen og slikt…

    Frihetskjempere? Kaller du seriøst det å kjempe mot like rettigheter for frie, samtykkende mennesker for frihetskamp?

    Hvor mange medlemmer har dere i Norge da? Ser frem til å lære litt mer om hvor mange «frihetskjempere» som finnes.

  • Vi er en og samme bevegelse, hvilket strekker seg over hele norden, …derav navnet; Den Nordiske Motstandsbevegelsen.

   Når det kommer til antallet, er dette noe du ikke får vite, uansett hvor hardt du forsøker å latterligjøre 😉
   Gjerne tro hva du tror…

 • Anonymfyr69

  tapere 😀 Morsomt å lese svadaen deres, latterlig at dere tar dere selv seriøst 😀 Skjønner hvorfor ingen av dere har jobb eller tør å stå frem offentlig, det hadde ikke jeg heller gjort hadde jeg vært så naiv og godtroende 😀

  • Mulig du her snakker foran speilet…anonym?

   • Anonymfyr69

    Gidder ikke å få flere «trusselmeldinger» skrevet på noe som kan ligne norsk i facebook-innboksen min, derfor anonym når jeg er på sider fylt med stakkarslige folk… Spesielt når det er en side som dette, fylt med hatefulle skaphomser som klikker hver gang de ser at andre mennesker tør å være seg selv 🙂

    • Hei anonym. Selv mottar jeg trusler og uthengninger….men jeg har nå ryggrad til det 😉

     • Anonymfyr69

      Det har jeg også, det som plager meg er alle skrivefeilene.
      Tar ikke noe som helst seriøst når det kommer fra noen som tror menneskers legning har noe å si for hvordan de er som personer, det blir liksom for dumt når man er voksen 🙂

     • Da har du heller ikke forstått hva dette dreier seg om, selv om det har kommet tydelig frem her.

      Blir litt mye gjentakelse, da enkelte har særdeles vanskelig for å ta til seg det som blir sagt.

      Men igjen; dette handler om homolobbyen og dens agenda. Ikke hva homofile gjør i eget hjem. Kort fortalt.

     • Anonymfyr69

      Hva er «homolobbyen»? Og hva er dens agenda? Og hvorfor er det ingen andre enn dere i denne merkelige gutteklubben som har hørt om dette fenomenet?

     • Helene Karlsdatter

      Hva homolobbyen er, er forklart i mange av kommentarene her, og i flere av artiklene på hjemmesiden. Fenomenet er kjent for hele den konservative delen av verden som fortsatt verdsetter tradisjonelle verdier. Det går dog under flere navn, beskrivelser osv., enn bare «homolobbyen».

      Denne «gutteklubben» har ganske mange jenter med seg også.

     • Alexander Sjursæther

      Så homolobbyen er dem som kjemper for like rettigheter for frie, samtykkende mennesker? Da er jeg nok en stolt del av homolobbyen.

     • Aleksander Ødegård

      Tror alle har fått med seg hvor du står hen, Sjursæther.

     • Anonymfyr69

      Så «homolobbyen» er alle som synes mennesker er like mye verdt uansett hvilken legning de har?

     • Anonymfyr69

      Hva er grunnen til at så mange her inne blander sakene,skyldes det dumhet eller manglende leseferdigheter det kanskje? Eller er det muligens sånn at dere later som at dere er imot noe annet enn det dere egentlig er imot, fordi det dere er imot er så idiotisk å være imot at det blir flaut å være imot det offentlig?

     • Som sagt i kommentar her, finnes der også homofile selv som har gjennomskuet homolobbyens agenda, og således avskyr den. Er de også «homofobe», som dere så feilaktig kaller det?

     • Anonymfyr69

      Hvorfor svarer du ikke på spørsmålene mine først? Så skal jeg svare på dine etterpå 🙂

     • Anonymfyr69

      Ikke kom med løgner om mine utsagn er du grei, det blir så dumt. Klarer du å kun forholde deg til det jeg skriver tror du? Prøv ihvertfall, gidder ikke å si det igjen 🙂

     • Hvilke løgner?

     • Anonymfyr69

      De du har kommet med flere av, for mange til at jeg gidder å liste de opp 🙂 Du husker kanskje ikke hva du skriver? Løsemiddelmisbruk kan visst føre til problemer med hukommelsen har jeg hørt, er det noe du har erfaring med?

     • Du har en livlig fantasi, det skal du ha.

     • Anonymfyr69

      Takk i like måte,artig å lese alle de rare tingene du kommer med 😀

     • Anonymfyr69

      Bra du gjør en innsats for å vise hvor lite oppegående du er, det gjør det lett å le av dere. Morsomt å lese når dere kaller dere «rede 2» osv, akkurat som småbarn som leker krig 😀

      Artig liten gutteklubb dere har startet, bra dere har noe å gjøre når alle andre er på jobb, ute med venner osv. Bare så synd dere har så lite kunnskap om verden og hvordan ting fungerer, men det kommer nok etterhvert når dere blir litt tryggere ute i samfunnet og tør å utforske det 🙂

      Lykke til i livet, håper du får det bedre etterhvert 🙂

     • Anonymfyr69

      Du er bittelitt god på stråmenn da, tydelig at du har «jobbet» med dette lenge….

     • Helene Karlsdatter

      Vitenskapen viser dog at «legning» (seksuelle preferanser) og personlighet henger sammen. Medfødt homofili f.eks skyldes biologiske forstyrrelser, som også får utslag på personligheten utover den rent seksuelle adferden. Du vet vel det er vanlig at homofile menn ofte viser en relativt feminin (bitchy av og til) attitude i kroppsspråk og holdninger. Dette har så klart med nevrologi og personlighet å gjøre.

     • Anonymfyr69

      Og dette er selvsagt noe du kan dokumentere?

     • Anonymfyr69

      Hehe, er du operativ leder i Norge? Er det for frihetskamp det da eller? 😀 Er det du som bestemmer hvem av dere som skal være «jenta»?

     • Selv ikke hva organisasjonen heter ser det ut til at du har fått med deg, anonym.
      Foreslår at du setter deg inn i tingene 😉

      Videre ble kommentaren bare barnslig…

     • Anonymfyr69

      Så den heter ikke det det står på siden at den heter? Greit å vite 😛 Ironisk at du er imot mennesker bare fordi de har en annen legning enn deg (muligens) og kaller min kommentar barnslig. Men det er jo sånn folk som deg gjør når dere blir møtt med logikk og fornuft, full fornektelse og avsporing 😀

     • Det var altså nytt for deg at en organisasjon har et media, et magasin, en radio med annet navn enn selve organisasjonsnavnet? Vel, det er meget vanlig, anonym.

      Ellers i din kommentar bekrefter du atter engang at hva dette handler om…ikke har festet seg.

     • Anonymfyr69

      Så du velger avsporing som kveldens taktikk altså? 😀 Morsomt at sånne som deg alltid gjør det samme 😀 Typisk for tapere som ikke klarer å tenke selv, veldig vanlig blandt skaphomser også visstnok 😀

     • Hvilken avsporing? Hvor ser du den? Eller er det slik at du ikke helt forstår?

     • Anonymfyr69

      Hehe, and it just keeps on going… 😀

     • Anonymfyr69

      Ufrivillig morsom eller gjør du det med vilje? 🙂

     • Anonymfyr69

      Hva synes du om trekant med 2 jenter hvor jentene leker med hverandre? Er det greit bare de ikke er lesbiske?

     • John Doe

      Det er forskjell på ryggrad og ryggdekning.
      Å gjemme seg bak mengder av sinte, dumme og fjernstyrte er ikke det samme som å ha ryggrad.
      Det forbauser meg at nazismen igjen blir populær, men det er jo lett å glemme dævelskapen og så tro på de idealistiske sidene.
      Er det ingen her som ser hvor langt ute å kjøre de er? Tror de at nazismen er renvasket etter Nürnberg prosessen?

  • Helene Karlsdatter

   Alle aktivister i Den Nordiske Motstandsbevegelsen har jobb.

   Hvis du har inntrykk av at «ingen» av oss står frem offentlig, kan du neppe ha gransket denne nettsiden spesielt nøye.

   Det er færre offentlige i Norge enn i Sverige fra samme organisasjon, men det kommer til å jevnes etterhvert, da medlemsantallet vokser så det knaker for tiden. Om du vil se masse offentlige medlemmer av Motstandsbevegelsen med særdeles få tasteklikk, så er det bare å gå inn på nordfront.net eller denne youtube-kanalen: http://www.nullrefer.com/?https://www.youtube.com/user/MotstandsMedia

   • Anonymfyr69

    Neida, nå tuller du bare 🙂 Du vet det ikke stemmer, for da kunne du jo dokumentert det.

    • Helene Karlsdatter

     Hva er det jeg vet ikke stemmer? Dokumentere hva?

     • Anonymfyr69

      Hva tror du? Prøv å tenk selv til en forandring…

   • Anonymfyr69

    Linken du sendte var forresten bare til en side med noen tvilsomme folk, stod ingenting der om det du påstår…Feil link kanskje? 🙂

 • Roar Howlid

  Hei! Spennende å lese dette. Spesielt når det faktisk er noen som tror på det. For meg ser det mest ut som konspirasjonsteorier. Jeg vil bare protestere på en ting. Og det er at dere skriver at de fleste flykter fordi alle andre gjør det, selv om de innerst inne støtter deres sak. Jeg vil tro at jeg har ganske mange med meg når jeg sier at jeg ikke på noen som helst støtter deres sak. Jeg er totalt uenig med dere, og finner meg ikke i å bli fortalt at jeg egentlig er enig med dere.
  Jeg ville blitt veldig glad hvis noen kunne forklart meg noe jeg ikke helt fikk med meg i artikkelen; hvem er fienden?
  Takk 🙂

  • Nordboer

   Hva er det som fremstår som «konspirasjonsteorier»?

   • Roar Howlid

    At det er en eller annen fiende ingen andre enn dere vet om, har kommet hit for å ta over landet. Du må være enig i at det høres dumt ut?

    • Helene Karlsdatter

     Ja, det høres dumt ut å tro at en fiende bare en selv tror på, har kommet for å ta landet. Dette er dog ikke tilfelle for oss.

     Les kommentaren under.

     • Helene Karlsdatter

      Ett av navnene jeg synes er passende for fienden, er «den politiske korrektheten». Er ganske mange som ser på denne som destruktiv, vet du vel.

     • Kvitulf

      Den gjennomsnittlige no-braineren vil ikke forstå artikler som denne før de har forstått en hel del andre ting, grunnleggende ting. Denne artikkelen er rettet mot oss som allerede vet!

     • Helene Karlsdatter

      Nettopp.

     • Roar Howlid

      Jeg tror kanskje greia er at jeg har lært en annen gangetabell enn deg. Vi ser du helt forskjellige verdener. Jeg tror på min, du tror på din 🙂 Jeg vet ikke hvem som har rett, men jeg håper det er meg; for din verden fremstår temmelig dyster.

     • Kvitulf

      Du tror på den verden systemet har oppdratt deg til å tro på.

     • Hugin

      Mennesker som bygger sin identitet på hva og hvem de tror de «ikke» er, er mennesker som også i all virkelighet ikke er noen. Man er ikke et godt menneske bare fordi man lurer sin egen hjerne vekk fra å ta ansvar for seg selv og sitt eget folks framtid. Mennesker som dette er det typisk å se søke seg fram til sterke mennesker av sitt eget folk, som står for naturlige og sunne verdier, og så forsøke å framstille seg selv som et «offer» eller en god person for den usynelige allmenheten, basert på hva han eller henne ikke er, eller ikke står for. Hva det virker som at et slikt menneske ikke klarer å fortå, er at de lever i frykt for dem de tjener, og at deres liv er konstruert av andre. Ofte ser man da at mennesker går i tjeneste for systemet, og forsøker å motvirke all moststand til systemet i den overbevisningen at dette vil lede til at de skal, «bli latt i fred» for frykten og ubehagelige følelser og tanker, og at de kan «få lov» å være glade.

     • Roar Howlid

      Du skal ha poeng for det gode argumentet. Jeg er en no-brainer. Den svei altså!
      Hva er det du mener at jeg må forstå før jeg kan skjønne det dere skjønner?

     • John Doe

      Den gjennomsnittlige nazist vil ikke forstå så innmari mye på egen hånd.
      Dietrich Bonhoeffer Ble henrettet av Hitler fordi han forsto hva som var på gang på 30 tallet.
      http://www.nullrefer.com/?https://ivarbakke.blogspot.no/2013/10/om-dumhet-og-menneskeforakt-dietrich.html?m=1

    • TorgeirGeirsta

     Har du sett rundt deg i det siste? Har du sett hva som skjer med norsk kultur? Oslo? ++

  • Helene Karlsdatter

   «Faktisk» er «noen» som «tror» på det? Dette er fakta. Erkjennelse av fakta handler ikke om tro, men om kjennedom. Noe veldig mange har – over hele verden.

   «Konspirasjonsteorier»? For det første er det ikke teorier, men fakta, som fremføres her, og for det andre er denne «konspirasjonen» eller hva nå enn man skal kalle det, noe mange representanter for homolobbyen (som er ett av mange «navn» fenomenet går under) er helt åpne om.

   Hvem flykter? Fra hva?

   Du har mange med deg når du sier at du ikke støtter oss, men du har også mange mot deg. Heldigvis er det kun sistnevnte som vokser i antall.

   • Roar Howlid

    Jeg har litt vanselig for å tro på at noen kommer for å ta oss, når eneste bevis er dine påstander. Er det enste du kan komme på denne såkalte «homolobbyen»? Jeg sliter litt med å skjønne hvorfor vi må tilbake i skyttergravene på grunn av en noen homofile som i skjeldene tilfeller bruker tanga.

    • Helene Karlsdatter

     Jeg brukte aldri formuleringen «noen kommer for å ta oss».

     Ingen påstander beviser noen ting. Ikke mine heller.

     Kan du ikke være litt mer konkret i hva du mener det mangler bevis for? Det gjør diskusjonen litt mer seriøs.

     Grunnen til at vi må tilbake i skyttergravene er litt mer omfattende enn «noen homofile som i skjeldene tilfeller bruker tanga».

     • Roar Howlid

      Jeg savner beviser på denne homolobbyen. Hvem er de, og hva er deres mål? Jeg greier ikke å forestille meg at det finnes en hemmelig organisasjon som jobber for å promotere analsex, sånn som dere hevder.

     • Nordboer

      Et eksempel: Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold (FRI).

     • Roar Howlid

      Hva er du mener de gjør som truer samfunnet?

     • Invictus

      Se kommentar over.

     • Norrøn

      » Hva er du mener de gjør som truer samfunnet?»
      Jeg snur på flisa : hva er det som gjør at du tror nasjonalsosialismen er dårlig for samfunnet/Verden?

      Ser du ikke at innflytelsen slike lobbyer har er destruktive for samfunnet på kort og lang sikt?

     • RaHoWa14

      Vi diskuterer ikke med kultur-marxister, – vi KNUSER dem!

     • Norrøn

      Husk at enkelte kan ha åpent sinn. Da kan det være bedre å bemøte på en rolig og saklig måte.
      Ellers er jeg enig i det du sier.

     • RaHoWa14

      Jo, sant nok, men de fleste er så indoktrinerte at de er regelrett hjernevasket.

     • John Doe

      Ja der er du inne på noe, nynazister er hjernevaskede så det holder, like blanke inni som utenpå skallen. 👶🏻

     • RaHoWa14

      Hva vet vel du om historisk revisjonisme? Oppdater deg selv.

     • John Doe

      Der kommer det frem ja, skal dere liksom fremstå som annet enn voldelige hjernevaskede kriminelle?

     • RaHoWa14

      Jeg er ikke medlem i Motstandsbevegelsen, så jeg representerer kun meg selv.

     • John Doe

      Det hadde vært lurt av deg å søke andre historiekilder enn rent nazistiske propaganda soner. Jeg savner evnen til å tenke selvstendig hos nazister, snart sjangler vel organisasjonen rundt som tyskerne i «Død snø»? 😄

     • Invictus

      Homokamp = pedokamp.

      Eksempel på organisasjon: RFSU.

      http://www.nullrefer.com/?http://www.friatider.se/rfsu-gav-ut-barnporr

      https://www.nordfront.se/kritik-rfsus-normbrytande-syn-pa-sex-orsakar-krankningar-och-overgrepp.smr

      https://www.nordfront.se/rfsu-vill-ha-sexundervisning-i-forskolan.smr

      http://www.nullrefer.com/?http://www.motpol.nu/solguru/2008/10/22/rfsl-och-synen-pa-sexualitet/

      http://www.nullrefer.com/?http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/533381-bianca-meyer-rfsu-uppmuntrar-till-sexovergrepp-pa-barn

      Kjent pedofil innviet Pride: http://www.nullrefer.com/?http://www.friatider.se/kand-pedofilledare-invigde-pride

      Pedagog mener «det er helt greit at barn onanerer og leker «puleleker» i barnehagen»: http://www.nullrefer.com/?http://www.dagbladet.no/nyheter/2007/10/15/515133.html

      Homosexuality and Child Sexual Abuse: http://www.nullrefer.com/?https://www.frc.org/get.cfm?i=is02e3

      The North American Man/Boy Love Association (NAMBLA) («works to abolish age-of-consent laws criminalizing adult sexual involvement with minors»): http://www.nullrefer.com/?https://en.wikipedia.org/wiki/North_American_Man/Boy_Love_Association

      Mer å utforske:

      http://www.nullrefer.com/?http://www.adherents.com/misc/hsk.html

      http://www.nullrefer.com/?http://www.thedailybeast.com/articles/2016/05/23/elijah-wood-claims-hollywood-is-in-the-grip-of-massive-pedophilia-epidemic.html

      Videre informasjonshenting burde du kunne fikse selv.

      Bekymrer det deg ikke at barn deltar i orgie-lignende Pride-tog sammen med voksne blottere folk i pornokostymer?

     • Roar Howlid

      Takk for info.
      Det bekymrer meg egentlig ikke så my at folk gjør det de har lyst til så lenge det ikke plager noen. Jeg har sett noen Pride-tog, og er uenig med deg i fremstillingen av disse.
      Jeg bekymrer meg mye mer over høyreekstremister som sniker seg ut om natta for å brenne flagg for å skremme helt vanlige mennesker.
      At du mener at homokamp=pedokamp er så teit at jeg ikke gidder å kommentere det.

     • Invictus

      Det plager mange. Det ødelegger manges liv. Det ødelegger samfunnet.

      Vi og våre aktiviteter er til for å beskytte uskyld og jage vekk ondskap. Bare de som er en del av denne ondskapen, har grunn til å frykte oss.

      Hvorfor er det teit? Beviser ikke informasjonen jeg har gitt deg, det? Pedokamp er en integrert del av det regnbueflagget representerer.

     • Roar Howlid

      Det kan godt hende at dere har gode hensikter. Men er du sikker på at aksjoner hvor anonyme mennesker brenner flagg er måten å skape trygghet på? Kanskje det hadde vært mer suksessfullt å fortelle folk hva dere mener, protestere mot denne «homolobbyen» på lovlige måter. Gå til aviser, holde fredelige demonstrasjoner.
      Du sier at kun de som er del av ondskapen har noe å frykte. Jeg må ærlig si at jeg frykter høyreekstremisme uten at jeg er medlem i noe homolobby. Jeg blir redd når noen sniker seg ut på natta og brenner flagg.
      Jeg vet ikke om det er bevisst, men skremmer veldig mange mennesker.

     • Aksjonen vekket oppmerksomhet, mange nye lesere, der en da har fått mulighet til å belyse dens sanne agenda.
      At enkelte skal ha følt seg skremt, beror vel på deres egne forestillinger, og liten evne til å lytte på hva vi har å si. Ellers håper jeg inderlig at de som virkelig står bak denne agenda nettopp føler seg skremt.
      Ellers er det ikke ulovlig å brenne flagg, så med andre ord en lovlig aksjon.
      Ei heller var slagordet rettet mot homofile som individer, eller rettet mot «homofiles rett til å være homofil», men derimot agendaen som ligger bak.
      Med andre ord; en lovlig aksjon.

     • John Doe

      Visste du at Ernst Röhm som var Hitlers nære venn og sjef for SA var homse? Visste du at alle toppene i SA var homser? Visste du at Hitler kvittet seg med SA fordi de hadde gjort jobben sin og at homoseksuelle ikke passet inn i det tredje riket, det kunne jo være at noen spurte om også Hitler var bifil eller annet?

     • Buksene dine brenner.

     • Kim Larsen

      Å si at alle var det er da en blank løgn. At noen var det er sant.

      Hitler kvittet seg ikke med SA. Enda en løgn.

     • Du er jo en kronisk løgner. Kan du oppgi kilder til dine påstander? Det høres nemlig skremmende likt ut som den vanvittige svartmalingen og løgnpropagandaen som fremkommer i jødiske «The Pink Swastika».

     • John Doe

      Du må slutte å lese nazipropaganda 😄

     • Godt svar og gode argumenter som vanlig!

     • John Doe

      Takker og bukker 😌

  • Du er kanskje i den tro at enhver nasjon ennå har sin fullkomne suverenitet?
   Du er kanskje i den tro at det ikke eksisterer en internasjonal maktfaktor?
   Du tror vel heller ikke at denne «globalistiske elite» har noen som helst innvirken på nasjoners føring?
   Og du tror vel for all del ikke at denne globalistiske elite innebærer ledende jøder?

   Det er ingen hemmelighet at mange nasjoner idag, mer eller mindre fremgår som et lydrike for disse krefter. Der agenda legges frem, og således innføres i samtlige nasjoner av deres lakeier (nasjonens politiske ledere, eller rettere: folkeforrædere).

   Så til Media:
   Du er vel også i den tro at samtlige medier står fullstendig uavhengig?
   Du tror vel gjerne det at samtlige medier ikke er eid av et større selskap?
   Og du tror kanskje at disse selskap ikke har retningslinjer for hvilken føring mediene skal ha?
   Og du tror vel for all del ikke at det nettopp er jødiske mediemoguler som eier disse selskap, og således har en enorm påvirkning og innflytelse over hva folket tenker og mener?

   Igjen ingen hemmelighet hvem som til syvende og sist står med makten og fører pisken.

   Videre kan man ta for seg bankene og banksystemet. Heller ingen hemmelighet hvilken tilknytning, hvilken makt de innehar, hvordan systemet har blitt innført, hvordan systemet fungerer og hvilken ulempe det har og fortsatt medfører for verdens mange nasjoner og dets folk.

   Vi kan ta for oss flere ting som berører verdens nasjoner, samt hvilken ulempe det har medført, og ikke minst spore opp dens bakmenn og sponsorer.

   En rød tråd hadde således tydelig vist seg. Lykke til i granskningen 😉

   For å lette litt på arbeidet, og kanskje vekke nysgjerrigheten litt, kan du begynne med noe så enkelt som video:
   http://www.nullrefer.com/?http://youtu.be/iTLB3wFM9nU
   http://www.nullrefer.com/?http://youtu.be/8F4IGwuKdUQ
   http://www.nullrefer.com/?http://youtu.be/iFDe5kUUyT0
   http://www.nullrefer.com/?http://youtu.be/1_LjvSIBKVc
   http://www.nullrefer.com/?http://communismbythebackdoor.tv/

 • Velden

  ja det tok 42 kommentarer før noen trykket på Recommend

 • For Folk Flest

  Feighet, krig, hard kjerne, disiplin, ormer… Dette er ideologisk hatretorikk. For så vidt lurt av artikkelforfatter å si at det ikke nytter med «rasjonell og sivilisert argumentasjon…» (benyttet i annen kontekst, men hele artikkelen er så gjennomsyret av tåpelige metaforer at jeg tar meg friheten til å benytte begrepene i min egen kontekst), for dette er så langt ute på vidda at vi som ikke har forstått alt dere i Motstandsbevegelsen tilsynelatende har forstått, virkelig må legge godviljen til for å få et lite glimt av galskapen. Dette går jo dypest sett ut på å forstå følelser, for rasjonelt er
  det ikke. På spørsmål om hvorfor man velger ytterliggående ideologi som grunnlag for ens verdensanskuelse, må svaret derfor bli: «fordi jeg har en følelse på at det er sånn det henger sammen, selv om det ikke nødvendigvis henger på greip». Og her har selvsagt artikkelforfatteren, samt de av dere som synes det han skriver henger på greip, krysset konspirasjonsgrensen for lengst. La oss prøve ut noen definisjoner på konspirasjonsteori:

  Definisjon på en konspirasjonsteori:

  – troen på en bevisst sammensvergelse som handler i hemmelighet for å oppnå destruktive mål

  – har destruktive hensikter rettet mot 1) (helligholdte) verdier og/eller 2) liv og helse.

  Videre må en konspirasjonsteori være preget av:

  – feilslutninger

  – hyperaktiv leting etter skjulte intensjoner og skjulte aktører

  – misvisende bruk av data (gjerne oppdiktede)

  Før dere setter i gang er det selvsagt ikke sånn at jeg forventer oppslutning om disse definisjonene. Det er heller ikke sånn at jeg tror det hjelper – som et slags opplysningsprosjekt – å skrive dette til dere. Men jeg gjør det allikevel. Fordi det er sånn dere ser ut utenifra.

  Videre har undret meg over i en mannsalder om hvorfor HX-ere
  som dere tror at deres verdensanskuelse og ideologi er noe mer riktig eller
  treffsikker enn noen andres? F.eks. radikale islamister, venstreradikale, eller
  andre ytterliggående grupperinger «som har sett lyset» på et eller annet vis.

  Utenifra vil dere alltid forbli en destruktiv subkultur på linje med andre destruktive subkulturer og et interessant objekt for forskningens disseksjon.

  • «Med andre ord ble ikke nasjonalsosialismen oppfunnet av Adolf Hitler,
   men den utgjør det bevisste uttrykket for naturens grunnleggende lover som styrer over våre liv. Den er basert på en uendelig kjærlighet til
   skapelsen i all sitt mangfold. En dyp og ubetinget respekt for naturens
   visdom og en intensiv vilje til å bevare livet slik som det har vokst ut i
   fra denne visdom. Den eneste måten å gjøre dette på er å organisere det
   menneskelige samfunnet i overensstemmelse med disse fundamentale
   lover. Således er det like absurd og ulogisk å være imot nasjonalsosialismen som det er å være imot tyngdekraften eller det faktum at
   jorden er rund! Nasjonalsosialismen er i bunn og grunn ingenting
   annet enn anvendelsen av fysiske og biologiske lover i de politiske,
   økonomiske, sosiale og religiøse områdene, på samme måte som de i
   dag anvendes i teknologien. I og med dette er nasjonalsosialismen vitenskapelig, til forskjell fra alle andre verdensanskuelser. Den ønsker
   ikke å tilpasse virkeligheten til allerede skapte teorier, men i stedet
   former den teoriene til å passe til virkeligheten. Nye viktige vitenskapelige oppdagelser ville derfor umiddelbart gjenspeiles i et nasjonalsosialistisk samfunns praktiske liv.»

   https://www.frihetskamp.net/wp-content/uploads/2016/07/NS-5mm.pdf

   • For Folk Flest

    Ah. «Drømmen om det fullkomne samfunn», liksom? Neste gang dere har studiesirkel, kan dere jo lese boken med samme navn, med undertittelen «Fire totalitære ideologier – En totalitær mentalitet? For dere fronter en totalitær tenkemåte, som fra utsiden ikke skiller seg fra marxisme, islamisme eller fascisme. Pussig at dere ikke ser dette selv. På den annen side: hadde dere sett det, hadde dere vel gjort noe annet og mer samfunnsnyttig en å pumpe på med hatretorikk og tullball.

    • Helene Karlsdatter

     Totalitær mentalitet og tenkemåte er det du som har, ikke vi.

     Vi har en sterk mentalitet og rasjonell tenkemåte, i motsetning til deg. I den grad ordet «hatretorikk» overhodet kan tas seriøst, passer det bedre om deg og de som har opplært deg, enn om oss.

     «Pussig at dere ikke ser dette selv.»

     Vi kan se hele det observerbare universet. Vi vet hvordan du ser på oss, og hvilke begrunnelser og «kunnskaper» som ligger til grunn. Grunnen til at vi ikke deler dette synet, er at det ikke er basert på virkeligheten. Og vi foretrekker virkeligheten.

     • For Folk Flest

      Ola og Kristin: la oss si at dere får det som dere vil. La oss si jeg står for en annen politikk enn deres og har samlet likesinnede i en slags gruppe eller parti som aktivt motarbeider deres politikk med bl.a. flyveblader og klistremerker. La oss kalle meg en slags opposisjonspolitiker med sterke meninger og godt grunnlag for å hevde at jeg har rett og dere tar feil. Hva vil skje med meg da? Som opposisjonell? Hvor langt er dere villige til å gå for å «avskaffe» denne bevegelsen jeg står bak? Hva skal man kalle et parti (eller en bevegelse) som har som mål å avskaffe øvrige politiske partier?

     • Ola Nordmann

      la oss si nr 1, la oss si nr2, la oss si jeg har godt grunnlag3… her var det så utrolig vagt og fantasifult at du må rett og slett komme med noe konkret… for å bruke dine egne ord. la oss si dette holder ikke i det hele tatt, holder til noe som helst form for fruktbar debatt… (muligens bortsett fra i ditt eget hode)

     • Limbeck

      Vedkommende ønsker deres syn på en gruppering som dere.

      Det er vel ofte nevnt at folk som ikke er enige med nazifilosofien skal vekkes. Media som ikke snakker utelukkende posetivt om nasismen skal fjernes og ‘folkeforedere’ skal straffes.

      Tror ikke det går så bra med meningsmotstandere

     • Kvitulf

      Motstandsbevegelsen stiller seg opp på gater og torg for å dele ut flygeblader og diskutere med folk. Hvem er det som skriker og kaster sten? Ikke oss i hvert fall. Hadde nasjonalsosialister fått komme til i den «demokratiske» debatten på TV osv, skal jeg love deg det brått hadde blitt flere av oss! 🙂

     • Limbeck

      Sant. Mange oppfører seg dårlig mot dere. Det er en bred misnøye med filosofien deres.

      Dog det ikke er pent så er det forståelig. Filosofien dere fører har noen skikkelige stygge ting på samvittigheten. Krig og forsøk på å utrydde et folkeslag provoserer

     • Helene Karlsdatter

      Nei, det finnes ingen «bred» misnøye mot filosofien vår. De færreste vet noe om den i det hele tatt. Løgnene de fleste har lært om den er ikke mer sjokkerende enn

     • Helene Karlsdatter

      De færreste vet noe som helst om filosofien vår, og det de fleste «vet» om den, er løgner. Dette gjelder åpenbart deg også. Hadde de visst sannheten om hva nasjonalsosialismen var og fortsatt er, så hadde samfunnet vært nasjonalsosialistisk i dag. De allierte som vant 2. verdenskrig var løgnere og har mye mer grusomt på samvittigheten enn oss, mildt sagt. Det var de som startet krigen og det var de som forsøkte å utrydde hele folkeslag. Ikke oss. Noe alle historieinteresserte oppdager når de dykker litt dypere i kildene.

     • Limbeck

      Jeg forventer ikke å overtale deg. For å ha det synet på livet som vises her tror jeg ikke man er påvirkelig av hva andre sier eller hva som har skjedd eller ikke har skjedd. Det kan være et slags opprør der man bare tar det motsatte av det som sannsynlig eller hva som ansees som politisk korrekt. Et svarthvitt bakvendtland om du vil. Hitler snill. Sørstatene burde vunnet. Gode politikere er dårlige. Aksept av homoer negativt osv. Verden er litt mere nyansert enn det.

      Men det er sikkert en god følelse å tro at man har rett og alle andre tar feil. At man vet og forstår noe ingen andre forstår.

      De dumme er sikre. De smarte er usikre

     • Helene Karlsdatter

      For å ha det synet på livet som representeres av personene media favoriserer, tror jeg ikke man er påvirkelig av hva andre sier eller hva som har skjedd eller ikke har skjedd. Det kan være et slags opprør der man bare tar det motsatte av det som sannsynlig eller hva som ansees som politisk ukorrekt. Et svarthvitt bakvendtland om du vil. Hitler slem. Sørstatene = negativt. Clinton bra, Trump dårlig. Aksept av homoer er positivt osv. Verden er litt mere nyansert enn det.

      Men det er sikkert en god følelse å tro at man har rett og alle andre tar feil.

     • Limbeck

      Sant men mere tenkende mennesker vil se at verden ikke er svarthvitt men mye mere sammensatt. Der det er vanskelig å peke på noe og si det er galt og det er rett og sånn skal det være. Det er derfor de er mere interessert i å diskutere og ikke kommer med bastapåstander og påstår at de har rett og alle de som er uenige er hjernevasket dumme eller syke osv

     • Helene Karlsdatter

      Den moderne politiske korrektheten fremmer et svarthvitt syn på verden, ja. De ikke-tenkende menneskene som klinger seg fast til den pleier ofte å kalle sine meningsmotstandere dumme, syke osv, helt rett.

     • Kvitulf

      Hva mener du, er det bare nasjonalsosialister som har deltatt i krig eller hva? Filosofien er en verdensanskuelse, den eneste biologiske også. Hva med å komme med noen ideologiske argumenter framfor å snakke tull?
      Vær seriøs om du ønsker seriøst svar.

     • RaHoWa14

      Filosofien? Du mener vel ideologien? :p

     • Helene Karlsdatter

      Ingen av oss har problemer med å forstå hva han ønsker. Å kreve at folk er konkrete når de debatterer er dog helt rimelig.

      Jeg tror spørsmålene og antakelsene deres (du og For Folk Flest) bygger på kunnskapsmangel og feilinformasjon.

     • For Folk Flest

      Rimelig krav at meningsmotstandere skal være konkret, så la meg forsøke igjen: hvis dere hadde brukt demokratiet til å vinne et valg, for deretter å bruke makten som følger av valgresultatet til å forby andre politiske partier, hva vil man normalt kalle en slik ideologi eller et slikt parti?

     • For Folk Flest

      OK, Ola. En ting av gangen til deg. Spørsmål (hentet fra teksten du refererte til): hva vil du kalle et parti som i sin politikk forbyr andre politiske partier?

    • Ola Nordmann

     Hva mener du er totalitært med dette:
     https://www.frihetskamp.net/var-vei-punkt-4/

     I det frie og forente Norden vil det også bli dannet et parlament. Medlemmene av parlamentet vil komme fra hele Norden og velges direkte fra folket gjennom lokale personvalg. Et partivesen vil man ikke være i behov av. Parlamentet vil være den lovgivende forsamlingen, behandle politiske spørsmål og på denne måten være folkets røst til senatet. Senatets valg av leder for Norden er noe som må godkjennes av parlamentet.

     På et kommunalt nivå kommer samme leder- og ansvarsprinsipp å gjelde. Borgermesteren i kommunen vil velges ut av kommunens befolkning. I tillegg til å ha muligheten til å selv fatte avgjørelser i akutte spørsmål, skal han ta folket til hjelp gjennom folkeavstemninger. På denne måten vil kommunens innbyggere selv kunne påvirke kommunens politikk.Man kan således konstatere at det vi i dag kaller for grunnleggende demokratiske rettigheter vil være gjeldende i det nye Norden, til tross for at dagens politiske partier vil bli avskaffet. Som alternativ til dagens partier skulle enkeltindivider, foreninger og folkebevegelser ha mulighet til å føre frem viktige politiske spørsmål.Et system lignende det sveitsiske direktedemokratiet vil også innføres, som gjennom besluttende folkeavstemninger, ytterligere kan balansere senatets og lederens maktutøvelse. Om medborgere samler et tilstrekkelig antall underskrifter, har de rett til å få gjennomdrevet en folkeavstemning i både store og små spørsmål. Et mistillitsvotum mot lederen skal også kunne holdes gjennom folkeavstemning.
     Du, «for folk flest» folkeavstemninger er ikke hatretorikk og tullball… Du må komme med noe bedre enn det tøyset ditt, du har tydeligvis sovet i timen for å si det sånn… Bedre lykke nestegang 😉

  • Helene Karlsdatter

   Svada. Ingen steder i artikkelen nevnes det noe om en «hemmelig konspirasjon». Alle politikere som åpent tar avstand fra våre synspunkter f.eks, er våre fiender. De er på ingen måte skjult, men snarere å se og høre over alt.

   Videre, å klandre oss for å være «konspirasjonsteoretikere» fordi vi gjør politisk motstand mot organiserte kriminelle som ikke er åpne med hva de driver med, er som å klandre politiet for å være det samme.

   Jeg tror ikke folk flest deler ditt illusoriske syn på oss. De politisk korrekte mediene som stadig mister troverdighet og leserantall, representerer heller ikke vanlige menneskers syn på ting. De mest oppegående menneskene som bryr seg om sine barns og barnebarns fremtid, vet at vi er samfunnets redning.

   Leksjonene du har fått i «hatretorikk», «ytterliggående grupperinger» osv., er fulle av feilaktigheter og troligvis også løgner.

   God bedring (med virkelighetsoppfattelsen).

 • RaHoWa14

  Unnskyld min egen uvitenhet men hva gjør Klas Lund nå?