Hjem Verdensanskuelse Nasjonalsosialisme Tilbake til skyttergravene

Tilbake til skyttergravene

26

NASJONALSOSIALISME Frihetskamp publiserer en eldre ideologisk artikkel forfattet av Motstandsbevegelsens grunnlegger, Klas Lund. Artikkelen er nå oppdatert med en lydinnspilling av teksten opplest av Haakon Forwald.

Som hver offiser vet, så nytter det ikke å argumentere, når man skal stoppe en gruppe flyktende soldater. For å få nordiske kvinner og menn til å begynne å kjempe for sitt folk, vil det kreves mye mer enn bare argumenter. I en del tilfeller vil man antakelig være nødt til å statuere eksempler, særskilt for de feigeste og mest karakterløse individene. Foruten bruken av gulrot og pisk, må den organisasjonen som har i oppgave å stoppe flukten, være utrustet med høy røst og en imponerende fysisk styrke.

Forestill deg at vi befinner oss i en krig, gruppert like bak frontlinjen, i et område fylt med kratre og skyttergraver, piggtråd og ødelagte stridsvogner. Her har noe hendt, alle soldatene befinner seg i en panisk tilstand og flykter bakover, bort fra forsvarsstillingene sine mot en illusorisk og vag forestilling om trygghet. Ingen vil forbli i kuleregnet, ingen vil bli revet i stykker av granateksplosjonene. Ingen våger bli ved sine stillinger, det vil si nesten ingen, de få som blir igjen kan ikke yte annet enn høyst middelmådig motstand.

Arméen befinner seg i full retrett, og fienden vinner mer og mer mark. All autoritet er så godt som borte, bare fienden synes å ha en bestemt plan, og ledes av målbevisste og dyktige ledere. All organisering har brutt sammen, mindre grupper kjemper videre på egen hånd, og etter eget skjønn, men de utgjør muligens bare et irritasjonsmoment og kan ikke på noe vis hindre fienden i å rykke frem.

masseinnvandring_flyfoto

Fiendens propaganda

Foruten enkelte lyspunkter, som Den nordiske motstandsbevegelsen, er det ovenfor beskrevne scenarioet ganske likt situasjonen i Norden i dag. Folket er i full flukt. Fienden har det absolutte initiativet og kan velge tid og sted for nesten hver strid av avgjørende karakter. Våre fiender anvender psykologisk krigføring til det ytterste, de er svært dyktige til å demoralisere både våre menn, som burde være ved fronten, og resten av befolkningen.

Fiendens agenter splitter folket i klassekamp og kjønnskamp, de forsøker å avlede folkets oppmerksomhet fra striden, til mer trivielle og bekvemme illusjoner. Hans agenter sprer all slags stimuli blant folket for at det skal svekkes ytterligere. Gjennom sine indre agenter sprer han subversive og falske idéer, han understøtter alle former for overtro og villfarelser.

Fienden forteller oss at våre land er alles land, hvis vi bare overgir våre fordommer og vår mistenksomhet, hvis vi bare gir opp all motstand – så kommer alt til å løse seg, alle kommer til å leve i fred med hverandre i et paradisisk «demokrati». Han forteller oss også at okkupasjonen allerede er et faktum – de fremmede er her for å bli –  og at vi bare må «venne oss til det» og at «vi må lære oss å leve i og akseptere det nye og berikende samfunnet».

Pride

De som gjør motstand mot det tilskrives epiteter som «nazister», «rasister» og «kriminelle». Den organiserte religionen mobiliseres av våre fiender som en trojansk hest, som også den bryter ned folkefellesskapet fra innsiden. Prester og biskoper tar aktivt stilling for de fremmede, og fremstiller alle motstandere av deres verdensanskuelse som «onde». Tinget vårt er fullt av ryggradsløse ormer som kryper omkring i skitten fremfor de fremmede herrenes føtter.

De fremmede voldtar nordiske kvinner for fote, mens nordisk ungdom ranes, fornedres og knivstikkes på åpen gate. Våre eldre blir ranet og mishandlet i byene så vel som på landsbygden. Våre forfedre blir spottet, kulturen hånet og benektet. Mennesker og natur eksploateres. Alle former for syke samfunnsfenomener understøttes av fiendens propaganda – alt edelt blir vanæret og fornedret.

Seieren viktigst

Flukten må stoppes. Her gjelder det å gjenoppta striden. Det flyktende mannskapet må overtales til å vende tilbake til sine skanser. Spørsmålet er hvorledes. Jeg har sett offiserer og soldater, selv offer for fiendens desinformasjon, forsøke å stoppe flyktende skarer med argumenter og fagre ord. Dette har alltid feilet.

Jeg har sett små grupper av nordiske menn ta opp striden mot fienden, jeg har sett dem kjempe med feilaktig taktikk, og aldri har de vært en del av en større og overgripende strategi. Jeg har sett en del kjempe bare for kampens skyld, uten hensyn til konsekvensene for seg selv – ekte idealister beredt til å ofre seg for sitt folk.

Vi glemmer ofte i kampens hete at det overgripende målet må være å seire. Alt annet må være underordnet dette. Vår strategi og taktikk må tilpasses slagfeltets vilkår. Fienden er heller ikke sen med å spre desinformasjon hva gjelder vår eventuelle fremgangsmåte.

demonstranter
Den nordiske motstandsbevegelsen er organisert og forent motstand.

Han vil under alle omstendigheter forhindre oss fra å tillempe effektiv strategi og effektiv taktikk. Vær sikker på at han har sine agenter midt iblant oss, «offiserer» som maner soldatene mot feil hold, «soldater» som sprer illesinnede rykter og andre som saboterer krigsmaskineriet på andre måter. Metodene er mange – og så langt fremgangsrike.

Som hver offiser vet, eller burde vite, så er det definitivt ingen idé å stoppe et antall flyktende med en smiskende tone, for siden å forsøke å få dem tilbake til forsvarsstillingene sine med argumenter. Rasjonell og sivilisert argumentasjon leder bare til at man blir trampet ned.

Samtlige nordboere er fra barnsben av eksponert for fiendens nedbrytende propaganda og anser, enfoldige og illojale som de er, at det eneste rimelige er å dra seg så langt bort fra stridens larm som overhodet mulig. Hos de fleste har sørgelig nok denne egoistiske siden av deres personlighet tatt overhånd, og styrer deres handlinger.

En del flykter på grunn av feighet, andre fordi de er forvirrede, men de fleste flykter nok fremst fordi «alle andre gjør det». Det er nemlig slik at de fleste nordiske menn, selv om de offentlig skulle påstå noe annet, innerst inne støtter vår sak. Det er bare det at de er demoraliserte, de ser at det mangler ledelse, at fienden besitter all autoritet, og at det derfor virker meningsløst å ta opp striden.

narkotika
Identitetsløse og demoraliserte – stadig flere søker tilflukt i rusmidler.

Ingen har formulert deres følelser til ord, argumenter og handling. En del krek har visselig byttet side og arbeider mer eller mindre aktivt for fienden. Men disse utgjør folkets absolutt verste og mest skamløse elementer – det er foraktelige små rotter som enten har tatt fiendens parti av rent egoistiske årsaker, eller på grunn av at de er kraftig forvirrede eller rett og slett sinnssyke.

Disse små rottene kan synes å være både flere og «bedre» enn hva de egentlig er, ettersom fienden stadig løfter de frem som «forbilder», «ledere» og «kjendiser» i sin propaganda. Alle kan se dem på sine TV-apparater hver dag, oppsminkede og velregisserte som marionetter i et glitrende, men motbydelig og tragisk, skuespill.

Folket har latt seg vugges inn i en søvnliknende tilstand, og glemt at anledningen til krig og kolonisering nesten alltid har vært, og er drevet av behovet for ny mark og nye ressurser til et spesifikt folk eller en spesifikk rase, når deres opphavlige livsrom ikke lenger strekker til.

kriger

Feighet skal koste

Å mane til soldatenes edleste sider i all ære, men den brutale sannheten er enda den at soldatene må sparkes tilbake til sine stillinger, samtidig som de får høre at feighet er det verst tenkbare, at kampen for folkets overlevelse er viktigst av alt. Offiserene må true og brøle, mane og appellere til soldatene for å stanse dem. En del av dem må gå foran som gode eksempler – men først når de har fått mannskapets oppmerksomhet. En del desertører straffes hardt, ikke for at det er «rett», men fordi det må statueres eksempler, slik at alle skal forstå at feighet kan koste like mye som mot.

En hard kjerne

For å oppnå dette må det et sted under retretten dannes en kjerne av hardføre og realistiske offiserer, underoffiserer og soldater som i sin tur, når autoritet har blitt opprettet, med gulrot og pisk er i stand til å få en voksende skare nordiske menn og kvinner til å stille seg opp i rekkene. Men for dette kreves det disiplin, hensynsløshet og en autoritet bygget på styrke.

Engasjement

26
Delta i debatten

avatar
8 Comment threads
18 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
Tommy NybergHaraldssonDr.PhilAlexander HolmAsk Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Alexander Holm
Alexander Holm

Jeg håper dere i Nordfronts ledelse en dag klarer å realisere det samfunnet og innfører det maktapparatet som dere vil ha. Jeg innser at dere har rett i alt . Adolf Hitler og nazismen har fascinert meg hele livet og jeg synes det er de allierte som fremstår som forbryterne. Jeg har hele tiden hatt en magefølelse av at de alliertes kommando har vridd på historien og stiller det storslåtte Nazi Tyskland i et forkvaklet og dunkelt lys. Skandinavia er helt selvsagt under angrep fra Islam og innvandrere. EU prøver å fjerne nasjonenes grenser -men mislykkes heldigvis. Det finnes en… Les mer »

Mohammed
Mohammed

Einstein reborn

Ask
Ask

“History is always written by the winners. When two cultures clash, the loser is obliterated, and the winner writes the history books-books which glorify their own cause and disparage the conquered foe. As Napoleon once said, ‘What is history, but a fable agreed upon?”
― Dan Brown, The Da Vinci Code

Jan Sørensen
Jan Sørensen

Håper dere innser at dere er en gjeng feiginger selv. Å true meningsmotstandere med vold, å henge de ut på sosiale medier eller det faktum at dere organiserer kamsporttrening på testosteronleirene deres bare underbygger mitt faktum. Enda mer grusomt er det at dere plasserer barberblader og glasskårbiter bak klistremerkene deres slik at dere risikerer å kutte i små uskyldige barn. Det er utrolig feigt og det bør som dere sier «koste». Gå i dere selv og oppfør dere som ordentlige mannfolk.

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz

Dette er det reneste sludder! Vi truer ikke meningsmotstandere med vold, derimot trues vi til støtt og stadiget med vold fra meningsmotstandere. Vi forbeholder oss kun retten til å forsvare oss mot voldelige ytringsfiendtlige elementer, og da fullt og helt innenfor de rammer straffeloven setter med hensyn til nødverge. Hadde vi vært selverklærte pasifister hadde vi ikke kunnet avholdt en eneste offentlig aksjon eller delt ut et eneste flyveblad! Når det gjelder uthengninger så er det igjen noe våre meningsmotstander driver med – det bør være kjent. Men du tenker kanskje på at vi har lagt ut bilder av personer… Les mer »

Johan G
Johan G

Hei Jan, du har kommet til feil nettside.

trackback

[…] Tilbake til skyttergravene […]

Trygve
Trygve

Dere har selvsagt helt rett i at de invaderende horder må repatrieres. Hvis ikke blir det folkemord mot oss. Det er klart for alle som kan se at det eneste utfallet av masseinnvandringen fra MENA er borgerkrig og islamsk styre. Jeg er med dere på det punktet. Jeg blir allikevel litt skeptisk når jeg ser at dere snakker om utvidet livsrom og sånt. Da ser jeg jo for meg at den samme feilen som Hitler gjorde med Russland fort kan gjøres igjen. Jeg har ikke mistet troen på demokratiet, men er absolutt enig i at dagens politikere er noen korrupte… Les mer »

Johan G
Johan G
anonym
anonym

en ting jeg ikke forstår med dere, dere er nasjonalister, men allikevel virker det på meg som at dere synes tyskernes okkupasjon av Norge var legitim. Jeg har lest en del historie og jeg tror ikke på at Tyskland ene og alene var skyld i andre verdenskrig, jeg mener at land som Polen, Tsjekkoslovakia, Frankrike, UK, Sovjetunionen, USA og Tyskland alle var medsyldig i krigens utbrudd. En kan snakke om hvem som var good guys og bad guys, men Norge er en nasjon ikke noen linjer på et kart, jeg mener derfor at krig mot Tyskland var legitim fordi de… Les mer »

Tom

Tysklands okkupasjon av Norge var legitim. Britene hadde planer om å invadere Norge ettersom Tyskland mottok jernmalm fra Sverige igjennom narvik i Norge. Britene hadde allerede senket flere tyske handelsskip i Norske nøytrale farvann. Okkupasjonen av Norge var heller ikke ment som en permanent okkupasjon. Den var rett og slett en strategisk nødvendighet for å ha en sjanse om å vinne krigen.

Daggi
Daggi

Ærlig talt Tom!
Jeg, som så mange andre flotte Skandinavere og Europeere hater den syke innvandringen av ekle fremmedelementer. Men når du forsvarer den tyske okkupasjonen av Norge, er det pinadø slutt. Dette går ikke an. Skjerp deg!!!

Martin
Martin

Daggi, Tom har jo retti sin argumentasjon. Alt jeg ser fra deg, er at det er tungt for deg å fordøye hans argumenter.
Det er du som skal skjerpe deg, Daggi.
Du bør virkelig sette deg inn i hva Tyskerne på den tiden kjempet for og hvilke konsekvenser Tyskernes (nasjonalsosialismens/nasjonalismens) tap skulle ha for de ulike Europeiske folkene og nasjonene i dag.

Alexander Holm
Alexander Holm

Men Tysllaæd okkuperte Norge for å innlemme oss i det storslåtte Germanske riket ,ikke for å skade oss!

Dr.Phil
Dr.Phil

Daggi, åpenbart så hater du hva globalistene har å by på, og bra er det. Men, du har nok latt deg forføre av deres propaganda om «fiendtlig okkupasjon» ettersom du nå faktisk står på deres side og fordømmer fortidens nasjonalisters kamp mot globalister. Det at folk som kaller seg nasjonalister idag hyller de som kjempet på kommunistene og sionistenes (globalistenes) side, mot nasjonalistene, er rett ut tragisk. Snakk om å ha latt seg lure av deres propaganda. Fordømmer man den hjelp de tyske nasjonalister forsøkte å bidra med, og attpåtil hyller de som tok parti med bolsjevikene og sionistene, så… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Haakon og Hambro satset alt på at Norge skulle komme på (((rett side))) i verdenskrigen, men satstes feil og måtte rømme som feige hunder med alt gullet som de stjal fra oss, når tyskerne kom engelskmennene i forkjøpet.

Hvorfor skulle tyskerne tillate et engelsk okkupert Norge å tjene som base for RAF-bombefly som ville pulverisert hele deres nordflåte og de store byene i nord Tyskland?

Island ble okkupert av engelskmenne den 10. mai 1940. Ringer det en bjelle?

anonym
anonym

alt det dere nevner er kjent stoff, men jeg sier igjen, hvordan kan det være legitimt? vi er en fri nasjon som skal stå utenfor tysk eller engelsk okkupasjon. en stolt nasjon er ikke noen linjer på et kart. er da amerikas militære nærvær i tyskland legitimt for å stoppe en russisk aggresjon? for meg blir tysk okkupasjon det samme som vi får idag, fremmedstyre av det norske fedreland og det er uakseptabelt enten det er svensker, tyskere eller somaliere som skulle stå bak.

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Ok. La meg ta et eksempel: Du bor i villa B i Jøssingveien, men på hver side av hagen din grenser du opp til nabo A og nabo C.

Nabo A liker ikke nabo C og sender snørrungene sine over hekken for å bruke din hage B som base til å kaste stein i hodet på småungene til nabo C. Dette gjentar seg flere ganger og nabo C forstår til slutt at du, tøffel-nabo B., ikke kommer til å foreta deg noe.

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Konklusjon:

Din manglende evne og vilje til å jage snørrungene vekk fra din eiendom gjør at nabo C dermed har full legitimitet til å tre inn i din hage og sette opp et piggtrådgjerde mot tomt A. som er høyt nok til at ungene i hans egen hage kan leke i fred uten å få steiner i hodet.

anonym
anonym

fint det, politikerne den gang var nok det, men vi hadde et folk som var helt annet, våre motstandsfolk kjempet hardt og mange betalte den ultimate pris for Norge. på meg synes jeg dere forsvarer interessene til tyskland mer enn de norske, en ting er at dere beundrer hitler, men dere må da ikke støtte fyren i alt han foretok seg. jeg som norsk nasjonalist, kan aldri støtte noen form for okkupasjon av en fremmed makt i Norge.

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Flott at du er villig til å ta en kule for Erna. Det setter hun nok sikkert pris på.

Alexander Holm
Alexander Holm

Tyskland okkuperte oss for å innlemme oss i det Germanske riket. Fordi tyskerne mente jo at vi nordmenn er en del av den ariske rasen.
Vi er jo det.
I stedet blir vi nå invadert av svartinger som ikke er vakre i det hele tatt. Og religionen deres er like dritstøgg som hudfargen deres.

Alexander Holm
Alexander Holm

En sak som forvirrer meg veldig er hvorfor fortsetter myndighetene å ta inn muslimer samtidig som muslimer angriper vestlige land i terrorangrep!???! Og hvor kommer IS fra? Og hvorfor i alle dager skal Norge hente hjem barn av IS krigere? Altså man viser mer humanisme overfor personer som ikke er norske og som er barn av terrorister enn overfor våre egne landsmenn

Haraldsson
Haraldsson

Fordi «the chosen ones» tjener på en slik strategi. Det forvirrer deg nok fordi du ikke har satt deg inn i jødespørsmålet?

* The oded yinon plan
* Flyktningkrise
* Kalergi plan

Sett deg inn i dette, så burde du forstå hvorfor kriger føres for Israel og jødiske interesser, hvorfor og hvem som står bak den orkestrerte flyktningkrise, samt hvorfor dagens folkemordspolitikk er en realitet innad i hvite nasjoner.

https://www.bitchute.com/playlist/C6Q0fAMEuw0J/

Alexander Holm
Alexander Holm

Kan dere i Nordfront vær så snill å ta kontakt med meg over mail??? Jeg opplever Norge nå som er dødt skall ,et samfunn uten retning, kaldt og menneskefiendtlig .
Jeg leter desperat etter noe å vie livet til _noe som er verdig å leve for. Et folkefelleskap -der alle er helt like- og alle slåss for samme sak – der alle har like mye å tape ,og like mye å vinne – fordi alle er like mye verd – og alle har samme opphav -samme rase -samme nasjonalitet- samme kultur og samme overveldende vilje -til å seire

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg