Hjem Nyheter Tilbakestående Trump-motstandere brenner sine sko i protest

Tilbakestående Trump-motstandere brenner sine sko i protest

ABSURDISTAN Trump-motstandere har begynt å brenne sine sko i protest mot skomerket New Balance. Dette fordi New Balance uttrykte støtte til Trump etter valget.

Trump_NewBalance

Den amerikanske skoprodusenten New Balance var det første selskapet som offentlig uttrykte støtte til den nyvalgte presidenten Donald Trump.

– The Obama admin turned a deaf ear to us & frankly w/ Pres-Elect Trump we feel things are going to move in the right direction.

Uttalelsen har ikke gått upåaktet hen hos tilbakestående Trump-motstandere, som i protest har begynt å legge ut bilder og videoer på sosiale medier av at de brenner og kaster sine egne New Balance-sko.

New Balance uttalte senere til Sole Collector at støtten til Trump blant annet handlet om USAs handelsavtaler, ettersom de er det eneste selskapet som fortsatt produserer sine sko i USA. Trump har nemlig uttalt at han aktivit vil støtte produksjon i USA og straffe de som produserer sine produkter i utlandet.

– Som det eneste store selskapet som fortsatt lager joggesko i USA, har New Balance et unikt perspektiv på handel og handelspolitikk ved at vi ønsker å lage mer sko i USA, ikke mindre.

Uttalelsen gjorde ikke Trump-motstanderne klokere, og bilder av brennende sko har fortsatt å hagle på sosiale medier.

Kilde:
Folk brenner og kaster sko etter støtte til Donald Trump