Hjem Nyheter Jøder retter tilslørte drapstrusler mot Ye i etterkant av Infowars-utspill

Jøder retter tilslørte drapstrusler mot Ye i etterkant av Infowars-utspill

YE Tynt tilslørte trusler rettet mot Ye fra prominente jøder har akkumulert siden rapperens nå beryktede gjesteopptreden på Infowars.

Ye i løpet av hans nå beryktede gjesteopptreden på Infowars. Bilde: Skjermdump/Twitter.

Torsdag forrige uke var Ye (tidligere kjent som Kanye West) en gjest på Alex Jones sitt Infowars, muligens verdens mest kjente konspirasjonsprogram. I løpet av sendingen kom Ye med flere positive utspill om både Adolf Hitler og «nazister», og benektet til og med Holocaust foran en tydelig ukomfortabel Jones.

Hendelsen førte til at Ye igjen ble suspendert fra Twitter pga. vage beskyldinger om «oppfordring til vold», etter at Elon Musk tidligere hadde ønsket rapperen velkommen tilbake til plattformen sin.

Det har imidlertid også blitt spekulert i at Musk sin reelle motivasjon for å fjerne Ye, til tross for å ha gjort et poeng ut av at han ville gjøre om plattformen til en bastion for ytringsfrihet, var en tweet fra Ye som avbildet Musk sammen med hans nære venn, den jødiske mediemogulen Ari Emanuel.

Skjermdump/twitter.

Ye sine utspill har ført til en storm av raseri blant liberale eliter og ble direkte fordømt av President Joe Biden.

Enkelte utspill fra prominente jøder har imidlertid gitt inntrykk av å utgjøre tilslørte drapstrusler.

Den jødiske MAGA-aktivisten Jacob Wohl, som har hevdet tilknytning til israelsk etterretning, kom med en merkelig insinuering om et forestående selvmord for Ye:

Skjermdump/twitter.

Den jødiske konservative kommentatoren Ben Shapiro kom med en lignende uttalelse på programmet sitt:

Også fra liberale politiske hold har det kommet merkelige utspill. I en rasende monolog på det liberale nyhetsshowet «The Young Turks», der han blant annet henviste til Ye som «tidligere menneske», skriker den jødiske komikeren Ben Gleib på at tidspunkt: «Du [Ye] er utstøtt fra livet!».

Dette er ikke det første eksempelet på trusler rettet mot Ye fra jødiske hold. I begynnelsen av november delte rapperen det som visstnok skal ha vært meldinger fra den velkjente jødiske kjendistreneren Harley Pasternak der Pasternak truet Ye med å få ham sperret inne på en institusjon.

I meldingen skal Pasternak ha skrevet det følgende til Ye:

Jeg kommer til å hjelpe deg på en av noen få måter… Først så setter du og jeg oss ned og har en elskverdig og åpen samtale, men du bruker ikke banneord, og alt som diskuteres er basert på fakta, og ikke noe sinnsykt som den dumme vennen din fortalte deg, eller som du så i en tweet.

Videre skrev Pasternak:

Andre mulighet, jeg får deg institutisjonalisert igjen hvor de vil medisinere driten ut av deg, og du drar tilbake til zombieland for alltid. Play date med barna vil rett og slett ikke bli det samme.

Ye kommenterte Pasternaks trusler med det følgende:

Dette er hvordan en Hollywood-trener snakker til en langt mer innflytelsesrik svart kjendis når vi trår over streken.