Hjem Nyheter Norden Tjukkas-feminister organiserer seg – truer med kakespising

Tjukkas-feminister organiserer seg – truer med kakespising

12

KULTURMARXISME Overvektige feminister har dannet en organisasjon kalt Malmö Fat Front. Truer med mye offentlig kakespising.

Det var i sammenheng med arrangementet Feministisk festival i Malmö at gruppen Malmö Fat Front i helgen arrangerte en filmkveld og diskusjon om en såkalt strukturell diskriminering som de mener pågår mot overvektige mennesker.

Gruppen kjemper for at overvektige skal ha like muligheter som alle andre, og mener det blant annet er vanskeligere for tjukke mennesker å få jobb, at de får dårligere lønn og behandling ved sykehus.

– Det er en kamp for at tjukke mennesker skal få synes i samfunnet og ikke diskrimineres, forteller Liv Olofsson Lundström fra Malmö Fat Front.

I mai arrangerte de matglade feministene en piknik i Folkets park i Malmö, hvor det blant annet ble servert cupcakes for å markere «No diet day», som var en slags anti-slanke-dag.

– Alle påpeker daglig for meg at jeg ikke burde spise en kake til, men i dag skal jeg faen meg spise en kake til, sa Caroline Bjartling fra Malmö Fat Front.

Bjartling uttalte videre at det kom til å bli mye offentlig kakespising, noe hun trodde kom til å provosere visse.

Kilder:
Tjocka feminister samlar sig – bildar Malmö Fat Front

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
12 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Andreas
Andreas
5 år siden

når man tror man har hørt og sett alt dagens samfunn får til så blir man nok engang sjokkert…

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Denne dama bør IKKE gå og ta seg enda en bolle.

Om ikke annet så inspirerer hun oss andre, meg selv inkludert, til å komme i bedre form ved å fremstå som det ekstremt negative eksempelet hun er på et sykt sinn i en syk kropp. Håper hun får en form for hjelp.

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
5 år siden

Odins to ulver Gere og Freke betyr rett og slett «gjøre» og «frekk». Det er to egenskaper ved legemsbygging: aktivitet og pågåenhet. Det er ulveungenes lek i naturen.

Det handler om å utvikle styrke og hurtighet. Det, å «gjøre» noe gjentatte ganger, utvikler muskulatur og blodsystem. Det, å utvise «frekkhet» innenfor spillets regler i konkurransesport, utvikler reflekser og nervesystem. Perfekt kriger er sterk og snar.

Roar
Roar
5 år siden

Spis i vei. Er vel ingen andre enn deg selv som rammes, foruten for de nærmeste som kanskje ville hatt deg i bedre form, om de var venn nok til å si ifra. Helsa må man ta vare på.

Tom
Tom
Svar til  Roar
5 år siden

det vil koste skattebetalerne når de må på sykehus og opereres og senere leve på piller og insulin resten av livet

Velden
Velden
5 år siden

Spise en kake? Andre spiser kake-stykker..

De super-feite setter vanlige overvektige i skyggen og det ikke bare for de er så store, mange som lider av livsstil og folke/kultursykdommer får ikke hjelp. Næringsverdien i maten som er tilgjengelig er redusert til alarmerende nivå hvor slankeprodukter har tatt overtak. Noen av oss trenger den næringen. Slanke-mat i vanlige matvarebutikker er like bak mål som privatiserte apoteker hvor profitører og degenererende befolkning som jo er politikkens prioritering får herje vilt på alle andres kostnad.

Betal for vekta de, jeg gjør det allerede. Betaler for DIN vekt.

Sina Staes Janevska
Sina Staes Janevska
5 år siden

hehe ja ja, la dem få spise seg til døde hehehe

Elisabeth Skifjeld
Elisabeth Skifjeld
Svar til  Sina Staes Janevska
5 år siden

Det kalles å ha glede av andres smerte og lidelse: sadist.

Glk
Glk
Svar til  Elisabeth Skifjeld
5 år siden

Hvordan er det «smerte» og «lidelse» når de i sin fulle bevissthet påfører seg selv skadene ved og proppe seg full med alskens usunn mat? Fettsekkene elsker jo nemlig å spise, det er deres dop.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Elisabeth Skifjeld
5 år siden

Gayle Rubin and Patrick Califia, perceive BDSM as a valid form of expression of female sexuality.[3] Some lesbian feminists practice BDSM and regard it as part of their sexual identity.[4
https://en.wikipedia.org/wiki/Feminist_views_on_BDSM

knut
knut
5 år siden

Fat-acceptance. Jeg har faktisk sett mye om dette temaet av en Youtuber kalt «Hunter Avalone» (250 k subscribers) Han er en ung kul fyr som slåss mot kultur marxisme (Feminisme, SJW kultur, Islam, Fat-acceptance og black lives matter) Kanalen anbefales. God underholding.

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
5 år siden

Det er som tatt rett ut av en skrekfilm … dessverre tar disse degenererende kreftene stadig større plass i våre samfunn (no pun intended), med det grufulle resultat at vi ender opp med å leve i et skrekkvelde. Så til deg som fortstatt sitter på gjerdet å lurer på om du bør ta steget fullt ut og melde deg inn i motsstandsbevegelsen vil jeg spørre: Hva venter du på? Sammen er vi sterke, og styrke behøver vi om vi skal kunne bekjempe galskapen som tar over stadig mer av våre samfunn. Vent ikke til det er for sent – kampen… Les mer »