Hjem Nyheter Norden Tjukkas-feminister organiserer seg – truer med kakespising

Tjukkas-feminister organiserer seg – truer med kakespising

KULTURMARXISME Overvektige feminister har dannet en organisasjon kalt Malmö Fat Front. Truer med mye offentlig kakespising.

Det var i sammenheng med arrangementet Feministisk festival i Malmö at gruppen Malmö Fat Front i helgen arrangerte en filmkveld og diskusjon om en såkalt strukturell diskriminering som de mener pågår mot overvektige mennesker.

Gruppen kjemper for at overvektige skal ha like muligheter som alle andre, og mener det blant annet er vanskeligere for tjukke mennesker å få jobb, at de får dårligere lønn og behandling ved sykehus.

– Det er en kamp for at tjukke mennesker skal få synes i samfunnet og ikke diskrimineres, forteller Liv Olofsson Lundström fra Malmö Fat Front.

I mai arrangerte de matglade feministene en piknik i Folkets park i Malmö, hvor det blant annet ble servert cupcakes for å markere «No diet day», som var en slags anti-slanke-dag.

– Alle påpeker daglig for meg at jeg ikke burde spise en kake til, men i dag skal jeg faen meg spise en kake til, sa Caroline Bjartling fra Malmö Fat Front.

Bjartling uttalte videre at det kom til å bli mye offentlig kakespising, noe hun trodde kom til å provosere visse.

Kilder:
Tjocka feminister samlar sig – bildar Malmö Fat Front