Hjem Nyheter Norden To aviser dømt for tankekriminalitet

To aviser dømt for tankekriminalitet

5

SVERIGE I dag ble de to kvinnene som har vært ansvarlige utgivere for Nordfront og Motståndsrörelsen.se dømt.

Falun tingrett kunngjorde i dag dommen mot Elin Reinhardt og Emma Karlsson. Reinhardt er ansvarlig utgiver av Nordfront og Karlsson har tidligere vært det for Motståndsrörelsen.se.

I dommen mot Nordfront ble Reinhardt frikjent på et av punktene som Justiskanslerens (JK) aktor forsøkte få henne dømt for: et bilde av en t-skjorte med teksten «Heig Isel». Tingretten var ikke enig i aktor om at teksten i seg selv automatisk kan tolkes til en kriminell uttalelse.

Reinhardt ble derimot dømt for et annet tilfelle der den samme t-skjorten var synlig i en artikkel som ifølge tingretten virker ha beskrevet personen som hadde den på seg som en «nasjonalsosialistisk aktivist». Å skrive om nasjonalsosialistiske aktivister og vise bilder av en t-skjorte med teksten «Heig Isel» er hver for seg helt lovlig, men ifølge tingretten blir det ulovlig om man kombinerer dem for da kan leseren innbille seg at det står «Sieg Heil» på t-skjorten og at artikkelen er en sublim hyllest av Det tredje riket, hvilket i sin tur blir en hyllest av «holocaust», hvilket i sin tur blir en form av uttrykk for forakt av jøder og i sin tur da blir «hets mot folkegruppe».

Reinhardt ble også dømt for Nordfronts raljerende og humoristiske gjennomgang av hvordan Netflix satt inn svarte skuespillere i hvite roller i TV-serien The Witcher.

Fire artikler dømt på grunn av deres «undertone»

Angående tiltalen mot Karlsson og Motståndsrörelsen.se handlet det utelukkende om publiseringer som handlet om laseraksjonen mot «holocaust»-konferansen i Malmö. Fire av artiklene uttrykte ifølge dommen egentlig ingen mening om aksjonen, men hadde en «hyllende undertone» og skal bare på det grunnlaget dømmes; dette også til tross for at budskapet som ble projisert – «Holocaust er en bløff» – er fullstendig lovlig å uttrykke i Sverige. En femte artikkel som var et intervju med en av de anonyme aktivistene som gjennomførte aksjonen beskrives av tingretten som at den «uttrykkelig hyller» aksjonen og ble derfor også dømt.

For disse tankeforbrytelsene ble både Karlsson og Reinhardt dømt til betinget fengsel og bøter.

Opprinnelig publisert på Nordfront.se.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Trodla Gubben
Trodla Gubben
1 måned siden

Svensk tingrett er totalt patetisk hjernevasket av Jødisk maktelite, så det er til å grine av de ikke-eksisterende tankeforbrytelsene, som det hevdes er gjort av Elin Reinhardt og Emma Karlsson. Nå får det meg jammen være nok forbanna visvas med den sionistiske dikteringen, der den ufyselige trakasseringen av våre #DNM-søstre er totalt forkastelig og ikke-akseptabelt. Nettopp!, og sant skal sies at «Holocaust er en bløff», og dette skulle tross alt ha hvert svært så enkelt å ta innover seg, og da uansett om man er politisk riktig eller ikke, o.l.

gatelykter
gatelykter
1 måned siden

‘Svensk tingrett er totalt patetisk hjernevasket av Jødisk maktelite’ — Svensk tingrett og alle Autoriteter som støtter jødene (((ER))) jødisk maktelite.

Trodla Gubben
Trodla Gubben
Svar til  gatelykter
1 måned siden

Som sagt er det snakk om jødiske maktelite-jøder med jødisk genetikk og jødisk blod i årene, og de som er jernevasket av disse jødiske pampene er underdanige sionister. Men, som jeg sa, de som åler seg etter disse krypene, vil de alle bli ansett som fiender, og da vil de alle havne i samme kategori.

gatelykter
gatelykter
Svar til  Trodla Gubben
1 måned siden

Nettopp. Dem må settes i samme kategori.

Barbara Spectre bor visst i Sverige….

Trodla Gubben
Trodla Gubben
Svar til  gatelykter
1 måned siden

Den sistnevnte jødiske heksa i teksten din bør huskes utenat, og hun var også førstnevnte i min tekst uten å nevne det i klartekst. Ja, hun er helt ekkel, den jødiske aktivisten, og hun er ikke helt alene, så vi blir ikke arbeidsledige. Apropos sistnevte, har Barbara Spectre et stort jødisk spindelvevsnettverk, og dem oppfordrer oss indirekte til å nedkjempe deres fiendtlighet.