Hjem Nyheter Norge To masseslagsmål i Oslo – med macheter, balltrær, kniver og jernrør

To masseslagsmål i Oslo – med macheter, balltrær, kniver og jernrør

7

FLERKULTUR To ulike masseslagsmål brøt fredag kveld ut i Oslo. Totalt var over 60 personer involvert, og det ble tatt i brukt både kniver, macheter, balltrær og jernrør. Samtlige involverte var av utenlandsk opprinnelse, melder politiet.

Illustrasjonsfoto

Fredag kveld oppstod det to masseslagsmål på kort tid. Det første fant sted på Tøyen hvor 10 til 15 personer gikk til angrep på hverandre med macheter og kniver. Cirka en en time senere slåss omkring 50 personer med balltrær på Furuset.

Operasjonsleder ved Oslo politidistrikt, Tor Jøkling, forteller til VG at tre personer lå skadet på bakken, da politiet ankom åstedet i Tøyen. Ifølge Jøkling så leter bevæpnet politi etter gjerningsmennene:

– Da vi kom til stedet løp folk i alle retninger, men vi fikk kontakt med tre stykker som fremstår som skadet. Skadeomfanget er ukjent, men de ivaretas av ambulansepersonell. Vi fikk informasjon om at de som stakk av var i besittelse av kniver og macheter. Våre mannskaper er bevæpnet av den grunn.

Samtlige gjerningsmenn beskrives som personer av utenlandsk opprinnelse av politiet.

Furuset skole, åstedet for masseslagsmålet.

Slåss med balltrær og jernrør

Like etter klokken 21.00 brøt det ut enda et masseslagsmål. Denne gangen på Furuset. Ifølge Jøkling var det omkring 50 personer involvert, som gikk løs på hverandre med balltrær og jernrør.

– Vi fikk flere telefoner om at rundt 20 personer sloss. Noen har balltrær og andre ligger nede på bakken og blør. Vi har flere enheter og ambulanser på vei til stedet, sier operasjonsleder Jøkling til VG. 

Ifølge politiet så skal slåsskampen på Furuset ha vært avtalt på forhånd mellom ungdom fra Drammen og Furuset. Samtlige skal ha vært i 15- til 16-årsalderen.

Gruppen fra Drammen var på åtte personer, og ble bortvist fra stedet og ble plassert på et tog tilbake til Drammen. Gruppen fra Furuset var på omkring 40 personer. Også her skal samtlige involverte ha vært av utenlandsk opprinnelse.

Kilde:
To masseslagsmål i Oslo på kort tid – angrep med macheter og balltrær

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Mann med hatt
Mann med hatt
5 år siden

Intet nytt under solen.
Det var ikke sånn når jeg vokste opp på 70/80 tallet.

Forbanna svartinger! Få dem ut!

Andreas
Andreas
5 år siden

berikelsen slår til igjen ser jeg 🙂

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
5 år siden

Glyksborgerhoffjødenes plan for å unngå avsløring er å importere sosial uro, for å avlede oppmerksomheten fra dem selv som jødeproblemet, og flytte fokus over på brød, sirkus og gladiatorkamper i gatene.

Klassekamp med macheter er den nye nazijakten rettet imot alle holocaustnektende quislinger som glyksborgerhoffjødene utpeker, hvilket betyr alle som søker sannhet utenfor kommunistenes hjernevask.

http://kongsverre.no/hurlumhei-pa-slottet.jpg

urban66
urban66
5 år siden

Får jo inderlige håpe at de slår hverandre i hjel, leit at det skjer på norsk jord og at kostnadene til opprydding skjer på vår bekostning.

Ungdom
Ungdom
5 år siden

Merker att det er småskummelt å være ung nå tildags. Er veldig glad for att jeg bor ute på bygda og ikke inne i Oslo, lillestrøm og omegn

Ekte nordmann
Ekte nordmann
5 år siden

Synd de slåss mot hverandre.. Burde slått seg sammen å heller gått etter slikt pakk som var i Halden i går.

trackback
5 år siden

[…] To masseslagsmål i Oslo – med macheter, balltrær, kniver og jernrør To masseslagsmål i Oslo på kort tid – angrep med macheter og […]