Hjem Nyheter Norge «To minutters hat» i Steinkjer mante til konfrontasjon mot meningsmotstandere

«To minutters hat» i Steinkjer mante til konfrontasjon mot meningsmotstandere

7

SJOKKET Sjokkerte over at det finnes en politisk opposisjon som delte ut politiske løpesedler i Steinkjer sist helg, samt det faktum at mange folk er enige og tar imot med et smil, så mobiliserte intolerante globalister seg i Steinkjer torsdag kveld for å mane til konfrontasjon mot politiske meningsmotstandere.

Illustrasjonsfoto.

Det var torsdag kveld at et antall personer hadde samlet seg i Steinkjer for å delta i «to minutters hatet», hvor det ble manet til konfrontasjon mot politiske meningsmotstandere, ifølge Trønder-Avisa. Bakgrunnen for samlingen var at asylaktivisten Ida Westerhus lørdagen før hadde opplevd en «grusom opplevelse» da hun ble tilbudt et aldri så lite flyveblad fra Motstandsbevegelsens aktivister, som da gjennomførte en offentlig flyvebladsutdeling i byen.

Ifølge Trønder-Avisa var aktivistenes formål med flyvebladsutdelingen «å skape fremmedfrykt», men Westerhus «druknet hatet […] ganger tre hundre».

Varaordfører Øystein Bjørnes (H) deltok på arrangementet og var «stolt» og mente at det ikke var aggresjon under samlingen. En deltaker anså at de fremmøtte «reiste seg mot hat og ekstremisme».

Frihetskamp har vært i kontakt med Tommy Olsen, sjef over Den nordiske motstandsbevegelsen i Norge, og spurt om en kommentar til saken:

– Ja, vi vet jo godt hva de mener og vil når de maner til konfrontasjon mot politiske meningsmotstandere, det har vi jo sett en rekke ganger nå. Bare nå sist lørdag ble en nasjonalsinnet kvinne angrepet av tre maskerte menn i Trondheim. Men ethvert angrep på oss vil bli slått tilbake med full kraft, vi har ingen som helst planer om å legge bånd på oss selv, sensurere oss selv, men kommer til å fortsette å dele ut politisk materiale til de som vil ta imot, og det til tross for meningsmotstanderes evige hyling.

– De kan mobilisere sine politiske meningsfeller fra sør til nord så mye de vil, og de må jo gjerne stå der og hisse hverandre opp over at andre benytter sin rett til å ytre seg og sin politikk, men vi kommer uansett til å gå fremover som før og lar oss ikke skremmes av deres oppmoding til konfrontasjon. Mange liker vår politikk og vårt budskap, mens enkelte meningsmotstandere blir helt rabiate. Vi tenker dog ikke å la de rabiate vinne frem bare fordi de skriker høyest.

Les også:
FILM: Hvorfor selvsensur er så farlig
Tankeeksperiment for forbudsivrige feminister
Ervin Kohn vil innføre diktatur i demokratiets navn – SV henger seg på
Lederperspektiv #4: Er nasjonalsosialismen for ytringsfrihet?
Er Den nordiske motstandsbevegelsen antidemokratisk?

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Vårt budskapet og vår politikk skal frem og ingen kan stoppe oss

Velformulert svar av herr Olsen.

Richard
2 år siden

Det er typisk venstrebliven oppførsel. Ser på profilen til denne individen at det er snakk om støtte til både kommunisme og massinvandring. Det er bestandig samme fremgangsmåte der det er snakk om å lave en masse støy, innta offerrollen og slenge ut påstander om at konservative holdninger er rent hat som skal forbys. De må gjerne fortsette med det slik at folket fortsetter å se hvem som klarer å opptre både saklig og respektabelt samt hvem som ikke klarer å mestre den oppgaven.

Jan-Christopher
2 år siden

La dem sutre og klage så mye dem vil, det stopper ikke oss. Vi har kommet for og bli og vi gir oss ikke. Det er definitivt ikke siste gang Motstandsbevegelsen besøker Steinkjer, det er helt sikkert. Og med et oppmøte på 200 i en by oppført med 20.000 innbyggere, dvs. 2%, kan man vel fastslå at det absolutt ikke er kun deres gater… Hvor mange av de 200 oppmøte som var tilreisende opplyses ikke heller om…

LENGE LEVE NASJONALSOSIALISMEN!

Heimdal
Heimdal
2 år siden

Batikkheksene pakker inn folkeutbyttet med svarte talglys, blodrødt «godt» hat, krokodillekjærlighet og anti-norsk omtanke

H.L
H.L
2 år siden

Hylekoret bør lære seg å holde kjeft og forstå at det også finnes en god del mennesker som mener noe annet enn dem selv. De oppfører seg jo som noen små grinunger.

H.L
H.L
2 år siden

Liker de ikke det som står på flyvebladet så kan de jo bare levere det tilbake eller kaste det, slik vi selv gjør når eksempelvis noen fra Rødt deler ut flyveblad.

trackback
2 år siden

[…] mer: «To minutters hat» i Steinkjer mante til konfrontasjon mot meningsmotstandere Offentlig aktivisme i Norge, Sverige og […]