Hjem Nyheter Norge To nordafrikanere etterlyst etter voldtektsforsøk på Voss

To nordafrikanere etterlyst etter voldtektsforsøk på Voss

VOSS: To menn av antageligvis nordafrikansk opprinnelse er etterlyst etter at en kvinne i 20-årene ble forsøkt voldtatt i sentrum av Voss natt til lørdag.

Illustrasjonsfoto.
Illustrasjonsfoto.

Natt til lørdag i Voss sentrum ble en kvinne i 20-årene utsatt for vold og voldtektsforsøk av to menn av utenlandsk opprinnelse. Til Dagbladet forteller fungerende lensmann Bjørn Inge Aarsand ved Voss lensmannsdistrikt skal kvinnen ha gjort kraftig motstand og skreket om hjelp, og dermed sluppet med skrekken.

– Hun har klart å rive seg løs fra angrepet med fysisk motstand og skrike etter hjelp.

Gjerningsmennene flyktet til fots fra åstedet, da vitner ankom for å hjelpe kvinnen. Lensmannen forteller videre at politiet er på sporet og ser lyst på etterforskningen.

– Vi er på sporet, og vi vet hva vi leter etter. Om vi ikke nødvendigvis har fulle navn, så har vi så gode beskrivelser at vi har et håp om at vi klarer å komme i kontakt med dem snart.

Gjerningsmennene blir beskrevet som to unge nordafrikanske menn.

Saken settes også i sammenheng med et annet overfall som fant sted ved Jernbanestasjonen i Voss. Hendelsen fant sted for to måneder siden, og en 18 år gammel jente ble da utsatt for seksuelt overgrep.

Kilde:

Etterlyser to menn etter valdtektsforsøk
– Vi er på sporet, og vi vet hva vi leter etter