Hjem Nyheter Norge To asylsøkere drept i Trondheim – mistenkt asylsøker skutt

To asylsøkere drept i Trondheim – mistenkt asylsøker skutt

7

FLERKULTUR Fire utenlandske tenåringer er skadet i en voldshendelse i Trondheim. To er drept, én er skadet og den antatte gjerningsmannen ble skutt av politiet under pågripelsen. Alle de fire er enslige asylsøkere fra Afghanistan.

Politi på sentralstasjonen i Trondheim.
Politi på sentralstasjonen i Trondheim.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Oppdatering: Alle de fire involverte er asylsøkere som kom til Norge som enslige mindreårige fra Afghanistan.

Det var mandag kveld at politiet fikk melding om en voldshendelse på en privat adresse i Trondheim. Inne i en leilighet fant de to skadde personer, hvorav én ble erklært død på stedet. Den andre ble erklært død på sykehus. En mistenkt gjerningsmann ble skutt i beinet av politiet under pågripelse på Trondheim sentralstasjon.

– Tilstanden for den antatte gjerningsmannen er alvorlig, men stabil, sier leder for felles enhet for etterretning og etterforskning i Trøndelag politidistrikt, Anders Sunde Eidem.

Ifølge politiet er det fire utenlandske tenåringer involvert. I tillegg til de to drepte og den skadde antatte gjerningsmannen er en fjerde tenåring skadet.

– Det er fire menn involverte, alle er i slutten av tenårene. De befant seg sammen i leiligheten. Vi har ikke noen sikker identifikasjon, men alle er av utenlandsk opprinnelse, sier politiadvokat Eli Reberg Nessimo.

Politiet opplyser at det ikke var brukt skytevåpen i voldsutøvelsen, men et redskap. Motivet og bakgrunnen til hendelsen er foreløpig uklar, men politiet mener at de har kontroll over situasjonen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

De tar med seg voldsmentaliteten til Norge, og i dette tilfellet rammet det noen av deres egne. Iblant rammer det nordmenn, som i naivitet har gitt dem opphold og «beskyttelse».

Nordboer
Nordboer
3 år siden

Igjen er det skjeggbarn fra Afghanistan. Det er nok nå!

Torskmednugatti
Torskmednugatti
3 år siden

La dem utslette hverandre slik at dem minsker i antall. Så kan vi Europeere i mellomtiden fokusere på og vokse oss sterkere og flere.

Snikje Bjørn
Snikje Bjørn
3 år siden

Roidspolice ….Steady as a rock ….

Anonymsurfer
Anonymsurfer
3 år siden

Skjeggbarna får trolig høre av ymse menneskerettighetsadvokater at de bare trenger å drepe noen hvis de får endelig avslag på asylsøknaden og står i umiddelbar fare for å bli sendt ut av landet.

Kohn & Co er vel temmelig deppa i kveld for at det ikke gikk ut over noen hvite/nazier.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
3 år siden

Lurer på om jeg noen gang kommer til å komme meg over sorgen))

Arno
Arno
3 år siden

Ved ikke å skyte skikkelig påførte politiet oss millionkostnader — og kanksje framtidige drap.