Hjem Nyheter Europa Tobarnsmor arrestert etter å ha kritisert en «kjønnsbytter» på Twitter

Tobarnsmor arrestert etter å ha kritisert en «kjønnsbytter» på Twitter

1

STORBRITANNIA Det stadig mer ekstremliberale diktaturliknende Storbritannia øker klappjakten på annerledestenkende.

Anthony Halladay kaller seg nå Stephanie Hayden. Å kalle ham for noe annet er kriminelt.

Ekstremliberalismen som vil tillate alle individuelle sosiale og kulturelle uttrykk bortsett fra de som mislikes av systemet strammer grepet om Storbritannias hvite befolkning.

En middelaldrende mann, Anthony Halliday, som nå sminker seg kraftig og går under navnet Stephanie Hayden, politianmeldte den 38 år gamle tobarnsmoren Kate Scottow i desember.

Scottow hadde i følge Halliday «trakassert» kjønnsbytteren ved å kalle ham for skurk, xenofob, rasist, liksomadvokat og mann, hvilket er hva Scottow fortsatt anklages for.

Forbrytelsen kalles i England for «deadnaming» og anses være meget krenkende, for det innebærer at den som har forvandlet seg selv til sin «sanne» kjønnsidentitet blir plagsomt påminnnet om den «falske» kjønnsidentiteten personen ble født med.

Å huske sin naturlige kjønnsidentitet kan – fra LHBTP-lobbyens perspektivs varierende forklaringsmodeller – nemlig være «traumatisk».

Arrestert foran barne – innesperret i syv timer

Tre politimenn søkte i desember opp Kate Scottow i hennes hjem og arresterte henne foran hennes barna. De beslagla – noe som nå virker å være standard prosedyre – hennes mobiltelefon og datamaskin.

Kate Scottow. Tobarnsmor og tankekriminell.

På politistasjonen ble hun behandlet krenkende av politiet ved at de tok hennes biometriske data i form av DNA og fingeravtrykk og innledet et avhør av henne om forbrytelsen som hun påstås ha begått.

Scottow ble innesperret i et celle i sammenlagt syv timer. Saken etterforskes fortsatt og Scottow har ikke fått tilbake sine eiendeler. Det gjør at hun har problemer med å håndtere sine universitetsstudier.

I følge en kjennelse fikk Scottow forbud mot å referere til Halliday som en mann, eller på noen måte koble ham til hans «tidligere mannlige identitet». Scottow nekter for de absurde anklagene og sier at hun har en «dyp og fornuftig overbevisning» om at «det ikke er praktisk mulig å bytte kjønn».

I slutten av januar ble den tidligere politimannen Harry Miller utsatt for et 34 minutter langt avhør, selv om han ikke var mistenkt for noe kriminelt, av en politimann som sa seg representere LHBTP-menneskers rettigheter.

Miller hadde på Twitter likt en limerick om en kjønnsbytter. Han mener akkurat som Kate Scottow at man ikke kan bytte kjønn.

Til tross for at Miller ikke er mistenkt for noe kriminelt er han nå registrert som skyldig til en «hathendelse».

Scottows forbrytelse om å ha uttrykt avvikende meninger om Anthony Halladay er enda ikke etterforsket.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Pøs på med kvinnelige hormoner, kutt av penisen/brett ut kjønnet slik at det ser sånn noenlunde ut som en vagina, dress deg opp som en dame, og vipps så er du en kvinne og kan forlange at andre adresserer deg som det, selv om du er MANN fra unnfangelse og fødsel, og dine indre organer og mannlige trekk viser at BIOLOGISK er du en mann. Men idag skal alle former for avvik tolereres og hylles, og de som ikke vil eller protesterer blir tatt og straffet for «hatkriminalitet». Og (((hvem))) står bak styggekapen, mon?