Hjem Nyheter Norden Tobias Hübinette bekrefter folkeutbyttet – kaller rasefremmede utlendinger for «Sveriges fremtid»

Tobias Hübinette bekrefter folkeutbyttet – kaller rasefremmede utlendinger for «Sveriges fremtid»

6

FOLKEUTBYTTE Den venstreekstreme organisasjonen Expos grunnlegger, Tobias Hübinette, bekrefter det pågående folkeutbyttet, med tall fra Sveriges statistiske sentralbyrå (SCB).

Den antihvite koreaneren Tobias Hübinette har skrevet en artikkel på hjemmesiden sin der han tar opp statistikk om folkeutbyttet. Hübinette beskriver mennesker med utenlandsk bakgrunn som «Sveriges fremtid».

Hübinette henviser til Statistisk sentralbyrå i Sverige (SCB), som i en rapport sier at Sveriges befolkning kan nå 11 millioner innbyggere innen 2029. Dette skyldes masseinnvandring av rasefremmede.

I tillegg informerer Hübinette i artikkelen sin at 55 prosent av innbyggerne i Sverige mellom 25 og 64 år vil ha utenlandsk bakgrunn innen 2029.

Hübinette innrømmer videre at svenske fødsler innen den nåværende aldersgruppen vil minske i antall. Svenske kvinner føder nå i gjennomsnitt 1,62 barn, mens rasefremmede kvinner med opprinnelse utenfor Europa i gjennomsnitt føder mellom 2,13 og 2,95 barn. Rundt 45 prosent av alle barn født i Sverige i 2019 hadde minst én utenlandsk forelder.

I 2045 forventes 50–55 prosent av Sveriges innbyggere å ha utenlandsk bakgrunn. I 2070 forventes 60 prosent av innbyggerne over 65 år å ha utenlandsk bakgrunn.

Den venstreekstreme avisen Expo har nå og da hevdet at folkeutbyttet er en myte spredt av Den nordiske motstandsbevegelsen og andre nasjonale grupper, men nå bekreftes altså dette nok en gang av en person som ikke kan beskyldes for å ha en nasjonalistisk agenda.

Det tidligere AFA-medlemmet Hübinette har uttalt seg på følgende vis om hvite mennesker:

Å føle, eller til og med mene at den hvite rase er dårligere på alle tenkelige nivåer, er naturlig med tanke på deres historie og nåværende handlinger. La den hvite rasens vestlige land gå ned i blod og lidelse. Leve det flerkulturelle, raseblandede og klasseløse økologiske samfunnet! Leve anarkiet!

Les også:
Hvitt folkemord

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
2 år siden

Koreaneren framtid skall ble på søppelfyllingen.

Katrine
Katrine
2 år siden

«Naturlig med tanke på deres historie og nåværende handlinger» Herregud, hele det sitatet høres ut som en dårlig spøk. Kan nesten ikke ta det seriøst.

Heimdal
2 år siden

Koreaneren Tobias Hübinette kommer helt til Sverige for å være en pådriver av en etnisk rensing av svensker. Mens Korea er for koreanere…

Sigøynerkongen
Sigøynerkongen
2 år siden

Tobias kan heller dra tilbake til Sør-Korea og agere for flere rasefremmede utlendinger der. Det landet der trenger kanskje litt mer berikelse.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Det er bare EN vei å gå om vi ønsker å bestå som eget folk, i eget land, og det er å stenge ute OG fordrive de som ikke tilhører vår stamme, og selvsagt føde hvite barn. Det kan virke utopisk men uten er klar visjon om hva som må til blir intet mulig. Jeg er selv kommet til at det kanskje allerede er for sent, men uansett må vi satse på langvarig, seig motstandskamp, som kan ende med tap eller seier, på lang sikt.

Sidsel
Sidsel
Svar til  Proverbs 26:11
2 år siden

Men er det ikke på høy tid å aksjonere?