Hjem Nyheter Globalt Toblerone har blitt halal

Toblerone har blitt halal

5

ISLAMISERING Den populære sjokoladen Toblerone har blitt halal, uten kunders visshet. For hver Toblerone du nå kjøper, støtter du islamsk halal-slakt.

Det jødiske selskapet Mondelez – som også eier Freia-produktene – har siden april i år gjort endringer i Toblerones produksjon. Dette for å kunne halalsertifisere den populære sjokoladen. En mufti, det vil si en rettroende muslim som har rett til å tolke sharia-lover, har blitt ansatt for å kontrollere produksjonen og gi sin velsignelse.

Nyheten om at Toblerone har blitt halal har vekket mye sinne på sosiale medier. Mange mennesker er svært opprørt over det faktum at Mondelez i all stillhet har endret Toblerones produksjon, og således fått halal-motstandere til å spise halal uten deres kjennedom. Det jødiske selskapet har på denne måten lurt sine kunder til å støtte halal-slakt for hver eneste Toblerone kjøpt siden april. Sinte kunder peker på det som for mange virker åpenbart; at dette faller inn under en pågående snikislamisering av hele Vesten. Flere oppfordrer til full boikott.

«Det er på tid å ta farvel med Toblerone», skriver en person på Twitter.

Les også:
Barneskole i Drammen tilbyr kun halalmat til elevene
Norge dobler importen av halal- og koscherslaktet kjøtt
Nasjonalsosialistene innfører dyrebeskyttelseslover i Tyskland

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Har ikke spist Toblerone på lenge, og nå blir det iallfall ingen flere ganger. Vær også klar over at mange kolonialvarer i butikkene er koshersertifiserte, dvs godkjent av jøder, og da betaler vi en kosherskatt på disse varene, ofte uten å være klar over det. Det beste rådet er å kjøpe KUN norskproduserte varer, om de er å oppdrive da. Det blir for vanskelig for de fleste å sjekke opprinnelsen til dagligvarene de kjøper.

Haraldsson
Haraldsson
3 år siden

Halal og Kosher har blitt servert oss i mange år, uten at de fleste har vært klar over det. Ingrediensene i ulike produkter er byttet ut for å være i tråd med Halal og Kosher-lov. En muslimsk mufti, eller en jødisk rabbi kontrollerer produksjonen og gir sin velsignelse, mot litt ekstra profitt i lommene. Lær dere å kjenne deres symboler, så ser du fort hvor mange produkter som er både halal og kosher. Ubevisst støtter man halal og kosher-slakt hver gang man kjøper disse produkter. Counter-jihadistene må gjerne skrike om Halal, men da bør de jammen ikke glemme kosher. Blir… Les mer »

Øyvind Evensen
Øyvind Evensen
Svar til  Haraldsson
3 år siden

Kosher mat har vi nok ikke blitt servert i mange år, dessverre.
Men den muslimske avgudsmaten har vi blitt tvunget til å spise!

Anita Moum
Anita Moum
3 år siden

Tull og tøys! Det er ingenting i sjokolade med nøtter som er haram. Ingenting i sjokoladen er forandret, og det har overhodet ingenting med halal-slakting å gjøre. https://www.dagbladet.no/nyheter/nei-de-har-ikke-halal-endret-toblerone/70590226?fbclid=IwAR2X1YZhKZTeB7gWIlulv-PyeJtcuCftNZArZabG2JBfgShcur8-tTOGvvI

Reodor aka Anonymsurfer
Reodor aka Anonymsurfer
3 år siden

Backpacker blir halal i Marokko:

https://www.reddit.com/r/watchpeopledie/comments/a7q2k4/danish_tourist_butchered_in_morroco/

Og slike moderate muslimer ønsker Høyre-ekstremisten Erna Solberg å få mer av i Norge?!