Hjem Nyheter Norden Tommie Lindhs drapsmann voldtok kvinnen to ganger

Tommie Lindhs drapsmann voldtok kvinnen to ganger

18

FLERKULTUR Sudaneseren Abubaker Mohamed er mistenkt for å ha drept 19-årige Tommie Lindh da han forsøkte å avbryte en pågående voldtekt. Ifølge aktoren som begjærte å arrestere Mohamed, skal han ha voldtatt kvinnen to ganger under natten etter at han hadde nøytralisert Tommie.

Abubaker Mohamed er mistenkt for å ha drept 19-årige Tommie og voldtatt en kvinnelig bekjent av ham.

Det er forsatt noe uklart hva som hendte i leiligheten i Härnösand, en by i Västernorrland, natt til søndag 10. mai, da den 19-årige patrioten Tommie Lindh ble drept. Den rasefremmede  Abubaker Mohamed ble pågrepet onsdag 13. mai mistenkt for drap, men også for grov voldtekt, voldtekt, grov vold samt grove trusler.

Til Nordfront har to av Tommies venner bekreftet at Tommie ble myrdet da han forsøkte å hindre at Mohamed voldtok en kvinnelig bekjent av ham. Ifølge deres opplysninger skal den rasefremmede ha fortsatt sin voldtekt på kvinnen etter at han hadde hugget ned Tommie med kniv og grovt mishandlet han.

Nå har aktor Stina Sjöqvist bekreftet overfor det svenske riksmediet SVT at man mistenker også at Mohamed voldtok kvinnen ytterligere en gang under natten.

– Det er en person som er offeret når det gjelder begge tilfellene av voldtekt, sier Stina Sjöqvist.

Den ene voldtekten klassifiseres som grov, mens den andre som «normalgrad».

Ifølge aktor har man allerede dannet ett grundig bilde over hva som skjedde under natt til søndag 10. mai, noe man ikke vil gå ut med i den nåværende situasjonen. Hun vil heller ikke fortelle hvordan Mohamed stiller seg til anklagene.

Les også:
Innvandrere topper svensk statistikk over seksualforbrytelser
Hver fjerde kvinne i Sverige våger ikke lenger å gå ut som følge av flerkulturen
Nasjonalsosialist knivstukket av innvandrere i Sverige – ligger i koma med livstruende skader
Hvitt Folkemord

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
18 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Michael Hansen
Michael Hansen
2 år siden

Du var en helt og kjempet mot forfallet og jævelskapen..du fortjente alt og hadde livet forran deg men døde ikke forgjeves…måtte alle være like modige og bry seg som deg og kunne jeg tatt din plass skulle jeg gjort det❤️RIP i fred motstandskjempe????

Heimdal
2 år siden

Ja dette er det sanne ansiktet til de «alenekommende hjelpesløse pleietrengende flyktningebarna» som Annie Lööv og lignende ultraliberale naive politikere også her hjemme i Norge er helt ville etter å tømme inn i Europa, fra Afrika og Midt-Østen. De står og ansvarlige for deres ugjerninger som begås mot vårt folk, likeså alle NGO-menneskesmuglere som kamuflerer sin geskjeft under dekke av å være «hjelpeorganisasjoner», med å hjelpe folkeutbyttingen av europeere med alle sine fraktskip i middelhavet.

Michael hansen
Michael hansen
Svar til  Heimdal
2 år siden

Veldig kloke ord Heimdal

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Med forbehold om hva som beviselig skjedde kan vi vel si at den unge nordiske mannen ble beriket til døde, mens den unge kvinnen måtte utholde kjønnslig berikelse, ikke en men to ganger, voldelig og «normal». Hva har ikke multikulturen, spesielt fra Afrika, bragt av velsignelser til våre land! Dette må vi ha mer av, eller hva sier grande Grande, som vel gjerne tar en omgang i åkeren med en viril melaninrik unggutt fra Afrika etsteds?

Robert
Robert
2 år siden

Nok en hvit bror som har blitt drept av en ikke-hvit, nok en hvit søster som har fått hele sitt liv ødelagt. Politikerne som har tillatt dette folkemord har blod på sine hender og de skal holdes ansvarlig for sine handlinger. Hvil i fred Tommie, vi glemmer ikke.

Katrine
Katrine
2 år siden

Litt sykt å bruke «normal» og voldtekt i samme setning.

Heimdal
Svar til  Katrine
2 år siden

Slik har det blitt i dagens anti-hvite system, forgripelser på vårt nordiske folk blir gradert som «normalt» av det fientlige regimet i Sverige.

Marius
Marius
2 år siden

Gud tilgir, det gjør ikke vi.

Steinar
Steinar
2 år siden

Helt for jævlig! Og ikke en plass i mainstream media. Når det kommer til utlendinger og venstreekstremister så holder de helt kjeft. Håper denne jævelen får rundjuling hver eneste forbanna dag i fengsel.

Roar
Roar
2 år siden

Hvil i fred Tommie Lindh, og jeg håper virkelig denne jenta klarer å reise seg på bena etter dette, og ikke minst familiene til de begge. Og til dere som leser dette, politikerne har blod på sine hender! Dette er nok et tragisk utfall av deres absurde politikk, masseinnvandring og flerkultur har aldri ført med seg noe bra.

H.L
H.L
2 år siden

«Den ene voldtekten klassifiseres som grov, mens den andre som «normalgrad».»
Mener de etter at han hadde slått kvinnen bevisstløs og hun ikke var istand til å gjøre motstand, at det anses som «normal». ??

Heimdal
Heimdal
Svar til  H.L
2 år siden

Slik har det blitt i dagens anti-hvite system, forgripelser på vårt nordiske folk blir gradert som «normalt» av det fientlige regimet i Sverige. Sier sitt.

Einar O
Einar O
2 år siden

Horribelt, ikke noe annet å si. Hadde det bare heller vært slik at Tommie klarte å avverge voldtekten og slå denne ##### i hjel.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
2 år siden

Politikerne står ansvarlig.

Michael hansen
Michael hansen
Svar til  Gjallarhorn
2 år siden

Ja og det er det som er så viktig her fremfor å komme med radikale uttalelser og føle man gjør noen forskjell av den grunn – kanaliser følelsene til motstand og aktivisme

David T
David T
2 år siden

Fytti helvete. Den jævelen der skulle kjent god gammeldags blodørn!!!

trackback
2 år siden

[…] også: Tommie Lindhs drapsmann voldtok kvinnen to ganger Etter mordet og voldtektene: Abubaker feiret med å gjøre seierstegn i politiarresten «Jeg har […]

trackback
1 år siden

[…] også: Tommie Lindhs drapsmann voldtok kvinnen to ganger «Jeg har blitt knivtruet, han knivtruer min venn – skynd dere!» Etter mordet og voldtektene: […]