Hjem Nyheter Norge Tore Tvedt tiltalt for «hatytringer» – rettssaken utsatt

Tore Tvedt tiltalt for «hatytringer» – rettssaken utsatt

2

1984 Tore Tvedt er tiltalt for såkalte hatytringer, men rettssaken har blitt utsatt da politiet hevder de ikke har fått tak i ham.

Tore Tvedt er tiltalt for brudd på «rasismeparagrafen» og såkalte hatytringer og hovedforhandlingene skulle opprinnelig gått av stabelen i Aust-Telemark tingrett onsdag denne uken. Saken er imidlertid blitt utsatt, da politiet hevder de ikke har fått tak i Tvedt.

– Politiet fikk ikke forkynt stevningen for Tvedt tidsnok. Den skal forkynnes minst tre dager før hovedforhandling. Det var ingen forglemmelse fra politiets side, de fikk rett og slett ikke tak i ham. Detaljene har jeg ikke, men jeg vet politiet forsøkte, sier Tvedts forsvarer Borgar Veiding til Telemarksavisa.

I tiltalen nevnes det blant annet at Tvedt skal ha omtalt jøder som «reptiler» og «parasitter» som burde fjernes fra landet. Han skal også ha sendt e-poster til ulike skoler hvor han blant annet har skrevet at «holocaust» ikke skal ha funnet sted.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Reodor
Reodor
2 år siden

Tore mener saken er Fake News:

«Bare sånn for ordens skyld: Jeg har overhodet ikke forsøkt å holde meg unna forkynning av politiet og har oppholdt meg i huset jeg leier eller vært på handletur til Notodden eller puslet rundt med småarbeide i nærheten av husene på gården jeg bor.

«Saken» er med andre ord ren og skjær ondsinnet løgnpropaganda kokt ihop av Telemarksavisa og Politiet og garantert av min statsoppnevnte «forsvarsadvokat». Fy faan til feigt søppel!»

https://torewtvedt.net/politiet-finner-meg-ikke-falske-nyheter-pa-sitt-verste/

Grim
1 år siden

Politiske dissidenter som kjemper mot zionist systemet blir møtt med jug og omtalt med løgn. Heder til denne rettskafne veteranen