Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Torgmøte i Kungälv

Torgmøte i Kungälv

1

MOTSTANDSBEVEGELSEN Lørdag holdt Den nordiske motstandsbevegelsen et torgmøte i bydelen Komarken i Kungälv for å vise at det fremdeles finnes svensker som ikke aksepterer drapsforsøk på svenske kvinner.

Aktivister marsjerte rundt om i Komarken for å markere sitt nærvær.

Samtidig som aktivister fra Den nordiske motstandsbevegelsen var tilstede på minnemanifestasjonen for den drepte Tommie Lindh i Härnösand dro andre aktivister til Kungälv for å agere mot et annet flerkulturell handling som nylig hadde skjedd.

For noen dager siden ble en 56-årig kvinne utsatt for drapsforsøk i innvandrerområdet Komarken etter at hun nektet å gi fra seg sin mobiltelefon. Nordfront avslørte torsdag at offeret er en svensk kvinne og at hun ble knivhugget i hjertet, opplysninger som mainstream media til da hadde tonet ned. Hennes skader er fremdeles livstruende.

For å vise at det fremdeles finnes svensker som ikke tenker å akseptere samfunnsutviklingen, hverken i Komarken eller ellers i Sverige, ble det holdt et torgmøte utenfor Willys hvor Kungalvbeboeren Fredrik Vejdeland holt en tale. Senere marsjerte aktivistene rundt i Komarken for å markere at man gir beborerene i Komarken som utsettes for den flerkulturelle volden sin fulle støtte.

Fredrik Vejdeland holder tale. Til høyre i bildet ligger Willys og til venstre et leilighetskompleks.

– Komarken har lenge vært utsatt for steinkasting, bilbranner, ran, drapsforsøk og andre overgrep rettet mot svensker. Fra politisk side finnes det ingen som helst interesse for på alvor ta tak i dette, for noe sånt skulle kreves at man nevner elefanten i rommet og erkjenner at deres flerkultur har vært mislykket, sier Fredrik Vejdeland i en kommentar til Nordfront.

– Vi var på plass for å vise vår støtte til svenskene som bor på Komarken og som år etter år utsettes for overgrep samtidig som politikerne lukker øynene for problemet.

En lengre artikkel med film fra talen og marsjen vil bli publisert på Motstandsrørelsen.se om kort tid.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Hanne
Hanne
2 år siden

Bra jobbet.