Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Torgmøte i Norrköping med temaet: «Beskytt barna!»

Torgmøte i Norrköping med temaet: «Beskytt barna!»

8

AKTIVISME Den 8. august samlet svenske motstandsmenn seg i byen Norrköping for å informere folket om hvordan det folkefiendlige regimet indirekte skader våre barn gjennom deres politikk.

Lørdag 8. august samlet aktivister og medlemmer fra tre ulike svenske reder seg i sentrum av Norrköping for å holde et målrettet torgmøte med temaet «Beskytt barna!».

Årsaken var de flere tilfellene av urovekkende overgrep mot barn som har funnet sted i Norrköping de siste månedene – inkludert den tre år gamle Esmeralda som ble myrdet av hennes rusavhengige foreldre, og den ni år gamle jenta som ble grovt voldtatt og nærmest kvalt i hjel av en rasefremmed.

Et spesiell flygeblad med tittelen «Beskytt barna!» hadde blitt produsert for dagen og det var laget et stort banner med teksten «Dødsstraff for domfelte pedofile».

Etter at banneret ble rullet ut og flaggbærerne hadde stilte seg opp, begynte torgmøtet med at Magnus Wardmo, fra svenske Rede 7, holdt en kraftfull tale om dagens tema. Wardmo påpekte at overgrep mot unge jenter er direkte knyttet til den ødeleggende flerkulturen, og påpekte at det er politikere, tjenestemenn og domstolene som er direkte ansvarlige for at så mange barn blir skadet i dagens samfunn.

I sin konklusjon klargjorde Wardmo at Den nordiske motstandsbevegelsen krever:

  • En revolusjon som knuser og erstatter det folkefiendtlige regimet.
  • Et nasjonalsosialistisk samfunnssystem basert på fellesskap og en biologisk verdensanskuelse.
  • Et etnisk homogent Norden fri for sionisme og flerkultur.
  • Innføring av dødsstraff for alvorlige seksuallovbrudd som pedofili.

Se film fra aksjonen nedenfor:

Etter talen spredte aktivistene seg for å dele ut flyveblader og snakke med folket i Norrköping. Mange stoppet opp og stilte spørsmål om det spesielle budskapet. En kvinne lurte høylytt på hvorfor Motstandsbevegelsen fikk lov til å stå på gaten og hvorfor politiet ikke grep inn. På spørsmål fra en aktivist om hun heller ville leve i et samfunn uten generell ytringsfrihet, myknet hun opp og en lengre samtale fulgte deretter.

Da det hadde gått et par timer i 30-graders varme var alle flyvebladene borte og gruppen stilte seg opp for å marsjere mot samlingsplassen. I en lang rekke og med flaggene i spissen marsjerte motstandsmennene ut av sentrum med slagord som «Nordisk revolusjon – uten pardon!» som lagde ekko mellom husveggene.

Aksjonen gikk vellykket for seg og mange av kameratene fra de ulike svenske redene benyttet muligheten til sosialt samvær etter at aksjonen var avsluttet.

Engasjer deg du også! Søk om medlemskap i Den nordiske motstandsbevegelsen HER.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Richard
1 år siden

Bra jobba ??

H.L
H.L
1 år siden

Bra jobbet. Dødsstraff for pedofile, helt enig.

Steinar
Steinar
Svar til  Roy Vey
1 år siden

Bra side.

Steinar
Steinar
1 år siden

Leve motstandsbevegelsen!

Espen
Espen
1 år siden

Hill seier!

Inge
Inge
1 år siden

Sånn skal det være.

David T
David T
1 år siden

Bra.