Hjem Nasjonal kamp Alle aktivister er løslatt

Alle aktivister er løslatt

2

MOTSTANDSBEVEGELSEN Samtlige aktivister som ble pågrepet ved grenseovergangen inn til Norge, samt ved torgmøtet i Moss, er nå løslatt.

Den nordiske motstandsbevegelsen gjennomførte lørdag to svært vellykkede torgmøter i Østfold. I tradisjonen tro forløp dagen dog ikke uten omfattende trakasserier fra systemet og umotiverte pågripelser både under torgmøtene og ved grenseovergangene. Samtlige av de som ble pågrepet er nå løslatt.

Allerede i forkant av torgmøtene hadde det norske politiet gått ut med at de kom til å være så «firkantet som overhode mulig» ved grensekontrollene for å forhindre flest mulig tilreisende aktivister fra å delta. Eksempelvis så ble en aktivist pågrepet som følge av at det lå en gjenglemt tannbeskyttelse i hans bag.

Også under torgmøtene ble det pågrepet aktivister helt umotivert. Eksempelvis ble en pågrepet for å dyttet bort en aggressiv motdemonstrant. En annen for å ha stilt spørsmålstegn ved at hans ryggsekk skulle gjennomsøkes.

Som følge av behandlingen fra politiet, de umotiverte pågripelsene og den generelle trakasseringen, oppstod det et mindre bråk etter torgmøtet i Moss.

Se filmklipp fra bråket:

https://www.youtube.com/watch?v=gKLoZjMBcAU

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Aktivist
Aktivist
2 år siden

Hva skal man vel med dialog i fremtiden, når det går så mye bedre uten dialog? Mega tabbe, politi.

trackback
2 år siden

[…] Alle aktivister er løstlatt […]