Hjem Nasjonal kamp Alle aktivister er løslatt

Alle aktivister er løslatt

2
DEL

MOTSTANDSBEVEGELSEN Samtlige aktivister som ble pågrepet ved grenseovergangen inn til Norge, samt ved torgmøtet i Moss, er nå løslatt.

Den nordiske motstandsbevegelsen gjennomførte lørdag to svært vellykkede torgmøter i Østfold. I tradisjonen tro forløp dagen dog ikke uten omfattende trakasserier fra systemet og umotiverte pågripelser både under torgmøtene og ved grenseovergangene. Samtlige av de som ble pågrepet er nå løslatt.

Allerede i forkant av torgmøtene hadde det norske politiet gått ut med at de kom til å være så «firkantet som overhode mulig» ved grensekontrollene for å forhindre flest mulig tilreisende aktivister fra å delta. Eksempelvis så ble en aktivist pågrepet som følge av at det lå en gjenglemt tannbeskyttelse i hans bag.

Også under torgmøtene ble det pågrepet aktivister helt umotivert. Eksempelvis ble en pågrepet for å dyttet bort en aggressiv motdemonstrant. En annen for å ha stilt spørsmålstegn ved at hans ryggsekk skulle gjennomsøkes.

Som følge av behandlingen fra politiet, de umotiverte pågripelsene og den generelle trakasseringen, oppstod det et mindre bråk etter torgmøtet i Moss.

Se filmklipp fra bråket:

2
Delta i debatten

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Aktivist Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Aktivist
Aktivist

Hva skal man vel med dialog i fremtiden, når det går så mye bedre uten dialog? Mega tabbe, politi.

trackback

[…] Alle aktivister er løstlatt […]