Hjem Artikler Torgmøter, kaosmigranter og kommunister – Frihetskamp i oktober

Torgmøter, kaosmigranter og kommunister – Frihetskamp i oktober

2

FRIHETSKAMP Oktober har vært en storartet måned for både Frihetskamp og Motstandsbevegelsen. Sjefredaktør Martin Oppegaard oppsummerer forrige måneds nyhetsbilde på Frihetskamp.

Oktober endte med et brak. Med torgmøtene i Østfold fikk Frihetskamp en solid topp av lesere, som ikke bare leste våre artikler, men som også tok seg videre til vår organisasjonsside Motstandsbevegelsen.org. Det ble også satt uoffisiell rekord i antall publiserte artikler om ett og samme tema: Motstandsbevegelsens tilstedeværelse i Østfold og torgmøtene som fulgte. At politikere i Moss og Fredrikstad kommune hadde Motstandsbevegelsen i tankene like før torgmøtene ble annonsert i akkurat disse kommunene var en tilfeldighet, men det kunne ikke ha kommet på et bedre tidspunkt. Ordfører Jon-Ivar Nygård (Ap) var ikke veldig stor i hatten etter at kommunestyret hadde vedtatt å «forby» Motstandsbevegelsen i Fredrikstad, og måtte spise ordene sine etterpå da det ble klart for alle og enhver at det ikke er noe kommunen kan gjøre for å stoppe vår lovlige organisasjon. Før torgmøtene ble det publisert artikler om det politiske spillet i Østfold; Motstandsbevegelsens aktivister gjennomførte en propagandaintensiv i fylket i dagene før; under torgmøtene direkteoppdaterte Frihetskamp fra arrangementene; og etterpå ble det publisert flere artikler med siste nytt om våre arresterte kamerater, talene, og det ble også laget et spesialavsnitt av Frontlinjen om torgmøtene. Før, under og etter arrangementene stormet det også i løgnpressen; vi publiserte derfor en artikkel som listet medias dekning.

Frihetskamp vil komme tilbake med en dypere analyse av torgmøtene i månedsrapporten for Motstandsbevegelsens aktiviteter i oktober, og jeg vil også publisere en mer personlig rapport om dagen i løpet av kort tid.

Les mer om Motstandsbevegelsen i Østfold:

Viktor Yttri (Sp). Foto: Kaia Johnsen Viki / NRK.
Viktor Yttri (Sp). Foto: Kaia Johnsen Viki / NRK.

Det øvrige nyhetsbildet har i oktober vært preget av kultur, masseinnvandring og flerkultur. Et populært innslag var da «likestillingsaktivisten» Kristin Nesse Thue ble krenket av et pinup-bilde på en lastebil og gråt ut i media da hennes hetskampanje mot eieren slo tilbake på henne selv. Etter denne fadesen hadde hun dog ikke lært og uttalte at hun vil fortsette med sin såkalte feminismeaktivisme, selv om hun ikke likte å bli utsatt for slikt selv.

Politikerpakk som setter inntrengere foran sitt eget folk engasjerer alltid våre lesere, og oktober var intet unntak. I Lærdal vil Senterpartiet gi «flyktninger» gratis førerkort, med begrunnelse at da vil de ikke flytte fra bygda. Uansett baktankene skaper slikt polarisering i samfunnet, og folkeforræderne vil snart se seg uten arbeid. Denne saken ble også diskutert i et avsnitt av Frontlinjen.

Å gi stønad til rasefremmede er tydeligvis mer givende for våre folkevalgte enn å ta vare på vår kulturarv, som nå råtner i et nedslitt museum. Det finnes ingen vilje blant politikerpakket til å bevilge midler til et nybygg som kan redde vikingskipene fra å råtne vekk. I oktober ble det også funnet rester etter et nytt vikingskip, som etter tusen år i jorden nå går en usikker fremtid i møte.

En annen interessant arkeologi-oppdagelse var en 1 600 år gammel runesteinen som ble oppdaget i Rakkestad. Den hadde vært del av en trapp og et kaffebord før det ble oppdaget at steinen hadde inskripsjoner. Nå har den blitt skannet og den første analysen viser en urnordisk runeinskripsjon som sier «Hogg runer, dyktige runemester».

Etter nærmere 70 år har de norske kvinnene som innledet forhold med tyske soldater under krigen, «tyskertøsene», fått en unnskyldning fra regjeringen – etter at de fleste av dem har gått bort. Mange av de utsatte norske jentene fikk håret avklipt i all offentlighet, ble ydmyket og hånet, og tusentalls ble satt i fangeleire uten å ha blitt dømt for noe som helst. Statsminister Erna Solberg har nå kommet med en unnskyldning.

Som en siste gladsak ble det i oktober annonsert at den sionistvennlige nettavisen Frieord ikke klarte å holde dampen oppe og har lagt ned driften.

Les mer:

Mens kulturarven forvitrer strømmer inntrengere inn i landet, og når de farligste av disse ikke kan plasseres forsvarlig, er naturligvis det neste stedet på listen – nabolag med barnehager. Akkurat dette har skjedd i Fredrikstad og Sarpsborg, hvor det private omsorgsselskapet Heimta, med UDIs godkjennelse, har plassert voldelige asylsøkere i nærheten av barnehagebarn. Selvfølgelig har det skjedd hendelser i nærheten, som har satt skrekk i foreldre, men våre barn er politikerpakket, som med vår kulturarv, ikke så interesserte i å ta vare på – når det er millioner å tjene på fremmedinnvandring og asylmottak.

Samtidig som alt dette pågikk i Fredrikstad og Sarpsborg ba politiet i Halden publikum om tips etter at en mørkhudet mann hadde blottet seg for unge jenter i byen. Om disse to sakene er relatert vites ikke, men man kan jo undre seg.

I London har den vibrerende flerkulturen kommet et hakk lenger enn i Østfold: etter en serie ran og syreangrep har tre rasefremmede blitt fengslet. Dette er ikke noe som er uvanlig i London, og vi venter i spenning på at denne berikelsen også skal komme til Norge.

I en absurd studie har EU kommet frem til at Europa kan ta imot 3,3 milliarder flyktninger, hvorav 431 millioner kan plasseres i Sverige. Den nordiske avtalen gjør at alle svenske statsborgere kan bosette seg hvor de vil i Norden, så alle nordmenn som stikker hodet i sanden mens de snakker om at «svenske tilstander» kun er forbeholdt Sverige, har litt av en oppvåkning i vente! Resultatet av en slik politikk kan vi allerede se konturene av i Vest-Tyskland, hvor nå 42 prosent av alle barn under 6 år er rasefremmede.

Polen, derimot, har nå gått sammen med et fåtall land som ikke kommer til å underskrive FNs siste folkemordsplan, den såkalte migrasjonsavtalen som skal fjerne alle hindre av en fri strøm av mennesker til å ta seg hvor enn de vil. Et fellestrekk blant landene som advarer mot avtalen er at de ikke vil oppgi sin suverenitet og overgi grensekontrollen til FN. Avtalen skal signeres i desember i Marokko, og stadig flere land hopper av. Hva Norge kommer til å gjøre gjenstår å se. For en forsmak på hva vi har i vente med denne avtalen kan vi se til Tyrkia og Irak, hvor en gresk avis rapporterer at 500 000 afghanere venter på å ta seg videre inn i Europa.

Les mer:

LHBTP-aktivister i Romania gråter. Foto: Andreea Alexandru/AP/TT.
LHBTP-aktivister i Romania gråter. Foto: Andreea Alexandru/AP/TT.

Månedens dose homolobby kommer fra Romania. Først hadde en konservativ organisasjon samlet inn 3 millioner navn for å gjennomføre en folkeavstemning om å grunnlovsdefinere ekteskapet til å være en pakt mellom en mann og en kvinne, men dessverre var ikke deltakerantallet høyt nok til at avstemningen ble gyldig. Over 90 prosent stemte for grunnlovsendringen, men parlamentet planlegger nå likevel å legalisere såkalt samkjønnet ekteskap.

Les mer:

I oktober publiserte vi en artikkel om et emne og vinkling som normalt eller aldri kommer frem i løgnpressen: en positiv artikkel om Nord-Korea. Dette var et leserinnlegg, og Frihetskamp og Motstandsbevegelsen står ikke nødvendigvis for alt som ble ytret. Artikkelen var dog veldig interessant; Nord-Korea blir kun omtalt negativt i løgnpressen, og leser man kildematerialet til artikkelen ser man også denne veldig negative innstillingen. Redaksjonen vil ikke erklære seg eksperter på Nord-Korea, men når man ser på hvilke land løgnpressen i vesten sverter og baktaler, historisk og i moderne tid, kan man ikke unngå å stille kritiske spørmål – og derfor er artikler som «Kim Jong-Un har trykket på den grønne knappen» viktige.

Les mer:

I slutten av september ble det kjent at Den nordiske motstandsbevegelsen i Finland tapte ankesaken i lagmannsretten og vil i slutten av november bli forbudt. Ledelsen i Finland publiserte kort tid etter en uttalelse om den absurde dommen, og den 20. oktober gjennomførte Motstandsbevegelsen en ikke-annonsert demonstrasjon i Helsinki under parolen «Lenge leve motstanden!». Dommen blir anket til høyesterett.

Les mer:

I oktober begynte Frihetskamp å publisere boken «Evig front» som en føljetong med et nytt kapittel hver søndag. I introduksjonen kan vi lese:

 «Evig front» ble publisert i 1939 og består av tyve kapitler som opprinnelig ble publisert som søndagsartikler i avisen «Die Zeit». […] Kapitlene er således kortfattede og lettleste.

Til tross for det komprimerte formatet inneholder boken en stor mengde visdom. Hvert kapittel omhandler et spesielt emne og emnene spenner alt i fra krig og religion, til folkefellesskap, ære og glede. Man kan si at boken beskriver den germanske folkekarakteren og løfter frem de idealer som nasjonalsosialismen ville forsterke hos tyskerne. Store deler av bokens budskap er dog både tid- og grenseløst og passer like bra til Norden 2018, som til Tyskland på 30-tallet.

Til dags dato har vi publisert to kapitler i tillegg til forordet. Boken anbefales på det sterkeste!

Les mer:

Den 21. oktober 2018 gikk den legendariske historierevisjonisten Robert Faurisson bort, 89 år gammel. Faurisson døde av et hjerteinfarkt i sitt hjem i Frankrike kort tid etter at han kom hjem fra en historierevisjonistisk konferanse i England. Han vil bli savnet.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Bra utført kamerater =)

Nå kjør vi videre på i november!

Andreas Haglund Arnesen
Andreas Haglund Arnesen
2 år siden

Som vanlig bra skrevet av vår sjefsredaktør, og bra utført arbeid av våre aktivister og medlemmer.