Hjem Nasjonal kamp Total Nordisk Motstand!

Total Nordisk Motstand!

Den Nordiske Motstandsbevegelsens mål er et fritt og forent Norden. Om vi skal nå vårt mål – må vi agere forent i vår kamp – allerede nå. I dag tar vi et historisk steg i den retning!

fire-sverd-tyr-640x424

Den enorme forandring som våre nordiske land idag går igjennom er av historiske proporsjoner. En flodbølge av masseinnvandring og påtvungen integrasjon i kombinasjon med en dekadent amerikanisert antikultur, fremtidig økonomisk og sosial uro, utgjør en tikkende bombe for de nordiske folkene.

Vi kan ikke lenger tillate oss å tenke og agere som et splittet nordisk folk. Som svensker, nordmenn, finner og så videre – er vi svake. Om vårt mål er et forent Norden – så må vi også se til å agere forent i vår kamp!

Vi er stolte over å kunne si at vi i dag tar et stort steg i den retning. Vi er stolte og beæret over å kunne meddele at fra og med i dag eksisterer Den Nordiske Motstandsbevegelsen i Danmark. Og fra og med i dag – lanseres Nordfront.dk – Motstandsbevegelsens danske nettsted.

danmark-kart

Den 27. juli markerer således en historisk dag både for Den Nordiske Motstandsbevegelsen og for den nordiske nasjonalsosialismen. Aldri før, i moderne tid, har de to stått sterkere enn de gjør den dag i dag. Med inkluderingen av Danmark i vår nordiske motstandskamp tar vi et steg nærmere vårt mål om ett fritt og forent Norden!

For en Total Nordisk Motstand!

/Den Nordiske Motstandsbevegelsen