Hjem Nasjonal kamp Tragikomisk hetsartikkel i Fredriksstad Blad

Tragikomisk hetsartikkel i Fredriksstad Blad

5

FREDRIKSTAD Folkeforrædere fra SV er igjen i farten og sprer løgner om Motstandsbevegelsen. Denne gangen i form av en tragikomisk propaganda-artikkel i Fredriksstad Blad.

Camilla Eidsvold og Leif Christensen

Artikkelen, med den dramatiske overskriften «Denne gangen er det de homofile som blir angrepet. Hvem er de neste?», er forfattet av Camilla Eidsvold og Leif Christensen fra Sosialistisk venstreparti (SV). Selve formålet med artikkelen virker utelukkende å være å hetse mot Motstandsbevegelsen.

Radarparet går naturligvis ikke til angrep på Motstandsbevegelsens faktiske ideologi eller politikk, men angriper i stedet sine egne vrangforestillinger om nasjonalsosialismen og organisasjonen.

Frihetskamp gjengir utvalgte utdrag:

Det er bare 72 år siden de måtte stå til rette for sine grusomme handlinger og ble skrevet inn i historien som den mest groteske ideologien i noensinne.

Nå marsjerer de igjen. Nå mener de at de kan spre sitt forkvaklede syn på mennesker. Hvordan kan en gruppe mennesker mene at et av mine barn har mindre eller ingen verdi?! Hvordan kan en gruppe mennesker bruke hat, fornektelse av historien, mene at rasesegregering er fremtiden, og å tro at de kan vinne?

Nå må vi reise oss å vise at deres menneskesyn mot homofile, politiske motstandere, jøder og andre som passer dem, overhodet ikke er innafor, og viser bare at de har store mangler på kunnskap, historie og menneskerettigheter. Nå må vi reise oss å vise at vi kan elske hvem vi vil, ha et forhold til hvem vi vil. Dette er en frihet alle mennesker har, uansett religion, kultur eller bosted.

Denne gangen er det de homofile som blir angrepet. Hvem er de neste? De brunøyde? De med annen partitilhørighet? De som tror? Det har skjedd før. De har vist oss hva de er, og vi ønsker det ikke igjen.

«Poetene» avslutter passende nok med å sitere et dikt av den tyske forræderen Martin Niemüller, som i etterkrigstidens Tyskland var en forkjemper for at tyskerne skulle bekjenne kollektiv skyld for påståtte forbrytelser begått under Det tredje riket.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
5 år siden

Grunnlovens §2 fra 1814 fastholder et forbud mot jøder i Norge, hvorimot unionsoppløsningen i 1905 plasserer hemmelige mafiajøder på tronen i Norge, de såkalte venetianske oligarkene. Mordet på Vidkun Quisling, og nazijakten siden krigen, har hatt til hensikt å skjule den tette forretningsforbindelsen mellom hoffjødene i Norge og finansjødene i England. Dagens nazijakt på Den nordiske motstandsbevegelsen er et forsøk på å skjule, at Rothschild og Glyksborgerne har vært pyttipanne i to hundre år. De vasker hverandre på ryggen som finansjøder og hoffjøder. Alle hederlige kongetro, som ikke vet, at kongen er jøde, får til slutt en mafiakniv i ryggen… Les mer »

Alexander Nævdal
Alexander Nævdal
5 år siden

Det er så hyklerisk og inkompetent at der til spy av.

Håkon
Håkon
5 år siden

Men å være en jævla kommunist er greit?
Historieløse hyklere, det er kommunisme som er den mest groteske ideologien noensinne, ansvarlig for å ha tatt livet av over 200 millioner mennesker, siden 1920.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Projeksjon er en sentral mekanisme ved paranoid psykose. Camilla Eidsvold og Leif Christensen trenger begge kyndig behandling av et profesjonelt oppfølgingsteam. En skam at vi ikke har et velfungerende helsevesen her i landet til å ta seg av slike tilfeller.

trackback
5 år siden

[…] Källa: Tragikomisk hetsartikkel i Fredriksstad Blad […]