Hjem Nyheter Norge Transe gikk naken rundt i Gjøvik sentrum

Transe gikk naken rundt i Gjøvik sentrum

19

FORFALL På lørdag rapporterte norske medier at en kvinne skal ha  vandret naken rundt i Gjøviks gater. Frihetskamp kan nå avsløre at det var en transeksuell person som blottet seg for almenheten.

Like etter klokken 17.00 lørdag den 5. mai ble politiet nedringt av fortvilte tilskuere som hadde sett en naken «kvinne» vandre rundt i Gjøvik sentrum, hvor det blant annet oppholdt seg flere barn. Da politiet til slutt fant blotteren opplyste personen at det hele var et eksperiment for oppmerksomhet. Vedkommende skal deretter ha blitt plassert i en politibil og kjørt hjem. Politiet opplyser videre at personen var edru og «ved sine fulle fem».

I media, og av norsk politi, har personen blitt beskrevet som en kvinne i slutten av 20-årene, men video fra hendelsen viser at egentlig er snakk om en transeksuell mann i høyhælte sko. Det er ennå uklart om personen vil bli anmeldt for blotting etter hendelsen.

Se filmen HER. Frihetskamp advarer mot forstyrrende bilder.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
19 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Thule
Thule
4 år siden

Eksplosjonen i «transseksualitet» er utvilsomt en kombinasjon av propaganda, dårlig kosthold og miljøgifter. Det har vært økt fokus på plastikk i miljøet, og plastikk er hormonhemmende, spesielt BPA og PVC. Vegan-propaganda bidrar ytterligere siden marxister er sårbare for den slags vås. Kolesterol fra dyr er nødvendig for å lage kjønnshormoner. Kolesterol er utgangspunktet for ALLE kjønnshormoner, og da snakker vi om det såkalte «farlige» kolesterolet som PK-legen din sier du må unngå for enhver pris.

Når marxister gjør alt de kan for å ødelegge naturen er det ikke overraskende når galskapen manifesterer seg åpenlyst.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Thule
4 år siden

Før fikk psykisk syke behandling, nå blir de utnyttet politisk og seksuelt av statsfinansierte lgbt-pervoer.

Returning Ghost
Returning Ghost
4 år siden

Gi slike ned juling, men unngå brytekamp…

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Returning Ghost
4 år siden

Nek *

Ken Wessel
Ken Wessel
Svar til  Returning Ghost
4 år siden

Altså hvis du skal leke tøff så får du i det minste stå frem med ditt navn.
Patetisk å legge gangster bak et pseudonym.

Er feil å kalle personen «kvinne», og burde blitt sendt inn til psykiater.

Men å løse en ikke voldelig situasjon med vold gjør ikke deg noe bedre, og er et bevis på at du tydeligvis ikke er veldig intelligent.

Mvh,
Ken W.

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Ken Wessel
4 år siden

Kjære tolerante godhets-hippie uten sexuelle grenser, du skal vite 1 ting; Det er ingen NMR supportere som leker. Det er det du og din kulturmarxistiske pervoliga som gjør. Dere er alltid veldig aktive med og slå ned på Berettiget irettesetting i det dere forøvrig støtter muslimsk og venstre-radikal vold rundt om i landet i mot vanlige borgere, men når slike som de du ser på bildet går nakne midt på gata og gnir seg oppi barnefamilier er det helt greit for dere.

Ja fortsett og stå frem med ditt navn.
din liberale homolobbysupporter.

Steinar
Steinar
4 år siden

Innlagt skulle han vært

Anonym
Anonym
Svar til  Steinar
4 år siden

*hun

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Anonym
4 år siden

Bra annars att du inte har problem med att personen skulle vara inlagd.
Att gå runt naken på byn är ett klart tecken på att personen inte vet sitt eget bästa.

Anonym
Anonym
4 år siden

Ser ut til å være en transfobisk eller uviten nyhetsside; transseksuell kvinne heter det når det går mann-til-kvinne, transseksuell mann er en kvinne-til-mann.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Anonym
4 år siden

Har en trist nyhet till dig.
Det finns bara två kön.
Har man reproduceringsorganet på utsidan så är man en man, på insidan en kvinna.
Enkelt.

Anonym
Anonym
Svar til  Tommy Nyberg
4 år siden

Som jeg sa, transfobisk.. trangsynt og skuffende, finnes vel ingen håp for deg uansett så jeg forlater dette stedet^^

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Anonym
4 år siden

Anonym; Er du normalfobisk? Neste gang du ser en naken transe midt på gata så kan du jo gå og gi transen en klem uten og slippe taket 🙂 Kanskje kan du ta med transen hjem og bruke tiden din på det, i stedet for og la din sinnsyke toleranse gå utover normale mennesker i et samfunn. Sånne som deg tvinger jo barn og unge til og like det samme som dere liker. En bekymringsverdig utvikling. Håper du aldri reproduserer deg. Ja, helst gå vekk med halen me!lom beina i det du vet du ikke har noen gode eller meningsfulle… Les mer »

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Anonym
4 år siden

Lär dig först vad fobi betyder innan du slänger ur dig påståenden du inte har belägg för. En fobi (fra phóbos, som betyr «frykt» eller «sykelig frykt») er en irrasjonell, intens og vedvarende frykt for visse situasjoner, aktiviteter, gjenstander, dyr eller mennesker. Det viktigste symptomet på denne lidelsen er et overdrevent og urimelig ønske om å unngå det fryktede stimulus. Når frykten er utenfor egen kontroll, og hvis frykten forstyrrer dagliglivet, kan kriteriene for en diagnose på en av angstlidelsene være oppfylt. En östrogenjunkie ska inte gå runt naken på byn för att den vill utföra expriment på intet ont… Les mer »

Anonym
Anonym
Svar til  Tommy Nyberg
4 år siden

Klarte ikke holde meg unna likevel x)

Har heller ikke nevnt noe ang det å gå naken i byen, men det er heller ikke begrenset til trans personer, det skjer rundt om å verden av alle kjønn.

Jeg kommenterte ang hvordan trans kvinnen blir skrevet om i artikkelen «miskjønnet», diskriminerende mot alle trans personer som måtte lese..

https://no.m.wikipedia.org/wiki/Transfobi

Det er alt jeg har for denne gang^^

Returning Ghost
Returning Ghost
Svar til  Anonym
4 år siden

«Transfobi» Vel siden det går i mot naturen og være transe blir det selvfølgelig helt naturlig og inneha avsky for det. Den slags diagnosetaktikker du kommer med er gått ut på dato for lenge siden og funker ikke lenger.

Du er i 2018 nå, ikke 2013..

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Anonym
4 år siden

Kjønnsidentitetsforstyrrelser er den formelle betgnelsen som brukes av psykologer og leger for å beskrive personer som opplever betydelig kjønnsdysfori (Ubehag med det anatomiske kjønn de er født med). Det er en psykiatrisk klassifisering ifølge legevitenskapen per i dag og beskriver egenskaper relatert til transseksualitet. https://no.wikipedia.org/wiki/Kj%C3%B8nnsidentitetsforstyrrelser Ifølge diagnosesystemet til den amerikanske psykiaterforeningen, Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, 4. edition, (DSM-IV), kan man stille en diagnose på kjønnsidentitetsforstyrrelse dersom følgende fire diagnostiske kriterier er oppfylt: Langvarig og sterk identifikasjon med et kjønn som ikke samsvarer med det anatomiske kjønnet Langvarig ubehag omkring tildelt «kjønn» eller en følelse av ikke å… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Anonym
4 år siden

@Anonym. I Newspeak semantikk er du helt i særklasse, men det er nok også det eneste du briljerer i her i livet. I min ordbok er det intet som heter «transperson», det heter en «person som er mentalt syk i hodet».

Det er nok av pervoer som forskyner seg med sex fra mentalt syke her i landet og du virker å være en av dem. Pryd deg med regnebueflagget og alt det står for. Det kler deg.

enmann
enmann
Svar til  Anonym
4 år siden

@Anonym når du tror at menn med langt hår og høye hæler har «skiftet kjønn», er du jo tydelig like sinnssyk som dem. Søk hjelp.