Hjem Nyheter Norden Transhood – ny jødiskprodusert tv-serie hvor barn blir «kjønnskorrigert»

Transhood – ny jødiskprodusert tv-serie hvor barn blir «kjønnskorrigert»

5

KULTURMARXISME Jødinnen Sharon Liese har regissert og produsert HBOs nye serie Transhood som følger fire barn over en femårsperiode. Barna gjennomgår under seriens gang såkalt kjønnskorrigerende behandling.

Video on Demand-tjenesten HBO Nordics nye dokumentar «Transhood», som ble filmet i Kansas City, følger fire barn over en femårsperiode. Barna gjennomgår under seriens gang en såkalt kjønnskorrigerende behandlng.

Serien har blitt regissert og produsert av jødinnen Sharon Liese.

Barna er i aldrene 4, 7, 12 og 15 hvilket altså sannsynligvis innebærer at i det minste de to yngste enda ikke har kommet i puberteten og derfor bør har problemer med å relatere til det å «bytte kjønn». Å normalisere kjønnsdysfori hos så små barn burde derfor være ganske kontroversielt.

Ifølge Christopher Gillberg, professor i barne- og ungdomspsykiatri – som i 2019 var med og undertegnet et brev til det svenske sosialdepartementet hvor blant annet psykologer, leger, familiemedlemmer og forskere advarte mot at unge kan komme til å angre kjønnskorrigering – er ikke engang 18-åringer modne for denne typen avgjørelser.

– Vi vet jo fra andre studier at hjernen overhode ikke er moden ved 18 års alder, den er klar ved 22–25 års alder. Man har ingen mulighet når man er 13 til 18 år å selv ta stillign til: «Hvordan kommer dette til å påvirke meg resten av livet?», kommenterte han da.

Slik beskrives serien på HBO Nordics Facebookside:

Transhood følger fire barn i alder 4, 7, 12 og 15 i fem år i Kansas City. Selv om ordet «forandring» er et kjent ord når man vokser opp betyr det noe annet for disse barna da de forsøker å navigere puberteten mens de gjennomgår kjønnskorrigering.

Flere av kommentarene er sterkt kritisk til at barn tillates å endre sine kjønn.

Christoffer Arvefalk skriver «Burde regnes som barnemishandling å utsette en 4-åring for noe slikt».

Benjamin Hedlund kommenterer slik:

Hev aldersgrensen for denne typen behandling til 25 når hjernen har vokst ferdig og personene gis større mulighet til å finne seg selv. Selvfølgelig er det en vanskelig balansegang og ingen vil utsette noen for unødvendig lidelse.

At mange av disse barna har det dårlig kommer ofte av at det finnes flere diagnoser i bunn.

Ettersom forskningen på dette området er gennompolitisert så tror jeg ikke på den og om 10–15 år kommer vi kunne stå ovenfor samme skandale som med de «Apatiske flyktningbarna» med en masse velmenende legere, psykologer og forskere som trekker på skuldrene til voksne mennesker som spør hvordan i all verden helsevesenet kunne tillate unge med flere diagnoser å gjennomgå dette.

Max Martin Skalenius kommenterer følgende:

Dette er så vanvittig trist. For alt som er hellig i verden: La barn være barn. Vær så snill. Vil noen selv gjøre en kjønnskorrigering (som de selv betaler for) når de er over 18 år, ja da får de vel gjøre det. Men vær så snill, når man er 4 år så vet man knapt hva som er opp eller ned. Man kan ikke tenke i slike abstrakte baner som å bytte kjønn. Det er samfunnet som tvinger på dem disse ideene.

Å lede et barn til å bytte kjønn er som å si «det er noe galt med deg. Du ble født til noe du egentlig ikke er. Og derfor skal du nå gjennomgå en unaturlig behandling med midler fremstilt i en labb for at du skal bli den som vi tror du skal være». Hvordan er dette naturlig på noen måte? Da jeg var fire år ville jeg være alt mulig. Blant annen dinosaurus. Takk Gud at mine foreldre ikke opererte huggtenner og hale på meg.

Dette er barnemishandling. Og de som tillater at dette skjer kommer til å dømmes av fremtidige generasjoner. Dere står på feil side av historien her.

Les også:
Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering»
Dokumentar om angrende transpersoner
Studie: Fire av fem «transeksuelle» lider av mentale forstyrrelser
Irreversibel kjønnskorrigerende kirurgi – inngrepet stadig flere angrer
Foreldre til barn med diagnosen «kjønnsdysfori» danner nettverk: «Slutt å eksperimenter med våre barn!»
Kjent transaktivist: Represalier venter «kjønnsskiftere» som angrer seg offentlig

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Gøran M
Gøran M
1 år siden

Alt som går mot naturen, det unaturlige, det bisarre, det perverse og vulgære, det elsker jødene å lage underholdning av. Og ikke et sekund tenker de på at disse barna har blitt hjernevasket og oppmuntret til å legge seg på operasjonsbenken og ødelegges for resten av deres liv.

Anita M
Anita M
1 år siden

Fryktelig.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Det disse barna og ungdommene burde ha fått er psykologisk veiledning og korrigerende informasjon, og – ikke minst – at begge foreldre engasjerte seg, ikke bare mødrene, og så godt de er istand til å stå som gode kjønnsrollemodeller gjennom normal og naturlig atferd. Media er forræderske i retning av å forføre barn og unge, og normalisere det som er mot natur og biologi. Og at jødene står bak og pusher det hele er bare å forvente. «..jødene, 15som og slo den Herre Jesus og profetene ihjel og forfulgte oss og ikke tekkes Gud og står alle mennesker imot»/1. tess,2

N.S
N.S
1 år siden

De trenger psykologisk hjelp og ikke oppmuntring til kastrering.

Balder
Balder
1 år siden

Syke jødesvin!!! Pedofilì er neste ut for jødene som skal bli stuerent hos goyim. Hitler hadde så rett! Det er derfor jødene vil krig med nordiske, fordi vi passer på barns uskyld og rett til trygghet. De luciferianske jødene, som elsker å skjære i og suge på små babytisser, vil ha fritt frem for å misbruke og skade barn uten motstand, det er det alt handler om! I jødenes talmudiske skrifter står det at alt over 3 år er fritt vilt for jødiske lyster! Jødene!